Ana Menü

Hangi takımlar play-off oynayacak?

Başlatan eRe, Ekim 12, 2011, 00:17:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme grubu maçları salı günü oynanan müsabakalarla sona erdi. Polonya ve Ukrayna'nın ortaklaşa düzenleyeceği turnuvada 10 takım EURO 2012 vizesi almayı başarırken; 8 takım play-off oynama hakkı kazandı.Türkiye'nin yer aldığı A Grubu'nda Belçika'nın üstünde grubu ikinci bitiren A Milliler play-off turu oynayacak.Avrupa Şampiyonası'na katılmak için play-off oynayacak 8 tane grup 2.'sinden 4'ü kura çekiminde seri başı oldu.Kura çekimi perşembe günü TSİ 14.00'te Polonya'nın Krakov kentinde play-off kuraları çekilecek.

SERİ BAŞI OLANLAR...PORTEKİZ

ÇEK CUMHURİYETİ

HIRVATİSTAN

TÜRKİYE

İKİNCİ TORBADA YER ALACAKLAR...

BOSNA HERSEK

ESTONYA

İRLANDA

KARADAĞ
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

2. Torbada en zor takım Bosna ..

Diğerlerini havada karada elememiz lazım eşleşmemiz durumunda .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

saldır beşiktaş

Türkiye birinci torbada değil ikinci torbada.
Fedarasyon'umuz her zamanki gibi bu işide eline yüzüne bulaştırdı.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

eRe

dun sporx te yazanı koymustum
bugun tff acıkladı

1. TORBA
Portekiz
Hırvatistan
İrlanda Cumhuriyeti
Çek Cumhuriyet

2. TORBA
Bosna-Hersek
TÜRKİYE
Estonya
Karadağ
www.erdemeksi.com

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

en kolayi irlanda gözüküyo
hayirlisi bakalim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

RCA

portekiz gelsin.

net olmam gerekirse artık milli takımı izlemiyorum. türk futbolu bitmiştir neyin devamının gelmesini bekliyoruz. bizim bosnadan estonyadan karadagdan bir farkımız olduğunu düşünmüyorum.

burada bir arkadastan duymuştum sanırım volkan abiydi " rahatça yenebileceğimiz iki takım var san marino ve faroe adaları" demişti.

ekol desen yok. 8 trilyon alan ama daha hiçbirşey katmamış bir teknik direktör onun yanında bi o kadar gereksiz bir yardımcı. aslında en buyuk hata federasyon.

türk oyuncular hala milli takımda oynamak kelimesinin anlamını kuluplerdeki baskanlarına t.direktörlerine yaranmak oldugunu düşünüyorlar. çıkın adam akıllı o forma için oynayın.. bunu yapan geçmişte çok futbolcu vardı. fakat maalesef artık o işler çoktan geçti..

anlayacağınız futbolumuz uçuruma sürükleniyor. bunun ilacını ağacın kökünde arayacaksın yapragında değil.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

IL Capitano

Alıntı Yap
13 Ekim Perşembe günü Polonya'nın Krakow kentindeki Sheraton Oteli'nde yapılacak kura çekimi TSİ 14.00'te başlayacak. UEFA Genel Sekreteri Infantino ve turnuva elçilerinden Polonlyalı eski milli oyuncu Zbigniew Boniek'in yapacağı kura çekiminde Türkiye'yi,  A Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin ve İdari Koordinatör Okan Buruk temsil edecek.

Herr Hiddink bu ay calismasi gereken saatleri doldurdu heralde, kuralara bile gitmiyor. komedi arkadas valla. ve yilda 6 mil euro indir cebe..  :sopa
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

El Maestro

Biz bu şansla gider Portekiz'i çekeriz .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

eRe

bırak 1.torbayı 2.torba dahil kimle eşleşsek eleniriz :)
www.erdemeksi.com

CR7

İrlanda ile eşleşirsek çıkma şansımız var.

Portekiz ile eşleşirsek iç saha bile deplasman olur ;;D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

İşimiz zor hepsi güçlü takımlar.
Since 1903