Ana Menü

Silinen Mesaj

Başlatan unicorn, Ekim 25, 2011, 20:54:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Benim mesajımı kim neden sildi?

Bir açıklama bekliyorum.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

NoPasaran

Silinen mesaj moderatorler tarafindan silinmis

Bende baktim, kiskirtici bir mesaj var silinmesi acikcasi cok dogru

Cezalar verildi ve o bitti..

Uyelerin sikayetlerini aldik, yorumlarini okduk, twitter msn ve facebook ta bu knuda obektif yaklasan arkadaslarimizi dinledik

Ve buna gorede bir takim degisikliklere gitmeye karar verdik

Yakin zamanda aciklanacak bunlar

Bu sureye kadar kiskirtici mesajlardan kacinsak, hem biz hem sizler daha ilimli olsak daha iyi degil mi

Ortak bir dvletimiz, ortak bir milletimiz ve en onemlisi ortak bir askimiz var

Ortamin daha fazla gerilmesinin bir anlami yok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

Neden bu konuyla ilgili benimle konuşulmuyor ya da neden çat diye mesaj siliniyor.

NoPasaran

Riza ,

Silinmis cunku uzayacak olay

Fener maci oncesi ne geregi var anlamiyorum

Kiskirtici olmadan, kufursuz, gider yapmadan yazilan hic bir mesaj silinmez, zaten silinse merak etme once ben karsi cikarim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

Kimseye kişisel bir giderim yok, belirli bir etnik kökene de gider yapmam ya da küçümsemem.

İnsan ayıran en adi şerefsizdir.

Ancak böylesine bir konuda yorum dahi yapamıyoruz çok enteresan Volkan, görüşlerimizi dile getiriyoruz olmuyor. Erdi'nin bir konusu var buna benzer, konuların kilitlenmesi ile ilgili. Aynı dertten bende muzdarip oldum şimdi. Bu konunun uzaması değil amacım ancak tutum yanlış bence.

Mesajım siliniyor,haberim yok.
Ben uyarılmıyorum özel mesajla neden bunu yazdın ne demek istedin diye sorgulanmıyorum bile.
Neden silindi diye konu açıyorum, 1 saat sonra cevap yazılıyor.
Noluyor Volkan nedir bu rejim, gerçekten ayıp oluyor.

Bir mesajın bile değerli olması lazım sizin için de bizim için de, aynı şekilde bir üyenin bile.

Burda kimsenin kalbini kırmak değil amacım ama bu şekilde tutum sergilemek yanlış. Mesajımı silen kişi sildikten hemen sonra neden silindiğini açıklamıyor/açıklayamıyorsa bunda bir gariplik vardır.

NoPasaran

Silinen mesajla alakali olarak ancak bir
Admin girip cevap yazabilirdi kimse girmediginden yazilmamis riza. 1 saat cok uzun bir sure degil bence riza...

1 mesaj evet cok onemli bunu zaten kimse kabul etmemezlik yapmiyor ki

Kimse mesaj silmek istemez kimse ceza sistemini uygulamak istemez bundan emin olun artik ya. Kac kisiyiZde devamli foruma yazan arkadaslari 3 gun 5 gun aramizdan uzak
Tutalim. Ancak cidden bazen mecbur kaliyorsun..

Senin mesajina gelirsek, dun ceza verilmis bir konuyla alakali resmen laf sokuyorsun riza. Zaten
Soylediniz sohbet topiginde daha neden uzatiyrz ki..

Sizleri dinledik, buna gorede ceza sistemi, yonetim yetkileri ve duzen hakkinda forum uyelerini daha az uzecek seyler yapmakta istiyoruz

Fasist bir yaklasim olarak goruyorsunuz , bununda farkindayiz

Ancak yazdiginiz mesajlarin baska uyeler trafidan da rahatsiz edici oldugunu, hatta verilen cezalarin uye sikayetleri ile verildiginide AYRİCA belirtmek istiyorum

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

Volkan çok net bir soru mesajı sen mi sildin keskinli mi?

keskinli

ben sildim
niye silindigine dair cevapta yazilmis
uzatma artik riza
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

unicorn

Şükür be abi.

Çıkın ben sildim diye cevap verin, korkacak birşey yok adam yemiyoruz. Silecek yürek varsa cevap verecek yürek de vardır 2 saat sonra olsa bile.

Beğenmediğiniz,hoşunuza gitmeyen mesaj olursa lütfen özel mesaj yoluyla belirtin de editleyelim. Sizin istediğiniz şekilde gerçekleri görmeden yazalım.

Herşey için sağolun, insan kaybetmek kolay ama kazanmak gerçekten zor.

Volkan gerçekten kusura bakma, bunları dile getirmek zorundayım, lafım sana değil.

keskinli

herkes okusun bu yaziyi kardesim senin adinda
ceza vermekten zavk almam,ama verdiysemde kimseden korkmam
konuyu uzatip polemige girmeye gerek görmüyorum
sen mesajinda lafin nereye gidecegini iyi biliyrdun
mesaj vermek istedin
verdigin mesaj forum kurallarina ters bunuda biliyordun
benim oldugum yerde,ister sanal ister gercek hayatta kimse analara küfredemez,küfürde ima edemez!
ettirmem kardesim
tüm anneler kutsaldir herkesin kendi annesi en degerlidir

iyi forumlar

unicorn

Benim sorularıma cevap gelmiyor ama konunun içine giriliyor bakılıyor ama cevap verilmiyor.
Bunun sebebini sadece merak ettiğim için sordum ama cevap gelmedi. Ben konuyu açtığımda gördüğün halde cevap atma gereksinimi duymadın nedense?

Girerdin derdin ki ben sildim kardeşim sebebi de bu. Varsa bir problem konuşalım çözelim ama bu denmedi. Sorunu büyütmek için değil sadece hatanı görmen için söylüyorum bunu.

Benimde hoşuma gitmeyen durumlar konular konuşuluyor yeri geliyor karşı görüş belirttiğimiz zaman uzatmayalım oluyor,polemik olmasın,konu kilitlensin ya da.

Bu ülke demokrasi ile yönetilmiyor bırakın da forum yönetilsin bari.

keskinli

soruyun cevabini biliyordun zaten kardesim
ayrica;bu forumdan daha demokratik baska bi besiktas sitesi gösterebilirmisin?
her renkten var maasallah
bu forumun kurucusu bile yapilan haksizliklar karsisinda kendini geriye cekmekle yetindi
ha küfrü demokrasi geregi görüyorsaniz yanlis yerdesiniz
kurallari uygulamak zorundayiz
kurallar olmazsa bu kadar cok görüslü bi topluluk bi arada tutulamaz
dipnot olarakta sunu belirteyim konulari uzatmayin demek sizi susturmak anlamina gelmez
birbirimizin tekrar yüzüne bakabilmek icin konuyu kisa kesip daha sakin yorumlarda bulunmayi saglamak anlamina gelir
iyi geceler

unicorn

Amacım küfür etmek ya da edebilmek değil.

Zaten sabaha kadar konuşsak derdimi anlatamam çünkü farklı pencerelerden bakıyoruz.

Erdi'nin açtığı konu 3 sayfa konuşulmuş da ne olmuş ki...

Bu konu da uzamasın bakalım. Acaba hangi konu uzayacak.