Ana Menü

[STSL] |Beşiktaş- Antalyaspor [ 25.09.2011 ] [20:00]

Başlatan Ersin Develi, Eylül 23, 2011, 09:25:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djinonu

necipe 11i göstermem simaoda aklını başına toplasın daha geldiğinden bu yana form grafiğini düzeltemedi! yani yükselmediki düzeltsin..orta sahada BEN BURDAYIM diye güvenecek adam yok... sanki hepsi quaresmayı aradı...4 tane pas yapamadı dediğinde baktım yani saydım bir kaç kere ama 2ci pastan sonra top karşıda..
düzelir inşallah diyelim ama bu aldığımız 3 puanlar altın değerinde..ilerde faydası olurr
sidnei beni ataklara çıkmasıyla çok sevindiriyor
bi pozisyon oldu ulan ne güzel ahanda kaybetti spiker sidnei dedi olsun afferim bravo deyip geçtim..

eRe

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Eylül 25, 2011, 21:59:14
Sidnei çok iyi oynamadı bence..

Necip bu takımda 11 oynamamalı bunu artık çok net söylüyorum

Aurelio çok daha iyi.

ona rağmen ortasahamızdan daha yararlı işler yapıyor ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

bu arada
formsuz guti bu takımda çok rahat oynar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Banucan

valla bu maçı izledikten sonra perşembe nin telaşı sardı
ne kadar umutsuzluğa düştüm anlatamam
FEDA

djinonu

Alıntı yapılan: eRe - Eylül 25, 2011, 22:01:16
bu arada
formsuz guti bu takımda çok rahat oynar

gutiyi geri kazanmak bu maçtan sonra zor... bende küserim vallaha
ben sandım bu maçta oynayacak adam kadroda bile yok...ceza varsada bi yere kadar..

Ersin Develi

Guti'nin yokluğu bu maçta iyice belli oldu,orta sahada top tutmayı geçmantıklı 5 tane pas bile yapamadık

Ersin Develi

Ayrıca Quaresma'nın olmayışı Beşiktaşın oyunu kendi sahasında kabul etmesine neden oldu.
Mümkünse Quaresma hep kalsın
Guti ise en kötü 30 dakika oynasın

NoPasaran

Beşiktaşın şu maçtan 3 puan alsada, puan kaybetsede yorumum değişmeyecekti..

Çok kötü bir futbol oynuyoruz. Öyle böyle değil yani..

Tabi bu düşen kalite ile alaklı bir durum söz konusu bunu inkar etmek anlamsız..

Holosko, Veli, Tanju , Pektemek gibi oyuncular malesef bizi ileri götürecek oyuncular olarak durmuyor. Belkide iyi futbolculardır ancak geçen seneden extra verdikleri hiç bişey olamayacağı kesin..

Orta Alanda bugün Ernst, Necip ve Simao kötü değil rezalet bir oyun ortaya koydular. Ernst yeni çıktı sakatlıktan belki onu es geçebiliriz ama diğer iki oyuncuda ciddi sıkıntı var. Necip daha çok çalışır koşar düzelir ancak Simao konusunda büyük bir hayal kırıklığı yaşiamaya devam ediyorum. Bu takıma artık ben bişey katamam gibi bir oyun oynuyor, açıkcası sene sonu nasıl gelecek büyük bir merak içerisindeyim..

Ve tabi en önemlisi elimizde an itibari ile forvet yok. Yarım forvet Edu bile girdikten sonra çok etkili bir görüntü çizdi ve pozisyona girebildik. Futbolun olmazsa olmazı bu. Ve malesef Pektemek yapı itibari ile ilerde tek satrafor olarak oynayacak birisi olarak durmuyor..

Ricardo Quaresma oyun olarak iç sahada bazen çok etkili oluyor ve açık söylemek gerekirse bu maç çok aradık. En azından savunmalarını rahatsız edebilirdi bu bir gerçek..

Ancak,

Beşiktaşın yarından tezi yok seneye yeni kadro yapısına başlaması gerekiyor..

Problemli iş disiplinine sahip olmayan ve bitmiş oyuncularla yolu ayrılmalı yerine koşan, mücadele eden kaliteli admalar arayışına girmesi lazım..

Simao ve Guti tamamen kafasında Beşiktaşı bitirmiş görüyorum ve sene sonuna kadar Q7 tartışmaları olacak olması Beşiktaşı ileri götürmeyecektir..

Ve malesef bu sene çok parlak durmuyor..**

Her ne kadar 4 maçta 1 kez yenilsekte..

** Rakiplerin bizden farkı yok..Hatta belkide daha kötüler. Ancak ben Beşiktaşta Fener Galatasaray ve Trabzondaki havayı göremiyorum. Bir ara verilsede yeniden doğsa güneş üstümüze..Biraz isteseler biraz mücadele etseer yukardakilerin hiç birisini konuşmayacağız aslında..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

edu ne denirse densin iyi.
sidnei'i yine beğendim. ileri çıkışları etkili. o bek oynar toraman oynamaz.
bıktım ben bu toramandan. tüm ataklar sol tarafından geldi adamların.
necip sahada yoktu.
veli'nin şutları aşırı kötüydü.
ernst de yok.
ama fernandes ve aurelio oynayınca düzelir ortasahamız.
sağbekte de ya ekrem ya hilbert oynayacak kaçarı yok.

keskinli

maca iyi basladik,1.yari boyunca fena degildik bugün rahat gececek sandim ama 2.yari inanilmaz kötü bi futbol vardi sahada
anatalyasporun beceriksizligi galip gelmemizi sagladi
hic ümit vermiyor takim
as oyuncuda tat vermiyor yedek oyuncusuda
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Bence herkesin yazdığı kadarda kötü değildik ..

İlk yarı gayet pozitif bir görüntü çizdik bence . Çok sayıda pozisyona girdik belkide maçı çok erken koparabilirdik .. Nazar değmesin defansımız çok alternatifli ve sağlam oldu Egemen - Sivok - Sidnei üçünede güveniyorum, özellikle Egemen'i defansta görmek bana aşırı güven veriyor .. Bu maçtada 2sinide beğendim, defanstaki müdahaleleri ve hamleleri bir yana defanstan ortaya giden pas trafiğinde neredeyse hiç hata yapmadılar gerektiğinde de hücuma çıkıp katkı sağlamayada çalışıyorlar .

Orta sahaya baktığımızda ise, ilk yarım saat rakibe top oynatmadık koşan ve basan orta saha vardı sahada ancak 2. yarı ne olduysa oyundan çok düştü orta sahamız . Bunda tabiki Ernst'in sakatlıktan yeni çıkışı, Veli'nin vasat performansı ve Necip'in hiç beklemediğimiz inanılmaz kötü futbolu bunun yaşanmasında en büyük etkendi .. Biri bu çocuğu karşısına alıp konuşmalı, gerekli uyarıları yapmalı acaip düşüşte sezon başından beri .

Simao geçenki maçla karşılaştırırsak o kadarda kötü oynamadı, ama tabiki Simao'dan istenilen performans bu değil bizler taraftar olarak ve tabikide haklı olarak daha fazlasını istiyoruz ..  Holoskoyu ise çok beğendim defansı hiç yalnız bırakmadı, dönebildiği kadar hep geriye döndü ve ani ataklarda o hızlı çıkışları ile tehlike yarattı kimi zaman ..

Pektemek ise hareket getiriyor takıma ama tek forvet futbolcusu değil ve sanki daha komple hazır değil gibi, 4-4-2 oynasak müthiş işimize yarayabilir ama tek forvetli sistemde çok yalnız kalıyor .. Edu'yu ise bende beğeniyorum valla, zorluk derecesi yüksek maçlarda iş yapmaz ama bu tür anadolu maçlarında gayette işimize yarar, duvar pasları iyi, fiziği ve tekniği yerinde .. Biraz daha golü koklaması ve bulduğunu atması lazım onun dışında Edu o kadar abartıldığı kadar kötü bir oyuncu değil bana görede ..

Sonuç olarak erken ve kolay bitirebileceğimiz bir maçı gereksiz yere çok zora soktuk ve yine tansiyonumuz yükseldi .. Takımda bir organize sorunu var ama Stoke falan 3 atar lafları dönmüş, o kadarda değil arkadaşlar bu takım oynadımı Stoke falan bırakmaz sahada .. Sadece basit ve amatör hatalar yapılmasın yeter ki ..

Son birşey söylemeden geçemicem ..

Carvalhal'i çok hırslı ve istekli görüyorum kenarda .. Sürekli hop oturup hop kalkıyor, gerek gol sevinçleri olsun gerek herhangi bir pozisyona itirazı vs .. bana çok yakın ve içten geliyor .

Önceleri çok önyargılı bakıyordum bu adama ama şimdi harbiden biraz ısındım .. Ha başarılı olacakmı olamayacakmı kestiremiyorum ama cidden çalışıyor ve başarıya aç bu bariz belli .

Hadi bakalım ne olursa olsun 4 maçta 3 galibiyet bence iyi ve 1'i Bursa deplasmanı .. 
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

Alıntı yapılan: CR7 - Eylül 24, 2011, 21:25:27
Alıntı yapılan: KeePSaKe - Eylül 24, 2011, 20:22:39
Atınç daha genç ilk 11'e girmesi için çok çalışması lazım Necip gibi.

bırak ilk 11 ilk 18 bile zor.
sivok-sidnei-egemen-toraman yeter artar.

bu arada yetti arttı.
bkz: sivok kadro dışı :D

saldır beşiktaş

İlk yarı tempolu ve iyi bir futbol sergiledik.
Kaçan fırsatları değerlendirbilseydik çok daha rahat bir ikinci yarı izleyecektik.

İkinci yarı ilk yarı nen kadar iyiyse onun 5 katı daha kötü bir takım vardı sahada.
Ne oyuna hüküm edebildik ne pas yapabildik.
Holosko dışında çabalayan yoktu sahada.

Yine ecel terleri dökerek zor bir galibiyet aldık.

Oynanan futbol kötü olsada üst  üste 4 galibiyet almak başarıdır.
Bir şekilde kazanıyoruz bu iyiye işaret  :ok
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan