Ana Menü

Samsunspor'da istifa şoku

Başlatan keskinli, Kasım 30, 2011, 18:06:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Spor Toto Süper Lig'e 5 yıl aradan sonra çıkan Samsunspor'da 29 yönetim kurulu üyesi aldıkları şok bir karar ile istifalarını açıkladı.
İstifaları grup adına açıklayan Samsunspor Asbaşkanı Tarık Cengiz, "Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'ın antidemokratik yönetim anlayışı, yönetim kurulu ve kulübümüzün 46 yıllık geleneklerini hiçe sayması, genel kurulda delegelerimize verilen sözlerin yok sayılarak ısrarla hayata geçirilmemesi, Samsunspor'umuzun Süper Lig'e çıkmasında ve sayın başkanın kendisinin ve mevcut yönetim kurulunun göreve gelmesiyle pay sahibi olan insanlara sırt çevirmesi üzerine istifa kararını üzülerek almış bulunuyoruz. Dileriz ki, bu istifamız sayın başkana bir uyarı olur ve Samsunsporumuz'u geleneklerimize ve tüzüğümüze uygun bir şekilde yönetir. Büyük hallerle ve ideallerle başladığımız bu kutsal görevlerimizden istifa ettiğimizi açıklıyor ve büyük Samsunspor'umuza bu zorlu yolda sonsuz başarılar dilerken, cefakar Samsunspor taraftarlarına ve Samsun kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz" dedi.
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

iyi olmuş çArşı'nın karışması.
maçı da rahat alırız.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

NoPasaran

Samsun bitik bi sehir oluyor futbolda
Aşk bu Aşk !

volkanca.net