Ana Menü

knight fight

Başlatan Lord Of The Mumy, Mart 14, 2007, 22:09:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lord Of The Mumy

Alıntı yapılan: tufi_bjkli - Mart 22, 2007, 17:53:14
orda beşiktaşlılar klanı abimin 80 e yakın üyesi var başka bi klan açacağınıza oraya başvuralabilirsiniz

ordaki abinin bir yerleri kalkık kardeşim bize göre bir insanda değil !!!  klan adı Çarşı arkdaşlar çıkması lazım dün diablo klana katıldı
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

yuNuS1903

benide klana kattınız mı ??

Dem@

bende giriş yaptım ama açılmıyo oyun neden se bu nasıl bi iş ya klan adı bulunadı diyo yazıyoz anlamıyolar :)

Lord Of The Mumy

klan adı çarşı BeşiktAŞK
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

DIABLO

ben üye oldum klan'a maşallahım var bol bol göreve çıkıyorum arasırada birilerinin kafasına çöküyorum idare eder güzel oyun
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Dem@

klan adı bulunamamıştır deniyo ya ya bi oyun oynucam wallaha ayıp ediyonuz. ha

Dem@

eRe

zuahahahhahahahhahaha :D :D len ganka :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Dem@

he ya oyun oynamıyoz ya muhabbet güzel burda eğleniyoz  oynayın siz

eRe

bende su oyunla ılgıleneyım barı baksana saz soz eglencelı bı ortam gıbı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Dem@

Alıntı yapılan: dem@ - Mart 28, 2007, 10:12:46
[IMG]http://img135.imageshack.us/img135/3889/coc41nknightonline9gx7znh1.jpg[/img] he he he ben oynayamıyom saza takıldım arkadaşlarla

hadi gel ganga senide çağırıyolar  altınları kapta gel diyolar ki sofaramız güzelleşsin

yuNuS1903

yaa nasıl yapıyorsunuz anlamadım yaaaaaaa