Ana Menü

UEL 3.Hafta | Dinamo Kiev:1 - BEŞİKTAŞ:0 | 20.10.2011 22:00

Başlatan CR7, Ekim 16, 2011, 00:21:36

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djinonu

bu sefer demirören hoca değişimiyle kurtulamayacak inşallah.

KeePSaKe

Bu Almeida ne zaman gelecek bitmedi mi hala sakatlığı ?
Since 1903

ERHUN

Üst olur, KG yok.

Edit: Gerçi Cenk-Hilbert-Sivok-Egemen-İsmail-Aurelio-Necip-Ernst-Holosko-Quaresma-Pektemek tarzı bir kadroyla çıkarsak, canla başla oynasalar olmayabilir bu kadar ama her türlü kaybederiz bence. Kadrodaki çoğu oyuncunun içi çürümüş.

NoPasaran

Kievi yenemeyiz bence.

Ancak yensekte bi önemi yokki benim için..

Hafta sonu yapacğaımız maçı yenemeyiz bu sefer

Onu yensek Feneri yenemeyiz..

Bu böyle gider..

Takıma güven sıfır olmuş durumda..

Şansa kalmış, Allaha kalkmış, Allahu ekber nidalarıyal çıkar gibiiyiz maçlara :)

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Direk Kiev 1.60, Handikap Kiev 3.00 veriyor. İddia oynayacaklara duyurulur.

NoPasaran

Besiktasin rakibine iddia mi basilir erhun ya

Olabilir mi oyle bisey ?

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: ERHUN - Ekim 20, 2011, 06:44:02
Direk Kiev 1.60, Handikap Kiev 3.00 veriyor. İddia oynayacaklara duyurulur.

vay bee ne hale gelmişiz... yazık.

CR7

ben handikap oynadım valla.
şaşırtsınlar kazansınlar da ben kazanmayayım. ama malesef olmayacak öyle bir şey.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Ekim 20, 2011, 08:26:00
Besiktasin rakibine iddia mi basilir erhun ya

Olabilir mi oyle bisey ?

Bir kaç maç daha baktım da güvendiğim ve iyi oranı olan maç yok. Bu aralar sokağa atacak param yok, bir terslik yatarız falan riske girmedim.
Netice olarak oynamadım iddiaa. Bu saatten sonra çıkıp oynarmıyım emin değilim. Ama oynayacak olsaydım handikap veya direk Kiev oynardım.

Üşeniyordum gitmeye, bir daha düşündüm gidip bastım handikapımı.

Beşiktaş'ın rakibine basılırmı ya karşılık olarak:
Forumda özellikle milli maç topiğinde dönen bir söz vardı "bizi bu hale düşürenler utansın" tarzı. Aynısını diyorum bende.

FANATİK KARTAL1903

Sovyet ekolüne karşı Türk takımları hiçbir dönem üstün gelememiştir. Oyun tarzları bize çok ters geliyor bu bir gerçek. Geçtiğimiz yıl Dinamo Kiev geldiğinde diğer takımlara oranla kolay gözüküyordu ama sonradan anladık ne kadar ters bir takım olduğunu. Bu yıl kura çekiminde hiç istememiştim Sovyet ekolünden bir takımın çıkmasını. Daha ön elemede 2. lig takımı olmasına rağmen Alania'ya az kalsın elenecektik. Bizde ki de ne şans çeke çeke hep bu tip ülkelerin takımlarını çekiyoruz. Takım zaten bir şey oynamıyor, bir de üzerine bu deplasman çok kötü oldu.  Kayseri maçı gibi sahada gezinirse oyuncular tekrar 4-0 lık farklı bir yenilgiyle döneriz. Önce sahadaki topçular mücadele edecek. Rakibe basacak, boş alan bırakmayacak. Hikmet Karaman kayseri maçında çok önemli bir noktaya temas etti. Kayseri sol beki Hasan Ali Kaldırım kendi ceza sahası önünden aldığı topla adeta slalom yaparak orta sahamızı tren gibi geçti önüne çıkıp da ayağını uzatan bir Allah'ın kulu yoktu bizimkilerden. Futbolda mücadele etmezsen baskı yapmazsan tabiki de kaybedersin. Bu maçta inşallah akıllarını başlarına devşirmişlerdir de en azından beraberlik alırız. Farklı bir yenilgide moral motivasyon sıfırlanır bu lige de yansır. Bizi şaşırtın ve Beşiktaş'a yakışır bir mücadele ortaya koyun yeter.

Ersin Develi

Oynadığımız oyun her ne kadar iç açıcı olmasada
Kazanacağımıza inanıyorum.
Belki de kazanmamız zor ama inanmak istiyorum herşeye rağmen

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: CR7 - Ekim 20, 2011, 13:05:13
ben handikap oynadım valla.
şaşırtsınlar kazansınlar da ben kazanmayayım. ama malesef olmayacak öyle bir şey.

inşallah tüm paranı kaybedersin. ya sen Beşiktaş'lı olduğuna eminmisin yiğit?

unicorn

Avrupa'da farklı oynuyoruz. Ben Kayserı macındakı kadar ruhsuz bır oyuncu toplulugunun olacagına ınanmıyorum sahada.
Uc sonuca da acık bır mac. Basıt hata yapmazsak sanmıyorum cok kotu bır sonuc alacagımızı.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Ersin Develi

Güzel Günler Göreceğiz

▒▓█▀▄▀▄▀▄ BEŞİKTAŞ ULAN ▄▀▄▀▄▀█▓

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net