Ana Menü

Burak Yılmaz üç takımın listesinde

Başlatan KeePSaKe, Kasım 08, 2011, 16:20:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Trabzonspor'da 8 lig maçında ağları 13 kez havalandıran Burak'ı üç kulüp birden takibe aldı.

Kayserispor karşısında attığı iki golle ligde 8 karşılaşmada 13 gole ulaşanBurak Yılmaz, Süper Ligi'in yanı sıra Avrupa'nın da zirvesinde yer alıyor. Milli futbolcumuz, Türkiye'nin de bulunduğu Avrupa'da 10 önemli ligin gol kralları arasında da en iyi ortalamaya sahip isim oldu. Pazar günü çizgiyi geçen bir frikik vuruşunda kaydettiği gol hakem Halis Özkahya tarafından geçerli sayılmayan 26 yaşındaki futbolcu, 8 maçta 13 golle maç başına 1.62 gollük ortalama elde etti. Milli futbolcumuzu 7 haftada kaydettiği 10 gollePanathinaikos'tan Arjantinli Sebastian Leto izledi.[/font][/size]

[/size]Avrupa Ligleri'nin en golcü futbolcuları sıralamasında Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcusu Messi ise 11 maçta 14 golle 1.27 ortalamayla Burak'ın gerisinde kaldı. Gol adedi olarak Burak ile aynı sayıda olan Bayern Münihli Gomez ise milli futbolcumuzdan üç maç daha fazla forma giydiği için listede dördüncü sırada yer bulabildi. Burak'ın bu performansının ardından Rusya'dan CSKA Moskova ve Zenit kulüplerinin yanı sıra Almanya'da geçen yılın şampiyonu Borussia Dortmundda milli futbolcumuzun peşine düştü.

[/size]5 milyon Euro getiren Burak'ı alır!Burak'ın sözleşmesini 2014-15 sezonuna kadar uzatan bordo mavili yönetim, yıldız futbolcunun kontratındaki bir maddeden ötürü rahatsız. Sözleşmesine "5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi koyduran Burak'ı Avrupa'da birçok kulüp takibe aldı. Yönetim dikkatleri üzerine çeken yıldızın başarılı performansı karşısında memnuniyet duyarken, bir taraftan da Burak'ı kaybetmemek için kara kara düşünüyor.
Since 1903

ilhan mansız_melis

Daha da iyi takımların listesine girer Burak.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

unicorn

Ya Burak iyi adam da biraz şaşkın ya :)

Ayrıca aşırı derecede şanslı.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

CR7

burak'ı severdim bizde olduğunda.
alınmasını çok istemiştim Antalya'dayken.
Fener de istiyordu sanırım.
derslerde bile düşünüyordum gel işte lan şeklinde :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Kafamda bi turlu ust duzey oyuncu kategorisine sokamiyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Kasım 09, 2011, 03:05:48
Kafamda bi turlu ust duzey oyuncu kategorisine sokamiyorum
Bende hala bir yerde patlıyacağını düşünüyorum.
Ama her geçen gün beni yanıltmaya devam ediyor.
Bizdeyken altı pastan kaçırdığı goller aklıma gelince iyice çıldırıyorum  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Grocbenn

Sağ ayak-Sol ayak-Kafa-Uzaktan-Frikik her türlü golünü atıyor.

Fizik olarak mükemmel bir vücut yapısı var.Süratli/Adamda geçebiliyor.

Kabul etmek gerekirse şu an türk Futbolunun en formda futbolcusu.Ama bitmek bilmeyen bir form.

Bende gelip geçici olarak düşünenlerdendim.Ama yanıltmaya devam ediyor.Yanılmaya da razıyım.Karakterini de çok beğeniyorum.

Şuan ki durumu ile 5 milyon Euro çok komik bir para Burak için.

beckyZWICKY

Burağı severim ama bizdeyken az saç yoldurtmadı..

Ama şöyle birşeyde var, Elimizde buraktan daha iyi bir yerli santrafor varmı? kesinlikle yok..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..