Ana Menü

Kuzey Güney

Başlatan Simurg, Eylül 14, 2011, 21:48:15

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Bana görede Muhteşem Yüzyıl saçmalıklarla dolu bir dizi ..

Kuzey Güney ise çoğu sıkıcı olan Türk dizileri arasında nadir zevkli ve dolu dolu geçen dizilerden bir tanesi ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

RCA

serkan a katılıyorum
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Simurg

#ws]Kuzey Güney Yeni Sezon Fragmanı

Kesin barışı kuzey öldürcek cemreyi döverken görünce cemrede suçu üzerine alıcak

BEŞİKTAŞK

El Colgado

Bravo valla olabilir aslında.
Ama Zeynep'in gölete fırlattığı silah ne? Belki de Kuzey'i kollamak için yapmıştır. Iki dakikada senaryo yazdık.
Hee unutmadan dün Beyaz fena makara sardı Kuzey Güney'le. O onun karısı eski nişanlısı sevgilisi falanı diye. Senarist olsam kızarırdım.

Banucan

asıl adamı öldüreni bulmaya çalışması süperdi ama iki dakikada kuzey güney ede koptum yalan yok :ahaha :ahaha
FEDA

Simurg

Zeynep'e gıcık oluyorum zaten :D
Burak çatalcalı son bölümde ağacın kavuğundan silah alıp cebine koydu kesin ferhatı o öldürdü.

BEŞİKTAŞK

El Maestro

Acaip ters köşe bişey olacak bence ama o ne işte orası meçhul ..  :)

Bakalım bekliyoruzzz .

Simurg

BEŞİKTAŞK

El Colgado

Abi inanmayın bunlara. Bak bu son gösterdiği sahne kesin en baştadır. Barış'ın trençkotta güzelmiş bu arada.

El Colgado

Sevgili forum sakinleri kısa bir özet yapacak eşref-i mahlukat aranıyor. :(

El Colgado

Büşra nerdesin ya. :D

El Maestro

Alıntı yapılan: El Colgado - Kasım 21, 2012, 23:03:13
Sevgili forum sakinleri kısa bir özet yapacak eşref-i mahlukat aranıyor. :(

Kuzey herşeyi geride bırakıp Berlin'e gitmeyi karar verdi uçak biletini aldı, tek tek tüm herkesle vedalaştı .. Bunu duyan Cemre'de ucak bileti alıp Kuzey'le kaçmayı planladı .. Ancak Kuzey'in galiba sabıkasından dolayı uçak seferinde bi sıkıntı çıktı ve gidişi iptal oldu, şans eseri Cemre'nin orda olduğunu öğrendi( bura biraz uzun  :)) ve onun yanına gitti. Dedi ben gidemiyorum vs.. ama gitseydimde senin benle gelmeni istemezdim, ben seni her zaman çok sevdim vs vs .. baya derin ve duygusal bi konusma yaptı en sonundada senle ben imkansız Cemre hiç bir zaman olamaz bu iş böyle dedi .. Ondan sonra Cemre Barış'ın yanına geri döndü ve Cemre Akmen olarak hayatına devam edeceğini kendi kendine söyledi ve resmen Kuzey meselesini kapatıp yeni hayatına başladı gibi bişey oldu .. Ve en son Kuzey köşkün önünde dertli dertli bakıyodu ve orda bitti ..

Bu arada Banu'da hamile ..  :D

Bu kadar başka kayda değer bi olay yaşanmadı, hepsi böyle ..  :)

Simurg

Gülten kıznın kuzeyi sevdiğini söyledi ben engel oldum dedi. Kuzeyi gitmekten vazgeçirmeye çalıştı. Sami duydu kızdı gültene çocuğun aklını karıştırma dedi. Bu arada barış telefonunu (cemrenin) kendi telefonuna yönlendirdi. Zeynep laneti simaya gitti gazetecilere konuşma dedi. Aslında öyle bişey yok sımayı maşa olarak kullanıcak simayın gazetecilerle konuşmasını istiyo. Simayda anladı tabi durumu. Banu Handan hanımı evden kovmanın planlarını yapıyor. Ve Hamile. Burak çatalcalı güneyin çekmecesine bi şey koydu. Bunu Can gördü. Gitti Barışı aradı. Güney handana teyzemin yanına yerleş dedi. Banu Hamile olduğunu söyledi güneye. Banu annesini aradı barışta yanındaydı kızıd Güney eve iyice yerleşti dedi. Banu güneyin sevinmediğini anladı. Simay aradı zeynebe sana pahallıya patlarım dedi. Havalanında kuzey alinin nişanlısını gördü onu karşılamaya gelmiş. Bence komserle onları sevgili yapcaklar.Kuzey gidemedi yasal olarak çıkamamış. Cemrenin gitceğini öğrendi gitti çevirdi. Biz senle sevgili olamayız dedi sözleştiler bi daha birbirlerine açılmayacaklar. Cemre eve gitti pusula kolyesini taktı. Güneylere yemeğe gittiler güney kolyeyi gördü kahroldu. Kuzeyde eve gitti sonra konağı izledi ve bitti.
Söylemeden geçemicem kıvanç bu bölüm acayip yakışıklıydı. :D

BEŞİKTAŞK