Ana Menü

Söyleşi Cevaplar | melankolizm

Başlatan melankolizm, Mart 12, 2012, 23:27:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

melankolizm

herkese çok teşekkür ederim. Biraz aceleci oldu ama bence çok gerçekci aklıma ilk gelenleri yazdım. Sağolun var olun.

1. Melankolizm kimdir necidir ne yapar ne sever ne sevmezşuan ne işle meşgul okuyor mu çalışıyor mu bize kendini anlatır mısın?
-23 yaşındayım, Trakya Üniversitesi Turizm İşl. ve Otelcilik son sınıf öğrencisiyim. Şu an dersler ve tezle uğraşıyorum.  Sevmediğim çok şey var ya hangisini saysam bilmiyorum. Gs,köpek,kereviz,Beşiktaş'ın haksız gol atması çoğunlukla da haksız gol yemelerine sinir olurum. Adaletsizliği sevmiyorum.
2. Olmazsa olmaz dediğin takıntıların yahut tabuların var mıdır?
- Takıntı değil ama insanın elbette olmazsa olmazları vardır. Belli tabularım yok. Benim için hayatıma şekil veren olmazsa olmazlarım Dinim,Ailem,Irkım,Beşiktaş, ve öz Türk töresidir. Hayatımı bunların üzerine şekillendirmeye  çabalarım.
3.Efsane bir kadro kur desem ilk 11'e geçmişten günümüze hangi oyuncularını kadrona alırsın ?
Gözümle Gördüklerimden;
Oscar Cordoba - Aumann ( aslında çok iyi bi kaleci değildi çok güzel uzaktan gol yerdi :D ama şapkası ile karizmaydı ve ilk gittiğim maçın kalecisiydi. )
Recep Çetin - Ronaldo - Egemen Korkmaz* - İbrahim Üzülmez
Nihat- Sergen-Amaral- (Mehmet Özdilek) – Münch
Nouma – İlhan Mansız

1-Beşiktaşla tanışmandan bahsedermisin ve Beşiktaşla ilgili unutamadığın bir anın varsa bize anlatırmısın
-Aklımızın ermesinden beri Beşiktaş’lıyız. 1 amcam dışında baba tarafı olarak Beşiktaş’lıyız. Ilk maçım Petrol Ofisi maçıydı 94-95 tarihlerinden birinde 3-0 yenmiştik. Madida yı hatırlıyorum, o sene Nartallo da PO’daydı. Çok anım vardır Beşiktaş’la ilgili bırak çift turnikeyi 1 biletle 4 kişi giriyorduk bi ara. Bayan baskete giderdim caferağaya deplasmana :/ fenerlilerin arasında izlemek :D superdi.  En son Fb maçında da ayağa torpil yedik :D
2-Totemie inanırmısın inanıyorsan yaptığın totem var mı?
Çok totem denedim bazen tuttu bazense çuvalladık. Son şampiyonlukta içerdeki maçlara gitmezdim, deplasman maçlarını tvden bile izlemezdim :D . 2 kupa. Daha başka maçtan once dua etmezdim :/
3-Forumu nasıl buldun ve üye olmaya nasıl karar verdin?
Bayağı eskiyim bu forumda daha öncesinde de vardım. Kralcarsi.com iken resmi siteyle birlikte üye olmuştum. Öyle nette gezinirken girdim üye oldum

1-Genc yasina ragmen cok olgun bi insansin,sebebi yasadigin olaylarami bagli yoksa karaktermi?
-Valla bilmiyorum desem yeridir abi. Burada böyle gözüküyorsa hele senin gözünden sevinirim ama çok zorluk görmedim Allah’a şükür. Her şeyi yaşayıp, yokluğuda tattık yani. İnşallah karakterdir J insanı bence asilleştirir, yüceltir.
2-Besiktasin mac kaybettigi günler ne yaparsin?
-Klasik olarak gazeteden, tvden uzak dururum.aşırı sinirli olurum biraz skorcu taraftarcılık yapıyorum maçlardan sonra ki sinirle ama sinir geçince yine biraz düzelme oluyor.
3-Klasik soruyu kimse kapmadan ben sorayim;issiz adaya götürecegin 3 sey nedir?
-şey dediğin için kişileri katmıyorum J bir Kur’an, Netli bir bilgisayar, ve tv(tvden çok şey öğrendim.)

1-Her anlamda hayalinde ki Beşiktaş.
- bu soru her zaman aklımda. Beşiktaş için ne yapıyoruz taraftar olarak bize düşen neler. Benim için Beşiktaş her yıl Türkiye’de ya şampiyon ya 2. Olmalı başka bi sonuç benim için Kabul edilebilir olmuyor. Kongre üyeliğini çok ciddi düşünüyorum okul bitince. Serdar Bilgili ile başlayan dünya klubü furyası benim için önem arz etmiyor. Beşiktaş özkaynak düzeni ile kaliteli ve iş ahlaklı yabancı oyuncuların bir takım olabilmesi isteğimdir. Voleybol’da mutlak başarı Beşiktaş’lının borcudur. Jimnastik ana sporlarımızdan olmalıdır, boks keza. Tarihine sahip çıkarak geleceği şekillendirecek projeler,politikalar,planlar yapılmalı. Türki Cumhuriyetler, Kıbrıs, Uzak Doğu scoutlar düşünülmelidir.
Benim için Beşiktaş, sporu halk için yapmalıdır.
2-10 yıl sonra nerede nasıl bir yaşam sürmek istiyorsun
- çok bir beklentim yok bu hayattan. Ne amaçla burda olduğumun kendi inancıma gore farkındayım. Ama açıkcası zorlukda çekmek istemem. Maddi ve manevi iyi bir yapı içerisinde, aileme, mesleğime,hayat görüşüme ve Beşiktaş’a faydalı olmak amacım.
3-Beşiktaş'lı olmasan hangi takımı tutardın neden
Kastamonu’lu olduğum için Kastamonuspor olurdu sanırım.

1-Suanda en cok dinledigin sarki?
-Müslüm Gürses – Şarkılar Senin İçin
2-Melankolizm ismi, neden?
-Fuat Ergin – Entürkteyment 2 http://www.sarkisozu1.com/fuat/enturkteynment-2--3649
3-Aslen memleket?
Kastamonuluyuz çok şükür :)

1-Kendinde en sevmediğin, keşke olmasaydı dediğin özelliğin?
- Bir işe başlayıp bitirmemek ve bir şeyi söyleyip yapamamaktan nefret ederim. bu yüzden hiç olmasın isterim.

2-Bjk başkanlığında kimi görmek isterdin?
- Aklımda Tuncay Özilhan var ama İbrahim Altınsay'da iyi bir başkan olur bence.

3-Beşiktaşı ve sonrasında bu forumu nasıl sevdin? bir sebebi varmıydı, varsa nedir.?
-Beşiktaş'ı çocukluk tutkusuyla birlikte birazda babamın yardımıyla sevdim diyebilirm. Belli bir raconu vardır Beşiktaş'ın abilik-kaptanlık-baba yöneticilik ve halktan taraftarlar. Beşiktaş'ın duruşu- şimdi yerlerde sürünsede- en onurlu duruştur bu Türkiye'de. Forumda çok vakit harcadım, çok şey okudum açıkcası bi bağlanma yok ama takip etmeye çalışıyorum.

Banucan

cevapların için çok teşekkürler güzel söyleşi olmuş eline sağlık :)
FEDA

Simurg

Çok güzel, samimi bir söyleşi olmuş teşekkürler   :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

keskinli

cok güzel bi söylesi olmus
eline yüregine saglik
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net