Ana Menü

Chelsea Mehmet Topal'da Israrcı !

Başlatan El Maestro, Kasım 10, 2011, 20:23:03

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

La Liga ekiplerinden Valencia forması giyen Milli futbolcu Mehmet Topal için Chelsea'nin teklifini 13 milyon euroya çıkardığı iddia edildi.

İspanya'nın Valencia takımında forma giyen milli futbolcu Mehmet Topal'ı mercek altına alan İngiliz kulüp Chelsea, bu transferde rakamı 13 milyon Euro'ya çıkardı.

Geçtiğimiz hafta Valencia'nın kapısını çalarak talip olduğu Mehmet Topal'ın transfer görüşmeleri, Banega'nın sakatlanması sonucu duraklama noktosanı gelmesine rağmen, İngiliz devi rakamı 13 milyon Euro'ya yükseltti ve Topal'ı sıkı takibe devam kararı aldı.

Bu arada Hırvatistan maçında Chelsea dışında Manchester City ve La Liga devlerinin de Topal'ı takip etmek üzere bir gözlemci gönderecekleri öğrenildi.
Ancak sezon sonu transfer olması kesin gibi gözüken Mehmet Topal'ı, Valencia Kulübü başkanın çok sevmesi en iyi adamım demesi transfer görüşmelerini zorlayacağa benziyor. Ayrıca İspanya'daki bir çok yerel gazete de bu takiplere geniş yer veriyor.

Bir kaç hafta sonra baba olacak olan Mehmet Topal'ın bu kadar büyük kulüplerce gözlenmesi de en çok eşini heyecanlandırıyor. "Dünya devleri eşimi takip ediyor, beğeniyor ve talep ediyorlar. Gururlanmak terimi az kalır" diyerek her şekilde eşinin yanında olduğunu dile getirdi.

Bu arada İspanya tekstil dünyasının bir numaralı markası Mango'nun erkek çekimlerine katılacak olan Mehmet Topal, ödenecek reklam ücretini depremzedelere ve şehit ailelerine bağışlayacağını bildirdi.

DHA
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

Chelsea'nin defansif orta saha eksikliği çok açık. Ben büyük takımlara gitmesini çok isterim,seviyorum bu adamı.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eRe

fm2012 de de ben çok istiyorum ama o beşiktaşı istemiyor :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

keskinli

valla helal olsun mehmete
bu seviyeye gelecegini hic tahmin etmezdim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Birde şöyle bir şey var ;

Bu adam Milli Takımda ilk 11de yer bulamıyor, çünkü yerinde genelde Selçuk,Yekta oynuyor ..

Buda ayrı bir tezat işte .  :)

beckyZWICKY

Memo chelsea de oynasa, Şuankinden daha kötü performans sergilese bile bulunduğu klup dolayısıyla ilk 11'e girerdi eminim.. Chelsea almış demekki hakkaten iyi, hem oynatmassak; Adam chelsea'de oynuyor siz ilk 11'e bile almıyorsunuz hiç diye yazıp çizerler konuşurlar filan diye düşünüp oynatırlar hiç bişe olmasa bile.. Öyle bi kafaları var çünkü geçmişten bugüne..

memo, yektayla filan kıyaslanacak bir oyuncu değil, yanlış yapıyorlar..

Geçmişten bugune, bu milli takım için yanlış oyuncu seçimleri yüzünden kazanabileceğimiz bir çok başarıyı kaybettik..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

keskinli

omuzu soguk olma diye bi deyim var
bazi insanlarin degeri cok iyi bakinca anlasilabiliyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: El Maestro - Kasım 10, 2011, 20:23:03

bu arada ispanya tekstil dünyasının bir numaralı markası Mango'nun erkek çekimlerine katılacak olan ödenecek reklam ücretini depremzedelere ve şehit ailelerine bağışlayacağını bildirdi.

DHA

şu ayrıntı bile çok önemli bence.. Mango gibi dünyaca ünlü bir markanın reklam filminde oynamak kolay değil emin olun.. Çok populer olmanız gerek.. Yanlış hatırlamıyorsam bir önceki mango tanıtımında Pique yer almıştı..

Bu arada eklemeden geçemeyeceğim.. Markanın reklamından tanıtımından gelecek o cok yüksek meblayı depremzedelere ve şehit ailelerine bağışlaması büyük bir erdemlik.. Helal olsun demekten başka birşey diyemiyorum..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Maestro

2 tane Avrupa düzeyinde çok ünlü defansif orta saha oyuncumuz var ..

Biri Mehmet Topal diğeri Nuri Şahin ..

Biri her maç yedek çıkıyor, diğeri ise Real Madrid'de forma şansı bulmasına rağmen Milli Takıma bile çağırılmıyor .

Bu adamları harbiden daha sonra çok ararızda o zaman iş işten çoktaaan geçmiş olur ..

CR7

Alıntı yapılan: eRe - Kasım 10, 2011, 20:34:24

kiralamaya çalış. geliyor o zaman.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Kasım 10, 2011, 20:46:26
Alıntı yapılan: El Maestro - Kasım 10, 2011, 20:23:03

bu arada ispanya tekstil dünyasının bir numaralı markası Mango'nun erkek çekimlerine katılacak olan ödenecek reklam ücretini depremzedelere ve şehit ailelerine bağışlayacağını bildirdi.

DHA

şu ayrıntı bile çok önemli bence.. Mango gibi dünyaca ünlü bir markanın reklam filminde oynamak kolay değil emin olun.. Çok populer olmanız gerek.. Yanlış hatırlamıyorsam bir önceki mango tanıtımında Pique yer almıştı..

Bu arada eklemeden geçemeyeceğim.. Markanın reklamından tanıtımından gelecek o cok yüksek meblayı depremzedelere ve şehit ailelerine bağışlaması büyük bir erdemlik.. Helal olsun demekten başka birşey diyemiyorum..

Pique & scarlett johansson.

o scarlettli afişlerden almak çok istiyordum ama alamadım :-\
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

Alıntı yapılan: CR7 - Kasım 10, 2011, 23:56:41
Alıntı yapılan: eRe - Kasım 10, 2011, 20:34:24

kiralamaya çalış. geliyor o zaman.

yok kabul etmedi
halbuki ilk senemde şampiyon olmuş uefada final görmüştüm
o kadar uğraştım takım kabul etti o etmedi şimdi gitti trabzona kiralandı ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

Chelsea ve City'den sonra Everton'da ilgileniyormuş .. (Milliyet)

El Maestro

Mehmet Topal: "İzlendiğimi biliyorum"

Valencia'nın Türk oyuncusu, Premier Lig'den teklif gelmesi halinde kabul edebileceğini söyledi...

DHA'ya konuşan Mehmet, "Beni izleyen takımlar olduğunu biliyorum. Bu beni inanılmaz derecede mutlu ediyor. Premier Lig benim hayalim. İspanya'da da oldukça mutlu bir hayatım var ancak hayallerimi de gerçekleştirmek istiyorum. Sezon sonunda daha net bir karar alabilirim." ifadelerini kullandı.

Hiddink döneminde milli takımda fazla forma şansı bulamamasına da değinen Topal, "Söylenecekler yapılan yanlışları düzeltmeyecek. Artık geleceğe bakmak istiyoruz. Umarım yeni dönemde forma dağıtımda adil bir yönetim izlenir. Bence milli takımın antrenörleri her futbolcuya eşit mesafede olmalılar. Ben Abdullah Avcı yönetiminde başarıya ulaşacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.