Ana Menü

(ZTK) Bolusupor - BEŞİKTAŞ 22 Mart 2012 13.00

Başlatan saldır beşiktaş, Mart 20, 2012, 11:11:01

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djinonu

Hazir baskan geliyor desin tayfur carlos gule gule.. Sergen gelsin neden derseniz..? Adam bizden biri..paramizi yemez..zamaninda 100cu yilda sinan enginle iyi anlasiyordu bizi ucurdu..
Quaresma serdal bsknla iyi anlasiyordu aralari iyiydi yani sergen bu takimi kafaya alir..quaresmaya der sen topunu oyna beraber gideriz eglenmeye..misal..
Genclere sans verir..
haa sacmalik diyorsaniz vallaha yabanci hocaya carlos haric milyonlari saymaktan iyidir..

Brestgerfich

Ben büyük kulüp/takım/camia -artık siz ne diyorsanız- olduğumuzu düşünmüyorum artık. Hatta uzunca bir süredir.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

IL Capitano

Sorun bence sadece Besiktas degil, ulke olarak cöktük biz.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Alıntı yapılan: Brestgerfich - Mart 23, 2012, 03:36:36
Ben büyük kulüp/takım/camia -artık siz ne diyorsanız- olduğumuzu düşünmüyorum artık. Hatta uzunca bir süredir.

Bunun malesef başlangıcı Bilgili gittitten sonra başladı..

Ben bunu her platformda dile getirdim. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diyorum Gökhan sana.Bunu her yerde dile getirme sonra Beşiktaşlılığın konu edilyor..Çok sorun değil dile getirmeleride bir yerden sonra konu hep oraya geldiği için sinirin bozuluyor alışması zaman alıyor..

Kim kendi takımının en büyük olmasını istemez..

Ancak gelinen nokta "malesef" Beşiktaşı artık Fener Galatasaray ikilisinin altına Trabzonsporun bir üstüne yerleştirmiş durmaktadır..

Bunun tek sebebi malesef ekonomiktir. Ekonomik sıkıntılarımız bizim sadece bu seney özgün değildir. Ve bu süreçte her sene rakiplerle aramızda ki fark 40-50 milyon dolar açılmaktadır..Bu süreç böyle gittiği sürece ilerde yayın ihalesi dahil bir çok kouda çok "utanç" verici şeylerle karşılacağımızı göreceğiz..

Beşiktaşın güçlü bir yönetime ihtiyacı var. Ve sportif başarıya ihtiyaç var. Futboltabiki bu başarı..

Artık rakiplerimizin , kendi arkadaşlarımızın sizi rkip olarak görmüyoruz, seneyede rekabet hapisteki başkanına rağmen Fenerle aramızda geçer diyen Galatasaraylı narkadaşlarımız aslınd abize gerçeği söylüyor..

BEŞİKTAŞ GÜN GEÇTİKTE KÜÇÜLÜYOR..

Tabi bunları söylemek zor. Ve muhtemelen yine karşı çıkışlar olacaktır ama çok uzağa gitmeye gerek yok..

Kombine satışları
Stat yapısı
Amatör branşlar
Şampiyonluk Sayıları
Gelirler
Tesisler

neredeyse hemen her konuda geri kaldığın rakiplerinin bunları söylemesi doğal..

Demirören yönetiminde Beşiktaşın kaybettikleri sadece 300 milyon dolarlar değildir..

Beşiktaşın Başkanı herşeye rağmen Serdar Bilgili olarak devam etseydi o dönem, iddaa ediyorum Beşiktaş bugün Türkiyenin en önemli kulübüydü..

Bir takım çevreler uzun vadeli plann çerçevesinde Beşiktaşa hakimiyet kurmak istedi ve halende bu durum devam ediyor. Bu süreçte Tüpçü maşaydı sadece..

Beşiktaşın bu günler ben halen iyi günleri olduğunu düşünüyorum. Fikret Ormanın bi çok şeyden haberi olmadığı çok belli. Koskoca Beşiktaş başkan adayı daha stat ile ilgili bilgili kulübünden alamıyorsa hiç aday olmasın diyeceğim ama neyse..

Umarım yönetime aldığı insanlar bişeylerden haberdardır..

Ve eğer Almanyadan alınması gündemde olan 5 yıl sonra başlayacak ödemelş 350 milyon dolar gerçekse, son çaremiz odur demekten başka sözüm yok. İnşlallah doğrudur..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

en buyuk taraftar grubunun satilmis agir abileri - biraz agir ama gercekler bu ve geriye kalan basariya endeksli takim taraftari. Bizde bu cökusun maalesef bir parcasiyiz. bunuda kimse inkar edemez. baskana kizip lisanli urun almayanlar, ayni sebepten maclara gitmeyenler. Ama en buyuk olay medyada, politikada olup kalburustu diye hitap ettigimiz ama Besiktasliyim demekten baska bir b.k yapmayan elit insanlar. Bizim camianin durumu Turkiyenin dis iliskilerine benziyor, lobi yok. Besiktasin haklarini savunacak, söz sahibi insanlar hic bir sey yapmiyor. onun icin levent erdoganlar, sinan vardarlar dan baska kimse yok ortada.

Ben Fikret Ormani destekliyorum, tek nedeni ise böyle bir ortamda ortaya cikip, elini tasin altina sokmasidir. Baskalari gibi zor olani görunce kacmadi.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

keskinli

bence "geriye" kalmak sorun degil
ben kendimi bildim bileli,ekonomik ve siyasi acidan hep bu ikilinin gerisindeydik zaten
siyasi derken,medya ve federasyon üzerindeki etkilerini kastediyorum
hic bi zaman isim olarak onlardan daha iyi transfer yapamazdik fakat yetisrdigimiz ve ucuza aldigimiz sporcular onlardan dah iyi olurdu cogu zaman
bizim sorunumuz onlar gibi olmaya calistigimizdan itibaren baslasdi.
kendi özümüze döneceksek kücülmekte bi kötülük yok
fernandesin yerine fink,quaresmanin yerine ridvan,simaonun yerine tello olsa simdikinden dahami kötü olurduk?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin