Ana Menü

UEFA | Beşiktaş:1-Dinamo Kiev:0 / 3 Kasım 20:00

Başlatan eRe, Ekim 31, 2011, 02:24:17

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ersin Develi

O top gol OLMAYACAK mantığının resme dönüşmüş hali :)

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: El Maestro - Kasım 03, 2011, 22:47:02
Carvalhale'de helal olsun şu takımda hakedene formayı veriyor ..

Almeida yerine adam gibi golcü alsak devre arası varya mis olur mis .

almeida yerine alınacak golcüden önce adam gibi 10 numara lazım bize. o zaman daha da faydalı olacaktır hugo.

Ozan Doğan

valla kendimde olmadığım için şu şöyle olsaydı bu böyle olsaydı diyemiyorum :D
bütün futbolcularımızı beğendim ben. bana göre hepsi maçın adamı olur. birisi daha iyi olur. O kişi de İSMAİL KÖYBAŞI'DIR... 39 derece ateşle oynayıp orada o emeği veren İsmail maçın adamıdır futbol olarak en kötüsü olsa da maçın adamıdır bence...
Ayrıca o karambolde önce Veli'ye sonra Cenk, Egemen, Sivok ve tüm futbolcularımıza Teşekkür ederim. Maç içinde gösterdikleri mücadele, istek ve hırstan dolayı allahınıza kurban KARAKARTALLAR...
Yalnız bir sorum olacak. O karambol devam etmiyor dimi? Bitti yani o kabus?  ::)

:bjk :bjk :bjk

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Alıntı yapılan: El Maestro - Kasım 03, 2011, 22:47:02
Carvalhale'de helal olsun şu takımda hakedene formayı veriyor ..

Almeida yerine adam gibi golcü alsak devre arası varya mis olur mis .

Almeida iyi oynadı bence çok güzel toplar indiriyor tek eksiği bu maçta gol atamadı.
Since 1903

Ozan Doğan

Almeidanın yanında birisi olsa çok iyi olur be. Almeida-Mustafa mesela offf

Grocbenn

Dün sahadaki isteği mücadeleyi görmek güzeldi.

Veli ve Ernst'in takıma girişi ile birlikte mücadele seviyemiz arttı.Takım savunmamız gelişti.

Orta sahada yaratıcı değiliz en büyük sorunumuz bu.Dün sahadaki 11 kişide kazanmak için elinden geleni yaptı.Son dk daki top gol olsaydı bile yorumlarımız değişmezdi.

Egemen son yıllardaki tartışmasız en iyi transferimiz.Dün yine mükemmele yakın oynadı.Müthiş savaştı.

Hilbert ve İsmail'i de beğendim.

Quaresma dün sade oynadı.Çok etkili ortalar yaptı.Bu şekilde oynadığı zaman çok faydalı oluyor.

Maccabi deplasmanından alınacak olası galibiyet bizi 2.tura taşıyacaktır.

Bu takımın devre arasında çok basit 2 transfere ihtiyacı var.Sağ bek ve Veli'nin oynadığı pozisyonda yaratıcı bir adam bulabilirsek çok daha iyi bir takım olabiliriz.

Ozan Doğan

Serhat'ın dedikleri transferlere ek olarak sol bek. zaten yıllardır sıkıntısını çektiğimiz 3 bölge halen sıkıntılı duruyor.

IL Capitano

O son dakika ömrumun yarisini göturdu. Tam korner öncesi bakmamaya karar verdim ama olmadi baktim. Aha girdi derken top uzaklasti , bi tanesi vurdu cok usten gitti.
Mac atmosferi superdi. Tribun iyiydi.Volkan adminle maca bakmak, mac öncesi Cemlerle filan cok superdi.  Aslinda yazacak cok sey var ama biraz dinlenmem lazim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Cem Goren

Bu arada Ozan Doğan K. Üst kutunun sağ tarafında ki loca altında kabak gibi ortadaydın. Tam sana döndüm Beşiktaş'ın çocuğu Tayfur Havutçu'yu girdiniz dedim bölmiyim aramaya karar verdim şarjım bitti :D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Ersin Develi

Sağda solda karambolle ilgili enteresan yorumlar

*ruhlarımız cenk gönen'in ruhu önünde diz çöküp tövbe istedi yemin ediyorum

*öyle bi karamboldü ki bi ara sabri'yi bile gördüm oralarda

*sahaya inen sarıklı - sakallı ermişlerin de takımımıza yardım ettiği söylenir halk arasında... bu öyle bi' savunmaydı işte çocuklar... havada kurşunlar çarpışırmış... hatta karşı takımın kalecisi bizim kalenin önünde uçarak kafa vurmuş da onların oyuncusunun sırtından dönmüş top... yaa işte biz böyle bir milletin evlatlarıyız çocuklar...

*Altıma s*çtım tuvalaetten yazıyorum

:ahaha

CR7

CR7

Egemen:''Kendimizi boksör gibi hissettik. Hep forvetleri marke ederdim, bu kez rakip kaleciyi kontrol ettim''

İsmail K. 'Shovkovskiy deli gibiydi.Uzaklaştıramadığımız topa kafa vurdu.Son anda golü önledim.Kalbimin duracağını hissettiğim bir andı''

Cenk Gönen ''Gözüm hep toptaydı.Ceza alanı Kapalıçarşı gibi oldu.Sanki Kurtuluş Savaşı'ndaydık.Kaleci Shovkovskiy'nin gözü dönmüş gibiydi''

Veli Kavlak ''Kalbim duracaktı.Kievli oyuncular azgın boğa gibiydi.Yussuf kafa vuruşu yaptığında önce ayağımla,sonra göğsümle siper oldum''

Ernst ''Kalemize şut atarlarken,gözümü kapayıp topa atladım.Top önlerine düştü. Çıldırdım.İsmail'i ittim.O pozisyonda adeta duvar ördük''

Sivok ''Kalecileri dahil herkes ceza alanımızdaydı.Milevskiy'nin şutunda yere düştüm.Hilbert'e "Rakibin üzerine çık" diye bağırdım''

Cem Goren

Pozisyonu izleyin 15.saniye Ernst rakibi itiyor orda ama garibim Kiev'li adamı ittiğini sanıyor :D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Ersin Develi

Her izlediğimde yeni bir şey görüyorum.
Necip'e bakar mısınız :ahaha