Ana Menü

TFF Genel Seçimi 27 Şubat 2012

Başlatan CR7, Şubat 21, 2012, 23:32:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Sizce kim başkan olur ;D

Bir bilgi;

Mehmet Ali Aydınlar'ın görevden ayrılmasından sonra 27 Şubat'ta Ankara'da yapılacağı belirtilen Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Genel Kurul'da aday olacağını açıklayan Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, adaylık başvurusunu geri çekti.

Kürşad Tüzmen'in çekilme kararı almasıyla birlikte TFF Başkanlığı'na aday sayısı 20'ye düştü.
Ata Aksu:"asla çekilmem"
27 Şubat'ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'na başkan adayı olarak başvuran ve diğer bir aday Kürşad Tüzmen'in çekilmesiyle 21 adaydan 20'ye düşen seçim öncesi Ata Aksu, DHA'ya konuştu.
Ata Aksu, "Seçilme şansım yüksek. Çekilme gibi bir niyetim de asla yok" dedi. Seçildiği taktirde kendisinin değil, Türk futbolunun kazanması için büyük çaba sarfedeceğini belirten Aksu, sözlerini şöyle sürdürdü;
"Beni tanıyanlar, nasıl bir birikimim olduğunu bilirler. Yüksekten atmaya gerek yok. Futbolumuzu bekleyen tehlike kapımızda. Bu kaos ortamından en iyi şekilde geçmek için çalışmalarımızı sürdürmeye de devam ediyoruz. İyi bir ekip kurduk. Bir iki eksiğimizin dışında yönetim kurulu arkadaşlarımızı da belirliyoruz. Seçildiğim taktirde benden beklenen çalışmayı en iyi şekilde vereceğim."
Ata Aksu, birleşme ya da çekilme gibi bir konunun içinde olmayacağını da ifade ederek, "Şimdiden söylüyorum ki, seçime girerim o ayrı. Ama beni başka bir beklentinin içerisine kimse çekemeyecek" diye konuştu.
İşte başkan adayları...
Ata Aksu, Erdal Alkış, Kerem Mahmut Canlı, Erdal Çilek, Yıldırım Demirören, Yılmaz Göbel, Nedim Güneş, Bülent Gürkut, İbrahim Hacıosmanoğlu, Necati Harman, Tekin Işıklıgil, Mehmet Kara, Semi Kopuz, Zafer Murat Mermer, Ayhan Sağaltıcı, Ümit Sarıkaya, Mehmet Selçuk, Adil Yazıcıoğlu, Zeki Yürekli, Hasan Zinn
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Yıldırım Demirören tabiki..

Başbakanla grüştü ve çıktı oraya..

Hayırlısı olsun derim..

Nedense iyi yöneteceğini düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

ben delegelerin akilli davranip türk futbolunu batiracak bi sahsin secmeyeceklerini düsünüyorum
baska aday cikmazsa ata aksu diyorum
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Tartışmasız Demirören bence ..

Açıkcası başka birisi olursa ne yalan söyliyim çok şaşırırım ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Demiroren baskan olacak

Umarim baaarili olur

Turk futbolunun.buna cidden ihtiyaci var
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Seçimli Genel Kurulu'nda, Lig TV Muhabiri Ömer Güvenç'in ortaya attığı iddia çok konuşulacak.

Yıldırım Demirören'in, Ankara'da yapılan Genel Kurul'da 229 oyun 221'ini alarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun 41. başkanı olmasından sonra ortaya ilginç söylentiler çıktı.

Lig TV Muhabiri Ömer Güvenç; TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe'ye "Uluslararası Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) UEFA'ya açtığınız davayı geri çekin, 45 milyon Euro'yu Türkiye Futbol Federasyonu olarak biz karşılayalım" dediğini iddia etti. Ömer Güvenç bu sözünün de arkasında olduğunu söyledi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

o değilde
gs ye avrupa garantisi
fenere özür parası
bir bize yararı olmayacak bu adamın herhalde
www.erdemeksi.com