Ana Menü

UEFA AVRUPA LİGİ : BEŞİKTAŞIMIZ - Braga 23.02.2012 Perşembe saat:22.05

Başlatan eRe, Şubat 20, 2012, 12:46:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

KeePSaKe

Rahat bir maçı yine bizi kanser ederek kazandın Beşiktaş  ;D

Rakibimiz A.Madrid
Since 1903

ERHUN

keskinli

oyun cok kötüydü ama en azindan savas vardi
1-2 oyuncu haric cok hirsliydi oyuncular
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Bu tür maçlarda iyi oyun beklemiceksin aslında,tamamen taktik oyunu olarak geçti zaten ..

Takım genel olarak iyi savaştı bence ve karşılığınıda aldık ..

Artık önümüze bakıcaz gel bakalım Atletico Madrid Arda bizi anlatsın !!
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Brestgerfich

Ben artık kesinlikle eminim ki Beşiktaşımızın renkleri, siyah-beyazın boyası kanserojen renklerden yapılmış. Takım taraftarını kanser etme konusunda bu yüzden bu kadar başarılı.

Braga’dan 2-0lık avantajlı bir skorla dönmüşsün ve kendi evinde çıkacaksın rövanş maçına. İlk 11de bir tane forvet oynatmamanın mantığını benim aklım almıyor.

Çık sahaya ve vasat da olsa kendi oyununu oyna kendi sahanda. Bu kadar korkulu olduğunda 90 dakika eziyete dönüyor herkes için…

1-0 geriye düştükten sonra yapılan Almeida – Necip değişikliği takımı, oyunu biraz dengeye getirdi ilk yarıda. Aslında ilk 11 de bu şekilde olmalıydı ama Carvalhal, Braga’da tutan taktiği tekrar uygulamak istedi. Rakibin ilk maçın aksine saldırıp ısırmak istediğini unutarak.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan rakibin baskıyı azaltması mıydı yoksa Almeida’nın girişiydi biraz daha pozisyon bulmamız mıydı bizi rahatlatan bilmiyorum ama ikinci yarıda oyun tamamen Braga’nın istediği şekle geldi.

Beşiktaş ayağında çok fazla top tutmuyor, duran toplarla pozisyon arıyor ve rakibin üzerinde gelmesini bekliyordu. (Bu beklentisini de Braga çok iyi karşıladı maşallah icon smile Beşiktaş: 0 1 :Braga )

Braga gerçekten sağlam takımmış. Elememize rağmen ortaya koyulan futbola -dikkat mücadele değil futbol!- baktığımız zaman adamların turu hak ettiğini söyleyebiliriz ama Beşiktaş ortasahası, savunması iki maçta da öyle çok mücadele etti ki Carvalhal takımın savunmasını resmen eşek ilan etti ve onların sırtında bir üst tura çıkardı takımını.

Sadece Beşiktaş için değil Türk futbolu için de çok önemli bir zafer oldu bu. Ve inanıyorum ki sadece Beşiktaş taraftarı için değil diğer takım taraftarları için de sıkıntılı bir maç olmuştur. Zira Ercan Taner’in: “Meslek hayatımdaki en zorlu, en sıkıntılı Avrupa kupası mücadelesi.” sözü maçı özetliyordu.

Yediğimiz golde Braga’nın şanslı olduğunu, ortada kalan topun Bragalı oyuncunun önüne düştüğünü söylemek gerek. Ama Egemen’in müdehalede biraz gecikmesi, ön direği kapatan Cenk’in topa müdehale edememesi ve Sivok’un da rakibini arkasında tutamaması Braga’ya golü getirdi. Beceriden çok bizim beceriksizliğimiz vardı aslında golde.

Ernst için ayrı bir paragraf kullanmak istiyorum, diğer futbolcularımızın aksine… Adam sen gerçekten büyüksün. Mücadelecisin. Kralsın.

Son yıllarda Beşiktaş’a gelip bu kadar yürekten mücadele eden, aldığı parayı sonuna kadar hak eden başka bir  futbolcu görmedim, hatırlamıyorum ben.

Sözün özü. UEFA Avrupa kupasında en iyi 16 takım arasına girdik. Rakibimiz Arda Turanlı Atletico Madrid.

Tebrikler Beşiktaşım.

http://www.yorumblog.com/2012/02/brestgerfich/spor/besiktas-0-1-braga/
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

NoPasaran

Saçma sapan bir maç...

Heyecanlanamıyorum bile artık nedense..

Vizyonunu kaybetmiş korkak bir takım olmuşuz..

Allahtan adamlar kırmızı gördü ilk maç..

yoksa hayatta geçemezdik

ve muhtemelen madrid son durak olur..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

Madrid bizi bu şekilde yakalarsa İspanya'da eleğe çevirir ahali.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Brestgerfich

Nuno Gomes oyuna girdikten hemen sonra adamın yanında Ekrem'i görünce korkudan gözlerim doldu. :)  ;D
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

djinonu

Jardim, Beşiktaş'ı nasıl bulduğu yönündeki soru üzerine ''Beşiktaş'ın kaliteli uluslararası oyuncuları var. İyi oynuyorlar. Ancak daha fazla tur atlamak için daha güçlü oynamaları lazım. Bu oyunla finale kadar gideceklerini sanmıyorum'' ifadelerini kullandı.

Simurg

Mücadele etttik zorlandık sonuca bakınca sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Grocbenn

Carvalhal'in çuvalladığı bir maç oldu.

Forvetsiz savunma olmaz.İlk maçda görülen kırmızı kart resmen aldatmış.Taktiğim ile kazandım sanmış.

Almeida yokken ileride ne bir hava topu kazanabildik ne de topu 5 snden fazla yarı sahalarında tutabildik.Eğer erken müdahale etmeseydi bugün tur falan atlayamazdık.İnşallah gerekli dersleri çıkarmıştır.Böyle bir 11 bir daha görmeyiz.

Bu takımın bu kadar İsmail'i arayacağını düşünmezdim.

Bu aralar Cenk'e taktım ama.Goldeki yerine bakarsınız ne kadar pozisyon bilgisi zayıf bir kaleci olduğunu göreceksiniz.

unicorn

Bu kadar ürkek baslamamaliydik kendi sahamizda.
En azindan ileride Almeida ile baslanmaliydi nitekim bunun farkina vadi hoca ama sonradan mudahale edemedi saha icine. Kalite acisindan kotu bir macti ama bir gol bulsaydik daha degisik olabilirdi bence.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

saldır beşiktaş

Biz Braga'nın durumunda olsaydık, Trabzon gibi 4'lük olurduk.
Baskı altında nasıl oynanır dün bunun dersini verdi Braga.
Turu geçen taraf biz olduk ancak Braga bizden çok daha iyi takım.
Daha fazla ilerlemek istiyorsak, oyun mentalitemizi değiştirmemiz lazım.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan