Ana Menü

Sivasspor (1-1) BESİKTAŞIMIZ 09.02.2012 18:00

Başlatan unicorn, Şubat 08, 2012, 18:34:06

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Ya sahada yürümek bile zorken neden top sürmeye çalışıyor oyuncularımız bir bunu anlamıyorum, ikincisi de gol attıktan sonra takımı neden bu kadar geriye çekti Carvalhal+hamlelerde gecikti yine.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

djinonu

hoca yüzünden gitti mac.
ekrem ne bokuna girdi anlamadim!!
sonra ersan girmis tanjuyla toraman yer degismis allahim olacak ismi bu simdi?
rezillik ya..zemin iyi olsaydi neyse maci 90dk götür sonra berabere kal iyimi..hoca kusura bakma ama suclusun.. adamlarini oynatamiyorsun. fernandesi nasil adam ettin hala anlamis degilim..en piskopati o .. ama geri kalan takima bak..
mustafa cabaladi begendim ama kendine oynayisi..beni deli etti ikinci yari..holosko ortada.. adam 10senede bir icraat yapiyor ve her mac o sekilde birsey yapacak diye umut isigi olarak oynatiliyor...anladimki besiktaslilikta yetmiyor..geldiginde bize olan bagliligiyla övülüyordu..

Batuhan

şampiyonluk ipinin ucu kaçtı arkadaşlar.play-offlar dahil tek beklentimiz avrupa olmalı.
Koca hestiy aya bedenem ?

djinonu

Alıntı yapılan: Batuhan* - Şubat 09, 2012, 19:57:57
şampiyonluk ipinin ucu kaçtı arkadaşlar.play-offlar dahil tek beklentimiz avrupa olmalı.

ne zaman sampiyonluk inancini sonuna kadar sürdürebildikki?
cenabet baskanin kurdugu disiplin..zaten illaha bir bok ters gidecek.. tayfuru geri getir sonra hersey yoku$ a$agi..
sanmiyorum carlosu rahat birakiyorlar..adam pamuk gibi herseye evet der ne yapsin.. vekaleten gelmis..ezilmis sonra taraftarin gönlüne girmis ama ..yönetim hala nöbetci diye birakti okadar.. rezillik ya..
avrupaya oynariz yani uefa tüm türkiyeye ceza kondurmazsa;)

su quaresma denen pust benim icin bitmistir! o kirmizilari görüp formayi öpmeler yok hirsina yenik düsmeler..neyse daha sayardim ya..
almeidada karaktersizlik yapti benim icin! gaffur gibi herifsin kalibina bak neymis kasi sismis.. yuh sana! almanyadan sende geliyorsun.. ernst hilbertin tirnagina kurban ol!
tek adam fernandes. simao yasli zaten gidecegi bir yer kalmadi..

olum siz zaten adam olsaniz bizdemi oynardiniz...

El Maestro

Bu kadar çok harcarsan adamlar gelir sana atar gider ..

Amatörce goller kaçırdık boş yere birsürü ..

Hoca oyuncu değiştirmekte her maçta neden 80leri bekliyor anlamış değilim,orta sahanın düştüğünü görüyor ama bir türlü gereken hamle gereken zamanda gelmiyor ve sonra Ersan-Veli değişikliği oluyor anlam veremediğim .. İlla sürekli hep aynı oyuncularmı oynucak ? Neden bir Burak Kaplan denenmez ? Veya bir başkası,bu maç için konuşmuyorum bu olay genel anlamda hep böyle ..

Sonuç olarak bizim daha üstün oynadığımız ve kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı ama biz 3 puanı resmen elimizin tersiyle ittik ..

Kısacası iyi yolda değiliz ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

saldır beşiktaş

Bir gol atınca maç kazanılmıyor, tıkır tıkır işleyen düzeni ne diye bozarsın hocam.
Gol atınca böylesine kapanmak Schuster'in deyimiyle ''1960''ların futbolu.
Çok zor bir deplasman'dan çok rahat galip ayrılabilirdik, yazık oldu.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Grocbenn

Cenk yine 25-30 mtden aldı içeri.Zaten maç içinde öyle saçma hareketleri vardı ki belli etti zaten.

Pozisyon vermediğimiz maçta sacma sapan kalecin yüzünden puan veriyorsun.Bu sezon kaçıncı oldu bu.

Carvalhal'in Ekrem takıntısını anlamıyorum.Holosko-Ekrem değişikliğinin mantıgı ne?

Bu takım kaleci sorununu gelecek sene acil çözmelidir.

Cenk belli oldu ki unutup unutup öğrenemiyor bu kaleciliği.

CR7

o şutta bir şey yapamazdı.

ama asla güven vermiyor.

ersan-veli ekrem-holosko değişiklikleri tipik istanbula puan almaya gelmiş 1-0 öne geçmiş ve onu korumaya çalışan anadolu takımı değişiklikleri. ki böyle korunamayacağını da biliyoruz.

kadroya bak-> cenk-ekrem-ersan-egemen-toraman-tanju-sivok-necip-ernst.
fernandes ve pektemek dışındaki ofansif oyuncular?

eğer erman kılıç'ın o golü olmasa eminim 3. değişiklik de sidnei-pektemek değişikliği olurdu.

sen ortasahada üstünlük kuracaksın basacaksın ki savunmaya iş düşmesin. ayrıca akyüz-necip değişikliği neyin kafasıdır? çıkar artık toraman'ı filan. ortasahanda bitik ernst varken necipi çıkarmak hangi kafa mantık?

2. yarı full defans ve kontratakla gol bulma isteği neyin kafası?

arkadaş 1-0 öne geçmişsin top yap.rakibine oyunu kabul ettir 2'yi bul ne halt edersen et.

kontrataklar buldun ona da itiraz edemem ama bitiricin yok ki hacı.

attığımız golü haketmiştik yediğimiz golü de sonuna kadar hakettik ve maçın hakkı da buydu.

suyu ısınıyor yavaş yavaş teknik ve idari yönetimin. bakalım braga maçı ne olacak sonucunda neler olacak? bekleyip görelim.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Grocbenn

Bence kurtarılabilecek bir toptu.Üstüne geldi.Cenk'in durdugu yer hatalıydı.Zaten uzaktan her şut tehlike Cenk için.

Ayrıca şu da var.Eğer dün bizim kalemizde topu oyuna becerikli sokabilen bir kaleci olsa idi çok rahat 2'yi de bulabilirdik.

Cenk'in her degajı rakipte.Büyük takım kalecisi asla böyle olmamalı.

Örnek vermek istemiyorum ama bugün ligin zirvesinde olan 2 takım kalecileri Volkan ve Muslera.Ve onlar sayesinde çok puan aldı bu takımlar.Bizim böyle bir şansımız yok.Kalecimizle puan aldığımız maç dediğimizi hatırlayan var mı?

G.Saray bu sezon en pahalını transferini kalecisiyle yaptı.Futbolda bir terim var ya atan ile tutanın iyi olacak.Ama bizde ne atan var ne de tutan.

Simurg

Şaşırıyorum bu oyuna bu skor ben anlamıyorum neden gol atamıyoruz

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Brestgerfich

Kenar yönetim, sahadaki oyuncular doğru düzgün işlerini yapsalardı bu maç 3-1, 4-1 falan biterdi.
Kimin hatalı oldugunu görmekten bile aciz kalıyoruz bazen.
Bir günah keçisi seçip üstüne binmekten başka bir şey yaptığımız yok.

Bu istatistiğin ardından Cenk gelen 5şutun 5ini de yemiş olsa sesimi çıkarmam. Ezilerek, kapanarak kazanan Beşiktaş hiç kazanmasın daha iyi. Karşındaki Sivas, Sivas!
Barcelona karşısında öne geçen Getafe gibi oynadık 2.yarıda.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

El Maestro

Alıntı yapılan: CR7 - Şubat 09, 2012, 23:51:52
o şutta bir şey yapamazdı.

ama asla güven vermiyor.

ersan-veli ekrem-holosko değişiklikleri tipik istanbula puan almaya gelmiş 1-0 öne geçmiş ve onu korumaya çalışan anadolu takımı değişiklikleri. ki böyle korunamayacağını da biliyoruz.

kadroya bak-> cenk-ekrem-ersan-egemen-toraman-tanju-sivok-necip-ernst.
fernandes ve pektemek dışındaki ofansif oyuncular?

eğer erman kılıç'ın o golü olmasa eminim 3. değişiklik de sidnei-pektemek değişikliği olurdu.

sen ortasahada üstünlük kuracaksın basacaksın ki savunmaya iş düşmesin. ayrıca akyüz-necip değişikliği neyin kafasıdır? çıkar artık toraman'ı filan. ortasahanda bitik ernst varken necipi çıkarmak hangi kafa mantık?

2. yarı full defans ve kontratakla gol bulma isteği neyin kafası?

arkadaş 1-0 öne geçmişsin top yap.rakibine oyunu kabul ettir 2'yi bul ne halt edersen et.

kontrataklar buldun ona da itiraz edemem ama bitiricin yok ki hacı.

attığımız golü haketmiştik yediğimiz golü de sonuna kadar hakettik ve maçın hakkı da buydu.

suyu ısınıyor yavaş yavaş teknik ve idari yönetimin. bakalım braga maçı ne olacak sonucunda neler olacak? bekleyip görelim.

Katılıyorum ..

3 Hafta önce falan eleştirmiştim Carvalhal'i bu konuda, gerçekten oyuncu değişikliklerindeki seçimlerinde bir sıkıntı var ve sanki erken oyuncu değiştirince falan birşey oluyo .. İlla 80leri falan bekliyor .

Orta saha düşüyorsa gerekirse 2 adam bile çıkartırsın dakikaya bakmadan ..

Ama illa adamları 85te falan alacak kural gibi sanki ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Playoff olmasa "son hız" kopuyoruz zirveden derdim ama şuan için "yavaş yavaş" zirveden kopuyoruz demek daha mantıklı. Gerçi bu takım playoffda ne yapar? İşin bir de o yanı var.

Banucan

ilk yarı iyiydik çünkü hücum oynuyoduk
ikinci yarı saçma sapan bi savunmaya döndük kapandık ve aslında davet ettiğimiz golü yedik
hocayı çok seviyorum ama bence suç hocadaydı malesef
FEDA