Ana Menü

STSL 10.Hafta | Gençlerbirliği-BEŞİKTAŞ | 6 Kasım 19.00

Başlatan ERHUN, Kasım 03, 2011, 22:39:06

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Elimizde Cenk gibi bir kaleci var önümüzde ki 8 10 yılın en iyi kalecisi olacak belkide bence eleştirmeye gerek yok
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ERHUN

O hatalı bu hatalıya girmeyelim bencede herkes farklı açıdan bakıyor ama bana göre iyi bir kaleci öyle sazan gibi kalesini boş bırakıp çıkmaz.

CR7

unutan iyileşir diyor
keşke bir de hatalarından ders almayı denese.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Alıntı yapılan: CR7 - Kasım 06, 2011, 23:24:28
unutan iyileşir diyor
keşke bir de hatalarından ders almayı denese.

Laubali tavırları bir bıraksa ilk olarak çok iyi olacak.
İlk yarıda bir hava topunda hakem faul vermediği halde bıraktı mücadeleyi açtı elleri boş boş bağrındı. Neyseki Egemen vardı orada da dışarı vurdu topu.

Grocbenn

Besiktaş gibi bir takım 0-2'den 4-2 mağlup oluyorsa ve bunu teknik direktörü yorgunluk olarak niteliyorsa vay halimize.

Ya kardesim rotasyon denilen birşey var bu futbolda.Dün sahada Hilbert-İsmail-Ernst-Simao değil koşmak yürüyecek durumda değillerdi.

Herkes M.Pektemek'e sallıyor ama dün Almeida girdikten sonra 1 tane pozisyonumuz yok.

Tamamen Carvalhal'in hataları ile kaybedilen bir maçtır.Dünyanın sonu değil bu mağlubiyet ama büyük bir takıma bu mağlubiyet yakışmıyor.

Alırsın rölentiye pas yaparsın soğutursun maçı.Yorgunsun diye de 45 dk 4 gol yemezsin.

Yine aynı örneği vereceğim.Bizden daha üst düzey maçlar oynayan Trabzon'u dün 2.yarı izlediniz mi?

Bu adamlarda yorgunluk yok mu?

ERHUN

Alıntı yapılan: Grocbenn - Kasım 07, 2011, 09:51:03
Herkes M.Pektemek'e sallıyor ama dün Almeida girdikten sonra 1 tane pozisyonumuz yok.

Almeida'nın girmesi takımı yavaşlattı. Pektemek'le daha iyi atağa çıkıyorduk.

NoPasaran

Yorgunluk sacma bi mazaret

45 dk savunma yapsan 4 gol yemezsin

Bu yuzden hocayada kizmiyorum

8 kisi oynadigimiz icin bu sonuc normal oldu ikinci yari, baskada bisey demiyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

İstatistikler maçın berabere bittiğini söylüyor. :)

Ferguson hoca haklıymış meğer :)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

IL Capitano

hoca heralde cok kosana formayi veriyor, veliye baksana  :)

ernst, aurelio/necip ve veli. 1 tanesi yaratici degil.fernandesde olsa ayni sey. bizim kanatlari tikadinmi, oyun sistemimiz kalmiyor. hocanin bu olaya care bulmasi lazim. maalesef her mac taraftarin verdigi gazla kazanilmiyor.
Gutinin bu saatten sonra kazanilmasi zor ama ona/onun gibi birine ihtiyacimiz var hemde siddetle..
buda bu maca ilk iletim.  ???
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

unicorn

Kanatlar konusuna katılıyorum, elde değil zaten katılmamak göz var nizam var.

Bizim sorunumuz göbekten dikine giden adam olmaması ve araya top atamamamız. Bu sorunları halletsek maç başı gol ortalamamız 2.5-3 olur çok net söyleyeyim.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: Cem Goren - Kasım 06, 2011, 23:17:14
Elimizde Cenk gibi bir kaleci var önümüzde ki 8 10 yılın en iyi kalecisi olacak belkide bence eleştirmeye gerek yok

o pozisyonda egemenin daha çok hatası var. cenke baksaydı top kaleye gitmezdi. ve bu taraftar eleştirecek adam arar oldu. merak ediyorum hangi kaleciyi istiyorlar takıma?