Ana Menü

[ÖNERİ] Eski Futbolcular

Başlatan ERHUN, Ekim 02, 2011, 23:10:56

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Bir alt bölüm açılsa sizce nasıl olur?

Efsane olmuş veya nedensiz bir şekilde sevdiğimiz, sempati duyduğumuz eski veya hâla faal olan futbolcuları orada tanıtsak. Efsane isimlerden bahsedeyim mesela, futbolla fazla ilgilenmeyen biri efsane Sovyet kaleci Lev Yashin'i tanımayabilir. O açılacak bölümde Lev Yashin konusu açılabilir. Orada futbolcunun hayatı, kulüp kariyeri, başarıları vs paylaşılabilir. Veya ne bileyim Dino Zoff, Socrates gibi isimlerin konusu açılabilir. Birbirimizin futbol kültürünü genişletmiş oluruz, bilmediğimiz efsaneler varsa onların hayatını detaylı olarak öğreniriz. Güzel olur diye düşünüyorum. Forum üyeleri ve adminler bu konu hakkında ne düşünüyor merak ediyorum.

NoPasaran

Olabilir tabi..

Ben zevkle okuyorum kendi adıma..

Ancak ne kadar devam ettirebileceksin erhun

20 oyuncu çıkarmı ?

Ama benim açımdan uygun..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Bencede çok güzel olur ..

Ancak, açılan konulara 2-3 yorumdan fazlası gelceğini düşünmüyorum .. Başarılarını,hayatını vs.. kopyala yapıştır olabilir ancak gerisinide bizler yorum yaparak o kişiyi tanımalıyız ..

Veya nebiliyim Maradona konusu açıldı biri der Maradona takım oyunu oynamıyordu sevmiyorum falan, başka biri daha farklı yaklaşır vs .. Böyle herkesin kendine has yorumu olursa çok güzel tartışma alanıda oluşabilir ..

Ancak bu ortam olurmu işte ..

Benim açımdan olur bilgi sahibi olduğum futbolcuya kendi yorumumuda katarım, bilmediklerimide okurum ona göre yorumumu yaparım güzel olabilir aslında .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Eğer öyle bir bölüm açılırsa Maradona, Pele ile başlayıp eski yeni herkes futbolcu konusu açar ama tabii ki benim tek başıma yapabileceğim bir iş değil bu. Direk bana sorulmuş ancak sırf benim ilgileneceğim bir yer olursa ben altından kalkacağımı zannetmiyorum. Herkes sevdiği oyuncuları eklerse diye düşünmüştüm. Mesela ben Maradona'yı eklerim biri Pele'yi ekler ne bileyim biri Şekerbegoviç hayranıdır onu ekler bir diğer üye gelir Baggio'yu ekler öyle öyle zenginleşir bölümün içeriği.

Önerimi yaptım ben, üye yorumları geldikten sonra yönetim olarak siz kararınızı verirseniz uygun görülüp açılırsa yavaş yavaş başlarız paylaşımlara.

Oyuncunun hayatı, kulüp kariyeri, başarıları eğer videoları varsa bir kaç tane kaliteli video konulabilir. Tabii bir sürü üye var daha çok fikir çıkar diye düşünüyorum.

KeePSaKe

Tek bir konudada toplanabilir.
Since 1903

CR7

güzel olur. paylaşırız bilgileri.

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Ekim 03, 2011, 00:11:30
Tek bir konudada toplanabilir.

nasıl yani?
bence kötü olur
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Tek konu karışır ya olmaz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

karışır derken nesi karışacakki ?
Since 1903

NoPasaran

1.sayfa maradona

8. sayfa pele..

yeni üye geldi 16. sayfada topic :D

peleyi nerden bulacak okuayacak
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Banucan

herkes aynı konuda birisini anlatırsa ona yapılan yorum buna yapılan yorum derken bencede karışır bir bölüm olup o bölüme her oyunucunun adına konusu açılması mantıklı olur

bu arada güzel fikir okuyup takip ederim :D
FEDA

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Pele 8.sayfadaysa ilgi vardır konuya demektir o zaman tabi ayrı ayrı açılmasın ama ilgi olmazsa diye dedim ben :)
Since 1903

Simurg

Alt bölüm açılıp her futbolcuya ayrı konu olursa verim alınabilir bence :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ERHUN

Bence her futbolcunun konusu ayrı olmalı. Tek bir konu altında iyi olmaz. Karışıklık, düzensizlik olur.

NoPasaran

Efsane Sporcular adlı bölümümüz normal bölüm olarak açılmıştır..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net