Ana Menü

STSL 22. Hafta Beşiktaş:3 - Gaziantepspor:2 | 24 Ocak Salı Saat : 20.30

Başlatan RCA, Ocak 22, 2012, 11:44:36

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Ersin Develi

Banu haklı beyler :)

Yalnız kahveci admin olsaydı benim 3.golden sonra ettiğim küfürlerden sonra kahveden direk ihraç ederdi beni :D

eRe

GOL DE SINIR BOSALMASI YASADIM YA
TITREDIM VE HERYERIM UYUSTU RESMEN
HAKETTIK YA CIDDEN HAKETTIK
HAKEME SINIR OLDUM VE ADALET YERINI BULDU
CARVALHALIN SEVINCI ISE ADAMSIN ULAN!
EGEMENDE KAPAGI GUZEL TAKTI
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

95 dakika yaptığı her hareket çirkeflik olan futbol oynamak yerine yerde yatmayı seven ve 1 puan için utanmasa sülalesini satacak olan takıma 96.dakikada ofsaytta olsa faulde olsa adilikte olsa hakemin yanlış kararıda olsa herşey ne kadar çirkefce olursa olsun GOL DİYE BAĞIRIP o golun ofsayttan faulden veya herneyse o sekılde olusuna daha da cok sevındıgım mac oldu.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Banucan

bence admin şaka yapıyor zaten ses kayıdı koymaz yapmaz canım :D

birde işte Cem tam bu yüzden kızmak gelmiyor içimden Carlos hocaya ama bu maçta büyük hata yaptı yenilsek başı çok ağrırdı şans yanındaydı
FEDA

Cem Goren

3. gol için ofsayt faul falan diyorlar ama Türkler'in meşhur bir lafı vardır öyle diye başlar böyle diye devam eder.

Ofsaytsa ofsayt faulse faul. Gram üzülmedim. Beter olun lan delikanlı olup topunuzu oynasaydınız
altın kapılarımız kan oldu tayfun

K.D

Alıntı yapılan: eRe - Ocak 24, 2012, 22:59:14
95 dakika yaptığı her hareket çirkeflik olan futbol oynamak yerine yerde yatmayı seven ve 1 puan için utanmasa sülalesini satacak olan takıma 96.dakikada ofsaytta olsa faulde olsa adilikte olsa hakemin yanlış kararıda olsa herşey ne kadar çirkefce olursa olsun GOL DİYE BAĞIRIP o golun ofsayttan faulden veya herneyse o sekılde olusuna daha da cok sevındıgım mac oldu.
1-)CARVALHAL ADAMINNNN DİBİSİN SEN YA :)
2-:)KİMSE KUSURA BAKMASIN TAKIM NE KADAR KÖTÜ OLURSA OLSUN BENİM HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN  BEŞİKTAŞLI OLDUĞUMU HİSSETTİĞİM MAÇLARDAN BİRİYDİ,ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BEŞİKTAŞLIYIM!

O ŞEREFSİZ TAKIMA KARŞI ELİNİZDEN GELENİ YAPTINIZ YA NE KADAR KÖTÜ OYNARSANIZ OYNAYIN HELAL OLSUN SİZE ÇOCUKLAR! :) :) :) :) :)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

K.D

Şu an maçın pozisyonlarını izliyourum tamam müthiş oynamadık ama ilk 40 dakikada beşiktaşın5-6 atağı heriflerin pozisyonu yok ! bende maç esnasında sinirlendim bu takıma kesin sağ bek lazım falan diye söylendim ama şu mücadelenin dibine vuran takımada çok sallamamak lazım bence arkadaşlar toraman alnı açıldığı halde dışarı çıkmak istemedi takım yalnız kalmasın diye :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

El Maestro

Ciddi anlamda pozisyona girme problemimiz var ama bunları yazmıcam şimdi ..  :)

Egemen adamsın !

Fernandes adamsın !

Toraman adamsın !

CARVALHAL adamsın !

Şu maçı kazandık ya çok mutlu oldum, bunlara herşey müstahak ..

Geçen senede fener maçında da aynı şeyler olmuştu,yine aynı allah belalarını veriyor işte..

Birde kazanmayı öğrendik galiba .   :D

:bjk
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Simao ve Edu takım en iyi oynadığı dönemde neden çıktı ben halen anlayamadım.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Edu bi nevi neysede Simao-Necip değişikliğini bende anlamış değilim .. Madem orta sahaya direnç kazandırmak istiyorsun Veli-Necip veya Ernst-Necip değişikliği olabilirdi .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

DIABLO

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Brestgerfich

Ernst çıkacak sanmıştım ben. Hücum yapma amacıyla Necip'i alıyor sandım.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?