Ana Menü

Bursa-Fenerbahçe

Başlatan ugur24, Mart 16, 2007, 09:24:26

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

17 Mart Cumartesi Saat : 19.00 Bursa Atatürk Stadı

bence ikili ilişkilere bakarsak fener çok rahat kazanır..tek umudum fenerin belalısı sinan kaloğlu..

Çarþý Ulan !

bursa bu maçı bırakacaktır(kanımca :) )

unicorn

Gerçek amaç temiz futbol, fair-play ise işte size fırsat! Saha dışındaki değil sahadaki oyununuzu görelim beyler!!!
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

2 dia 2 muerto

Bunlar sahada oyun oynamazlar ki abi.Ama bence Bursa maçı kazanır herhalde.2 hafta once kendi sahalarında Antalya ile berabere kaldılar bu hafta sivasa yenildiler bu hafta mutlak kazanmaları gerekiyor.

CHEm !

bende sadece sinan a güveniyorum
ama masa başında işi bitirmişlerdir ilişkilere göre..
kaybedecekleri 1 puanı bile beklicez
Allah kitap Beşiktaş

ugur24

teknik direktör engin ipekoğlu eski fenerli..başkan levent kızıl fanatik fenerli..iki takımda beşiktaş'a düşman..başkanları aziz'in yalakalığını yapıyo..aksi bir sonuç beklemiyorum ben..fener rahat kazanır..

2 dia 2 muerto

Ya biraz abartıyorsunuz.İlk yarıdaki maçı Bursa nasıl 1-0 kazandı o zaman.

carsi52

Bursasporun yardımı ile fener bu maçı rahat kazanır.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

bencede fener rahat yenecek.asilsiz suclamayai sevmem ama bu maca dikkatle bakilmali.
bu mac cogu iddia sirketlerininin listesinden cikarilmis diyorlar,ne kadar dogru bilmiyorum.
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

yuNuS1903

bu maçı bursa verecek.. ben söleyim de bize inat verecek şerefsizler.. beniö düşüncem..

gordu87

fener çok rahat kazanır...bursa nın zaten fazla iddaa sı falanda yok..rahatlar

bariz verirler maçı..
nasıl geldik birgün öyle gideceğiz..
beşiktaşlı doğduk beşiktaşlı öleceğiz..

Delirdik

| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

akbaba71

allahtan bursanın forvetleri bizim takımdan sinan ve pancu hadi koçlarım gosterin kendinizi bu maçta
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

AsA

Bursa bu mac'da yatar.. Ilk yarida yatmadi neden daha onumuzde bi cok mac vardi.. Ama simdi Sezon bitis'i yaklasti.. Besiktas'imda aradaki farki kapatiyor eziklerin eli ayagi tutustu.. Yardim istemislerdir kesin.. bu maci civcivler kazanir kesin..

BjKcArsi54

insallah alamaz ama fener alacak gibime geliyo :S