Ana Menü

Beşiktaş - Manisaspor(19 Mart 2012, 20:00)

Başlatan keskinli, Mart 18, 2012, 18:01:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

ilk yarida hillbert farki vardi,ilk 15 dakikada fark yakalayacak pozisyonlarada girdik
2.yarida portekizliler iyidi
genel bakisda herkesin cok hirsli oldugunu gördük,keske bu hirsi her zaman yapabilsek
coktandir farkli galibiyet görmemistik,iyi oldu bu sonuc
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Uzun zamandır Beşiktaş'ın bir maçı bu kadar zevkli geçmemişti ..

Takım müthiş oynadı ancak karşıdaki takım bitik Manisa'ydı bunuda eklemek lazım ..

Gecenin yıldızı tabikide Comandante Manuel Fernandes'ti .. Attığı gol akıllara zarardı gerçekten mükemmeldi .. Birde Hilbert farkı gördük gerçekten,2 aydır sağ kanattan bindirme yapan adam yoktu be o derece yani ilaç gibi geldi resmen ..

Quaresmaya gelecek olursak 2. golü harbi iyiydi ama artık bunların bi önemi yok .. Bu performansının böyle devam etmiyeceğini buradaki tüm herkes çok iyi biliyor .

Sonuç olarak güzel bir maç oldu, artık hedefimiz tüm maçlarımızı kazanıp hiç olmazsa Avrupa'yı garantini altına almak olacaktır ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

RCA

rıdvan dilmen çok güzel konuşmuş ntvspor'da.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

erdibatmaz

hilbert kendini bozmazsa çok iyi oyuncu. çıkar çıkmaz gol yedik zaten. quaresma akıllanmış cezadan sonra. normalde oyunu buydu zaten ama oynamıyordu.

playofftan umudum yok ayrıca. yani lig benim için çoktan bitti. belki türkiye kupası olursa iyi olur.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

ERHUN

Lig bitmiş artık çok önemi yok bunların. Seneye bu kadrodan kalanlar ve yeni gelecek(ler) futbolcularda bu hırsı görmek isterim başka diyecek bir şeyim yok.

CR7

ligin bittiğini düşünmüyorum.
şampiyon olamasak bile 2.lik şansımız var.
tam kadro olursa bu takımın yenemeyeceği takım yok bu ligde iddia ediyorum.
Quaresma ise bundan sonra bu performansını devam ettirir.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Devam ettirsin iyi olur, öldü fiyata gitmesin. Fikret Orman gelirse (ki çok büyük ihtimal gibi duruyor şuan) Quaresma'yı tutmaz takımda.

3.cülük neysede 2.cilik zor bence. Keşke bende inanabilsem. Umarım yanılan ben olurum.

CR7

Alıntı yapılan: ERHUN - Mart 19, 2012, 23:58:35
Devam ettirsin iyi olur, öldü fiyata gitmesin. Fikret Orman gelirse (ki çok büyük ihtimal gibi duruyor şuan) Quaresma'yı tutmaz takımda.

3.cülük neysede 2.cilik zor bence. Keşke bende inanabilsem. Umarım yanılan ben olurum.

Fikret Orman'a bağlı değil o teknik direktöre bağlı.
eğer öyle bir şey yapacaksa gelmesin. çünkü yd'den hiçbir farkı yok demektir.
şu an ligtvde konuşuyor. quaresma'nın durumu td'ye bağlı gibisinden bir şeyler dedi.

ERHUN

Fikret Orman maaşı 1.5 m € dan fazla olanları elden çıkarmaya bakacağız demişti.
Şimdide "teknik direktöre bağlı" diyorsa tutarsızlık kendi içinde var demektir.
Neyse bekleyip görmekten başka yapacak bir şey yok.

CR7

abi teknik direktör olmaz dedikten sonra, sözleşmesi de bitmiyorsa nasıl gönderebilir ki?
elbette indirim yapmasını isterler futbolculardan öncelikle.

saldır beşiktaş

Sezon başında söylemiştim; sağlam bir bek bir takımı çok farklı kılabilir diye.
Bugün bunun canlı ispatını gördük.
İki bekin sürekli hücumun içindeyse, o maçı kaybetme ihtimalin çok zayıf.

Hilbert'in dönmesi bana umut aşıladı.
Playoff'ta Şampiyonlar Ligi biletini kapabiliriz.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Gereksiz yabancilar gitsin zaten maliyet senede 15 milyon duser
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Grocbenn

Sen neymişsin be Hilbert?

20 dk'da yaptığı 3 bindirmeyi Ekrem 2 ayda yapamadı.

Takımın iyi oynadığını düşünmüyorum.25-65 arası Manisa'nın pas yapışını izledik.

Bu saatten sonra tek hedef şampiyonlar ligi olmalıdır.Eğer Fener bu hafta Bursa'ya kaybederse çok kötü dağılacaktır.

eRe

fener bu hafta kaybederse kı bence kaybedecek tahmınen sampıyonlar lıgıne gıtme durumumuz cok guclenecek
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Fenerin daha Bursa, Trabzon maçları varmış. Puan kaybetme ihtimalleri yüksek. İş bitti demiştim dün ama böyle bir tablo olduğunu bilmiyordum, 2.cilik için saldırmak lazım.