Ana Menü

Ronaldo Luís Nazário De Lima (El Fenómeno...)

Başlatan saldır beşiktaş, Ekim 12, 2011, 00:25:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

El Maestro

O tip ne ya tüm sempatimi kaybettin be Ronaldo.  :D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Miccoli

Bazen oğul babasıyla maç izler, konu bir anda eski futbolculardan açılır ve sorar oğul; '' baba maradona, tigana, best, cantona, baggio, van basten filan çok iyiymiş zamanında dimi ? '' Baba cevap verir; '' ouufff felaket topçulardı, topa bi kodu mu asardı çatala anasını satiim, hele topla bi koşardı kimse yakalayamazdı. ''

İlerde de bana soracak Allah kısmet ederse oğul, ve bu gözlerin çıplak olarak izlediği en iyi golcü olarak Ronaldo çıkacak ağızdan, şimdi ki tabirle şişman(!) Ronaldo.. Başkasının esamesi bile okunmaz onun yanında.

O topla koşular, o bitiricilik, o ölü noktalara şutlar.. Anlat anlat bitmez, sabaha kadar izlerim attığı golleri..

Erken kaybettik seni FENOMEN!
Bari seni sevenleri daha fazla üzme, gözükme şu tombul halinle.

Bu gözler Ronaldo gördü oğul..

CR7

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Futbolu bırakmadan önce, Corinthians tesislerinde spor salonunda.

saldır beşiktaş

"Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk.
Oğlum ben olurdu, ben ise Ronaldo." Zinedine Zidane.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.