Ana Menü

[EURO 2012 Elm.] Türkiye - Azerbaycan | Almanya-Belçika [11.10.11]

Başlatan CR7, Ekim 10, 2011, 16:49:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ekim 11, 2011, 19:14:19
Türküye turnuva takımımı  :-\
Kusura bakmada 19 kere düzenlenen dünya kupasına 2 kere katılan bir takım nasıl turnuva takımı oluyor.
Keza Euro Cup'da sadece 2 kez katılan bir takım.
Turnuva takımı ünvanını almak o kadar kolay birşey değil
50 yılda bir dünya kupasına katılan takım final dahi oynasa turnuva takımı değildir.

İstikrar lazım katılacaksın her dünya kupasına Avrupa kupasına o zaman ben turnuva takımıyım diyebilesin.
50-60 yılda gelen üçüncülükler sadece kendimizi avutuyoruz ancak.

50-60 yıla neden bakıyorsun onu anlamıyorum ben ..

Banane ki 50-60 yıl öncesinden .

Sistemler, oyun tarzları, anlayışlar her geçen sene değişiyor ..

Son 10 seneye yakında Türkiye böyle, ondan önceki 10 yıl öyledir veya değildir orası beni ilgilendirmiyor açıkcası ..

2002 Dünya Kupasından önce Şenol Hocayı herkes turnuvadan sonra kesin gider gözüyle bakıyodu, turnuvanın zayıf takımları arasında gösteriliyorduk ama ne oldu 3. olduk .. Kim söyliyebilirdi 3. olacağımızı, bunlar farklı şeyler.. Hırsmı desem başka bişeymi desem ama bu turnuvanın verdiği birşey o bi kesin .. Aynı şekilde 2008'de turnuvaya giderken F.T'in oyununu herkes eleştiriyordu bende dahil olmak üzere, acaip kötü futbol oynuyorduk ama ne oldu ? Sonuç ortada işte ..

Yani demek istediğim turnuvalarda ayrı bir motive oluyor oyuncular ..

Kendini dünyaya gösteriyorlar, bundan iyi bir vitrin hiç biryerde bulamazlar  .. Gencide, yaşlısıda bu vitrinde başarıyla boy göstermek istiyorlar ..

Buda hırsla birleşince ortaya beklenmedik şeyler çıkabiliyor .

Yani bunları yalanlıyamayız, çünkü kanıtı var daha önce yaşandı ..

Ben başarılı oluruzda demiyorum 2012'de, evet umutsuzluk yaratabilecek sebeplerimiz dolu, ama umut bağlıyabileceğimiz sebeplerimizide görmezlikten gelmek yanlış olur .

Anlatmak istediğim sadece bu .  ;) 
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Alıntı yapılan: ERHUN - Ekim 10, 2011, 16:58:29
Almanya'ya güveniyorum. Belçika'yı yenerler.

Azerbaycan'ı yenemezlerse zaten hiç gitmesinler.

Eyvallah Almanya. Daha kaçıncı dakika 2-0 öne geçtiler. İlk gol Mesut'tan.

Simurg

almanya yenilinc ebizd eyenilmiş sayılıcaz tarih tekrar ediyor

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Cem Goren

Almanya yapacağını yaptı. E eşşek değilsiniz kardeşim yenin Azerbeycan'ı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

Azerbaycan gibi bir takıma ilk yarı gol atamıyorsan bu işte bir sıkıntı var demektir arkadaş.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

El Maestro

İlk yarıda Burak yerine Umut olsa daha çok iş yapardı bence ..

Ayrıca biz hala niye çift ön libero oynuyoruz ya çıkar Topal'ı al Selçuğu ofansif olarak .

Kazım'da çok verimsiz .. Gökhan Töre hareket getirir ve defansı açabilir .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Brestgerfich

Türkiye - Azerbaycan maçını canlı izlemek için tıklayın: http://www.yorumblog.com/mac.html

Koskoca 45 dakika geçti, bir tek olumlu, ümit veren bir pozisyon yok Türkiye adına. 45 dakikayı harcadık resmen.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ERHUN

Unutmadan, koca bir yarı geçti takımın en iyisi 6 aydır sakat olan Hamit'ti. Helal olsun sana Hamit!

Kazım çok laubali oynuyor. Karakter olarak gram sevmesem de bu takımda Emre olmalı. Boş adam olsa o kadar yıl Inter'de falan oynayamazdı zaten. Mental açıdan çok iyi.

Brestgerfich

Ben daha fazla dayanamadım bu sıkıcı maça. Kapattım, film izlerim daha iyi.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Simurg

BEŞİKTAŞK

Banucan

bende izleyemiyordum salona bi girdim gol oldu babam kucaklayip dondurdu ve otur birlikta izleyelim bitanecik kızım dedi :ahaha :ahaha
ama maç yayını çok fena gözlerim buğulanıyor
FEDA

Simurg

BEŞİKTAŞK