Ana Menü

Doğuş Grubu’nun patronu F.bahce baskanligina aday

Başlatan [KralKartal], Ocak 23, 2012, 13:57:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Aziz Yıldırım’ın geçtiğimiz temmuz ayında şike soruşturması nedeniyle tutuklanmasından bu yana zor günler geçiren Fenerbahçe’de sürpriz bir gelişme kapıda. Yıldırım’ın yaklaşık 7 aydır tutuklu olması nedeniyle, başkanlık krizi yaşanan Sarı-Lacivetli kulüpte, Mayıs ayı içinde yapılması beklenen kongrede sürpriz bir isim başkanlığa aday olmaya karar verdi.

Aziz Yıldırım’ın tutuklanmasının ardından kulübün yaşadığı zor günlerde kulübe sahip çıkan ve camianın büyük sevgisini kazanan Ali Koç’un, “Başkan adaylığını düşünmüyorum” açıklamasının ardından Mayıs ayında yapılacak kongrede Aziz Yıldırım’ın tekrar başkan seçilmesi planlanıyordu. Ancak Fenerbahçe’nin önde gelen isimleri, 104 yıllık kulübün bu şekilde yönetilmesinin hem yakışık almadığını, hem de mümkün olmadığını düşünerek sürpriz bir isme adaylık teklifi götürdüler.

Bu isim iş dünyasının önde gelen simalarından, Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk. Fanatik düzeyde Fenerbahçeli olduğu bilinen, hatta Ali Sami Yen’deki Galatasaray-Fenerbahçe maçlarına bile Sarı-Lacivertli forma giyerek gitmekten çekinmeyen Ferit Şahenk bugüne kadar kendisini yapılan yöneticilik tekliflerine, “Ben tribünde taraftar olarak çok mutluyum” yanıtını veriyor ve yönetime girmekten kaçınıyordu. Ancak bu kez Ferit Şahenk görevden kaçamadı.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

El Maestro

Aziz Yıldırım olmasa bile Fenerbahçe'ye yine çok güçlü bir isim gelecek bu bir kesin ..

Ferit Şahenk,

Ali Koç,

Abdullah Kiğılı,

Murat Ülker vs ..

Hepside Türkiye'de söz sahibi kişiler ..

Bakalım zaman herşeyi gösterecek ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Vay be dediklerimiz bir bir çıkıyor şaşırıyorum

Uzun süredir ntv haberlerini zaten izlemiyordum

Şimdianlıyorum ki müthiş senaryo

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net