Ana Menü

Birini Öldürebilir misiniz?

Başlatan WaGNeR LoWe, Mart 17, 2007, 10:34:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Alıntı yapılan: Simurg - Mart 17, 2007, 18:46:51
nie kimse benim yazdığım şyi görmüyo

AHAHA..Yazı şeklinde olabilir..

Forumdaki kimlikten olabilir.. ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

NoPasaran

Olabilir..

Boşver bende seni kutluyorum ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

teşekkür ederim
snide ben kutlim gerçi sni kutluyan çok ama olsun ;D

BEŞİKTAŞK

freedom forever

volkan abi nasılsın abi,seni çok seviyoz abi :D sen de bizi seviyon mu abi :D istanbula hiç gelmiyecen değil mi abi :D ne yapacaksın buralarda :D takıl oralarda abi :D herkesle iyi geçin tamam mı abi :D fazla sinirlen me ne olur abi :D
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

carsi52

Bu kadar tırsmana gerek yok ;D adam yemez belli de olmaz ;D yemessin demi ab :D
Bölünür senin için uykular!

freedom forever

büyüksün volkan abi :D istediğin bir şey var mı abi ? :D
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

freedom forever

bu arada simurg senden tırsıyorum :D 
(volkan abi saygılar abi ) :D

carsi52

Simurg adam felan öldüremez ;D volkan abiden tırsın :D

freedom forever

belli olmaz bu cani ruhluların işi :D  seri katil filmi izlediysen hep çocuksu yüzlü insanlar seri katil oluo :D
volkan abi seni kasteetmiom sen rahatına b[kufur otomatik editlenmistir] abi :D çay söliiim mi abi :D

carsi52

freedom forever

film ammma burada fazla konusmayalım ondan sonra bizide harcıyacaklar :D volkan abi özel kesimhane yaptırmış samsuna
istanbuldan kaçırdığı fenerbahçeli küçük çocukları kesiomuş :D yazık abi yapma beaa fenerlide olsa insan insandır :D

Simurg

işimiz gücümüz yokta adam kesicez hem beni kan tutar elimi bile kesemem korkmayın

BEŞİKTAŞK

carsi52

Alıntı yapılan: Simurg - Mart 18, 2007, 11:22:27
işimiz gücümüz yokta adam kesicez hem beni kan tutar elimi bile kesemem korkmayın

ben demiştim ;D

ama volkan abiden korkun :D

tufi_bjkli

Alıntı yapılan: Simurg - Mart 17, 2007, 16:24:04
o adamı görebilmek için kardeşini öldürüyo
ilk sen bildin kardeş bravo :)