Ana Menü

BEŞÍKTAŞ - Bursaspor STSL 20. Hafta 15.01.12 19:00

Başlatan unicorn, Ocak 13, 2012, 20:10:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Maçı canlı canlı seyrettiğim için şu maç Almeida'ya kötü oynadı diyen hiç bir arkadaşa katılmıyorum.
Gayet iyiydi, özellikle ilk yarı çok çalıştı golün yanı sıra 3-4 tane çok iyi yerlere top indirdi, rakip savunmayı rahatsız etti.
İkinci yarı takım oyundan düşünce oda kayboldu.

Oyunun ilk 25 dakikası, gayet iyiydik o ara 3-4 olurdu maç biraz becerikli olsak.
Ancak geri kalan 65 dakika boyunca yine yatmayı tercih ettik.
Şansımız çağdışı bir teknik direktör olan Ertuğrul Sağlam idi.
Ömer Erdoğan'ı kurtarıcı diye sokan hoca rakipleri için gayet ideal bir teknik direktör.

Edu'ya ayrı bir parantez açmak lazım o açıdan ne Almeida ne Mustafa o golü atardı.
Fernandes'ten sonra ayakları en iyi kullanan oyuncu şu takımda böyle devam Edu  :ok 

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Pektemek'i yüceltmek için Almeida'yı kötülemeye gerek yok, öyle yaptığımda yok. Ne düşünüyorsam onu yadım.

Şu adama umarım en fazla 1 devre daha katlanırız, seneye bu takımda olmaz.
Pektemek Türkiye'deki en iyi 2-3 santrafordan biri.
Edu ayaklarına çok hakim, şutları çok iyi. Bir günü bir gününe tutmuyor. Ben şuan Edu'nun performansından Almeida'ya oranla daha memnunum. Çünkü geldiğinde beklentim yoktu.
Acaba hata bizde mi? Almeida'yı çok iyi adam sandıkta ondan mı böyle kötü oynadıkça sallayıp duruyoruz. Almeida sıradan bir forvet mi? Diye soruyorum kendi kendime, gerçekten sıradan bir forvet. Cardozo tarzı şutları falan yok. Çok iyi sert şutları var diyorduk göremedik adam akıllı bir şutunu. Tek yaptığı top indirmek. O boy bende olsa bende yaparım onu.

NoPasaran

estra yaptığı bişey yok

bi elmander değil  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ocak 16, 2012, 00:06:05
Maçı canlı canlı seyrettiğim için şu maç Almeida'ya kötü oynadı diyen hiç bir arkadaşa katılmıyorum.
Gayet iyiydi, özellikle ilk yarı çok çalıştı golün yanı sıra 3-4 tane çok iyi yerlere top indirdi, rakip savunmayı rahatsız etti.
İkinci yarı takım oyundan düşünce oda kayboldu.

%100 katılıyorum.
Golü,egemenle kafa verkaçı,son goldeki mücadelesi kaç haftadır Almeida'da bunlar yoktu. vurdumduymazdı ben de sıkılmaya başlamıştım. ama bu hafta gerçekten çok özverili oynadı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursaspor'u kendi sahasında 3-1 mağlup eden Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktörü Carlos Carvalhal, maçın ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Carvalhal, "İyi bir takıma karşı kazandık. Çok iyi bir dönemden geçiyorlardı. Ancak bu maça çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Rakibimize çok iyi çalıştık, nerelerde baskı yapabileceklerine çalıştık. Devamlı olarak rakibin baskı alanı dışında top çevirmeye çalıştık ve bugün bunu çok iyi başardık. Tabii bu yolla da önemli pozisyonlar yakaladık. Topu rakibimize verdiğimizde ise çok etkili olacaklarını biliyorduk. Ki bu hataya düştüğümüzde de golü kalemizde gördük. Ancak bugün kazandık, çünkü her gün, bir önceki günden daha iyi takım oluyoruz." diye konuştu.

Hücumda oynayan oyuncularını öven tecrübeli teknik adam, "İleride oynayan oyuncularımız da çok agresif bir oyun oynadı. Bu bizim için çok önemliydi, bizim ilk savunma oyuncularımız gibi mücadele ettiler. Bu sayede rakibe baskı kurabildik ve pozisyonlar bulduk. Maçın son bölümünde Bursaspor, son hamle olarak Ömer Erdoğan'ı alıp uzun toplarla pozisyon bulmaya çalıştılar. Bu bölümde zorlansak da maçı kazanmayı başardık." dedi.

Rüştü Reçber'in pozisyonu için ne dedi?

Karşılaşmanın 45. dakikasında Sestak'ın kafa vuruşunda Rüştü'nün tuttuğu topu çizginin içinde mi kontrol ettiği sorusuna Portekizli teknik adam, ''Hakem kararları ile ilgili yorum yapmadım, şimdi de yapmayacağım'' yanıtını verdi.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan uzak kalan Ricardo Quaresma'nın durumu sorulan Portekizli teknik adam, "Bilmiyorum. Çünkü bunu sağlık ekibin söylemesi gerek. Benim aldığım bilgilere göre ise çok kısa zamanda dönecek. Döndüğü zaman da çok iyi bir tedavi dönemi geçirdiği için kısa sürede forma giyebilecek durumda olacak. Bizim için her oyuncumuz değerli ve takım oyunu oynamak istiyoruz ama sakat oyuncularımız ne kadar azalırsa takım olarak o kadar güçlü oluyoruz. O yüzden Quaresma'nın dönüşü bizler için çok önemli." diyerek açıklamalarını tamamladı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bursaspor karşısındaki 3-1'lik galibiyetin güzel bir skor olduğunu belirterek, ''Takımın mücadelesi takdire değer. Golcülerimiz gol attı. Mustafa neredeyse dakika başına gol atıyor. Almeida ve Edu'nun da gol atması sevindirici. Onlar için de moral oldu'' diye konuştu.

Maçta sakatlanan Necip'in durumuna yarın bakacaklarını ifade eden Düren, ''Ayağında kanlı görüntüler vardı. Sıyrıklar vardı. Yarın durumuna bakacağız'' dedi.

"QUARESMA SALI GÜNÜ GELİYOR"
Mete Düren, ülkesi Portekiz'de tedavi olan Quaresma'nın 17 Ocak Salı günü İstanbul'a geleceğini bildirdi. Quaresma'nın dizindeki sakatlığın iyiye gittiğini ifade eden Düren, ''Sanıyorum salı günü İstanbul'a gelecek. Diziyle ilgili durum iyiye gidiyor. Geldiğinde yüklemelere başlayacağız. Önümüzde Medical Park Antalyaspor ve Gaziantepspor maçımız var. En iyi ihtimalle Kayserispor maçında oynamasını bekliyoruz'' diye konuştu.

"5-6 GÜN GECİKME OLDU"
Quaresma'nın gecikmesinin nedeninin sorulması üzerine Düren, ''İç yan bağlarında sakatlık dediğimiz zaman, 5-6 haftayı ön görmek gerekiyor. Quaresma için yaptığımız planlamada 4. haftanın sonunda dönmesini bekliyorduk. Ancak araya giren nahoş olay sonrası yaşanan adli süreçten dolayı İstanbul'a dönüşünde 5-6 gün gecikme oldu. Yabancı oyuncular 3-4 haftalık sakatlık sürecinde kendi ülkelerine gidip tedavi olmak istiyor. Biz de bunu olumlu karşılamıştık. Zaten oradaki doktorlarla da iyi ilişkilerimiz var. Bu nedenle orada olmasında mahsur görmedik'' dedi.
Düren, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in İstanbul'daki maçlara gelmemesi konusundaki soru üzerine, ''Demirören'in böyle bir tercihi olduğunu sanmıyorum. Özel işlerinden dolayı gelmemiş olabilir'' şeklinde konuştu.

''SİVOK'U OYNATMAYA ÇALIŞACAĞIZ''
Mete Düren, Egemen'in Bursaspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşmesi nedeniyle, Sivok'u oynatmak için şartları zorlayacaklarını söyledi. Çek oyuncunun, antrenmanda aldığı darbe nedeniyle dizinden sakatlandığını hatırlatan Düren, ''Dizinde açılma oldu. Dikişleri var. Lokal anestezi ile gelecek hafta oynatmaya çalışacağız'' dedi.

CR7

Brestgerfich

Görüntünün üstten göründüğü piero görüntüsünde topun çizgiyi geçmediği kesinleşmiş. Markus Merk de, pozisyonun gol olmadığını söylüyo.

Ama Rüştü az daha yakacaktı bizi :D Çok komik gol olurdu valla :D
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

KeePSaKe

Gol olmadığı belli oluyor zaten yandan bakıncada :)
Since 1903

eRe

hayır bır esseklık ettın ıcerdeyken hala sırıta sırıta nıye topu kucagına alırsın :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Ozan Doğan

vasatın biraz üstündeydi oyun. almeida iyiydi beğendim ben. necip iyiydi inşallah sakatlığı ciddi değildir. rüştü çok saçma şeyler yaptı, edu adamım ya ;) pektemek çok şansa attı golü ne kadar kötü vurmuş o topa öyle. ismailin yerine adam almamız lazım  çok sıkıntıya düşürür bizi.

djinonu