Ana Menü

STSL-25.hafta Fenerbahçe:2-BEŞİKTAŞ:0 5 Şubat Pazar 19:00

Başlatan Banucan, Şubat 02, 2012, 06:02:27

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djinonu

Ersin Develi

Alıntı yapılan: djinonu - Şubat 05, 2012, 21:45:47
kaya cilingiroglu q7yi ortaköyde gezerken görmüs..sattin bizi !!!! Almeida ise fernandes le öbür inek oynamadi diye satti olay bu kadar. hicbirini istemiyorum artik!

Ne zaman görmüş?
Ya bu Kaya denen adamın Sinan Engin'den daha tehlikeli olduğunu ben mi düşünüyorum sadece

Brestgerfich

Kulüp tesislerinde, evinde ya da Beşiktaş taraftarlarıyla tribünde olması neyi değiştirir?

Aşağıdakilerden hangisi daha tehlikelidir?
a) Sinan Engin
b) Kaya Çilingiroğlu
c) Tuğrul Yenidoğan
d) Yıldırım Demirören
e) Taraftarı boş sözlerle kandırıp sahaya çıkmaktan korkan futbolcu
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

El Maestro

Helal olsun herkes terini son damlasına kadar akıttı ..

Kapasite yoktu bu kadar oldu 1 90 dk daha oynasak galiba yine gol atamazdık .

Bir tek Fernandes'i ciddi anlamda aradım,o olsaydı zaten bu maç garanti bizim diyebilirdim hiç abartmadan ..

Hepsini gönülden kutluyorum, sadece Holosko bu adamın içinden geçme huyundan vazgeçemicek galiba sezon sonu kesin gidici artık ..

Oraya giden 2600 Kartal yüreklilerede helal olsun ..

Son olarakta YETERRRRRRRRRRRR YILDIRIM DEMİRÖREN YETERRRRRRRRRRRRRRR !
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

djinonu

Alıntı yapılan: Brestgerfich - Şubat 05, 2012, 21:56:27
Kulüp tesislerinde, evinde ya da Beşiktaş taraftarlarıyla tribünde olması neyi değiştirir?

Aşağıdakilerden hangisi daha tehlikelidir?
a) Sinan Engin
b) Kaya Çilingiroğlu
c) Tuğrul Yenidoğan
d) Yıldırım Demirören
e) Taraftarı boş sözlerle kandırıp sahaya çıkmaktan korkan futbolcu

DDDDDDDDDDDDDDDDDD bunlarin olmasina sebep olan tek karaktersiz!!!

unicorn

Elinden geleni yapan tum futbolcularimizi kutluyorum, ozellikle ikinci yari savasan bir Besiktas vardi sahada.
Tamamen kapasite olayi. Neysen osun ustune cikamiyorsun.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Grocbenn

Abartılacak ve gurur duyulacak birşey yok bence.

Bitik Fenerbahce'ye 2-0 yenilmişiz.Öyle çok net pozisyonumuzda yok.Ernst ile 2 pozisyonumuz var.Bunu bugüne kadar bütün Anadolu takımları da yaptı.Hatta daha fazla pozisyona girenlerde oldu.

Taraftar olarak Acitasyon ve bahaneyi sevdiğimiz için abartıyoruz.

Bu maç sabaha kadar sürsün gol atacak yetenekte bir takım değildik.Kapasite meselesi.Mücadeleye itirazım yok.Ama unutmamak lazım biz Beşiktaş'ız karşıdaki takımda Real Madrid değil.Mücadele ettik ezilmedik ama 2-0 yenildik mantığı benim ağrıma gidiyor.

Takım olarak bazı şerefsizlerden kurtulmamız lazım.Yoksa tarihin en karanlık günlerine doğru gidiyoruz.

Başta Beşiktaş tarihinin en basiretsiz Başkanı ve kulübü yönetmekten başka herşeyi yapan Yıldırım Demirören..

Sezon başında sağ bek ihtiyacını öngöremeyip,Üstüne Rıdvan Şimşek'i göndertecek kadar teknik bilgiye sahip.Bu kulübü tarihinin en büyük lekesiyle muhattap eden.Yetmezmiş gibi cezaevinden çıktıktan sonra Genel Direktör olup bütün ahengi bozan başkanının yalakasi Tayfur Havutçu..

Kulübüne,aldığı çuvalla paraya ve en önemlisi taraftarın bu kadar sevgisine gram kadar saygısı olmayan Quaresma ve çetesi.

Bunlar defolsun gitsin..Bu takım 3-4 sene orta sıralara oynasın ama yeterki gitsin.Yeter artık!!

djinonu

Alıntı yapılan: Grocbenn - Şubat 05, 2012, 23:34:30

Sezon başında sağ bek ihtiyacını öngöremeyip,Üstüne Rıdvan Şimşek'i göndertecek kadar teknik bilgiye sahip.Bu kulübü tarihinin en büyük lekesiyle muhattap eden.Yetmezmiş gibi cezaevinden çıktıktan sonra Genel Direktör olup bütün ahengi bozan başkanının yalakasi Tayfur Havutçu..

Kulübüne,aldığı çuvalla paraya ve en önemlisi taraftarın bu kadar sevgisine gram kadar saygısı olmayan Quaresma ve çetesi.

Bunlar defolsun gitsin..Bu takım 3-4 sene orta sıralara oynasın ama yeterki gitsin.Yeter artık!!

Hepsi dogruda bunlara ayri imzami atarim.

Cem Goren

Neyse çok şey yazılır ama gerek yok. Skor falan umrumda değil bu arada yazılacaklar arasında skorun s'si yok.  sağ salim eve geldik o yeter
altın kapılarımız kan oldu tayfun

KeePSaKe

Since 1903

Cem Goren

Ozan Doğan

beklediğimden daha iyi oynadık ve beklediğimiz gibi olaylar da çıktı ama bizim taraftar sıyırmaymış harbiden. yakılmadık yer girilmedik kırılmadık kapı bırakmadık. dediğimiz gibi sahada kaybedebiliriz ama tribünde asla...

Cem Goren

İstenmeyen olaylar istiyoruz dediydik ama bu kadarını düşünemedik ;;D

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: Cem Goren - Şubat 06, 2012, 11:38:14
İstenmeyen olaylar istiyoruz dediydik ama bu kadarını düşünemedik ;;D

çok dolmuş millet ama :D deplasman jübilesi böyle olur ;) müzeden girmek değil tribüne girmek mesele  :rock