Ana Menü

Türkiye-Kazakistan

Başlatan Cem Goren, Eylül 02, 2011, 15:16:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: unicorn - Eylül 02, 2011, 22:05:50
Sahaya cıkan kadroyu gormedın mı Melıs.
Gokhan gonul yok,serdarla egemen ılk kez yan yana oynuyor,m.ekıcı sahada yuruyor,arda ayagına gelırse oynuyor,kazımla rakıple dalasmanın pesınde.
Nızamı golumuz verılmedı.Yedıgımız golu hepımız gorduk.
Sen hala ne dıyorsun :) gercekten komık.
Bahane bahane bahane.
Yahu adamlar 3 pas yapamayacak kadar kalitesiz.
Top dahi kontrol edemiyorlar daha doğru düzgün.
Bu takıma karşı bile g.. zoruyla galibiyet alıyorsun.
Bu senin kalitesizliğini gösterir kabul edeceksin.
2.sınıf futbol ülkesiyiz hiç kimse kusura bakmasın.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Gülmeye devam et o zaman.

O yokmuş,bu yokmuş.Kazakistan yahu Kazakistan. Daha güçlü bi rakip olsa katılırım ama Kazakistan.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

Düşüncelere ve yorumlara olan eleştirilerimizin dozunu ayarlayalım lütfen..

:police

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

unicorn

Madem 2.sınıf ulkesıyız Kazakıstan karsısında zorlanmamız cok normal. Nıye sasırıyoruz kı.

Melıs, kac yasındasın ve futbol bılgın ne kadardır bılemıyorum ama yorumların dusundurucu. uzulmem mıllı takım yenılse bıle falan garıp geldı banA.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

El Maestro

Sözlerime başlamadan önce TT Arena'ya birdaha umarım Milli maç verilmez, tamam stad 10 numara ama taraftar atmosferi 0'dı gördüğümüz gibi .. Takımın ateşlenmeye ihtiyacı olan zamanda adam gibi bir tezahurat bile yapılmadı .

Teknik yorumlara gelicek olursak; Kazım atsa golü 2-0 olacak maç bitecek döndü top 1-1 oldu.. Kırılma noktasıydı resmen .. Çok kolay alabileceğimiz maçı anlamsız yere inanılmaz zora soktuk.

90 dk boyunca resmen beksiz oynadık.. Ne sağ bek nede sol bek hücuma hiç ama hiç katkıda bulunmadı .. Hasan Ali Kaldırım'ı almayın siz hala Baltalar'la uğraştırın bizleri ..

Ayrıca bu iş Hiddink'le olacak iş değil .. Takıma hiç birşey verdiği yok bu çok net ortada .. Yani Hiddink yerine kim olursa olsun yaptıklarının aynısını çok rahat yapar, çünkü + olarak birşey yaptığı yok takım için ..

Kişisel olarak baktığımızda; Burak çok istekliydi, kendini paraladı adeta .. Emre çıkana kadar sağlam oynadı beğendim, Selçuk'ta orta sahada pas alış-verişini iyi sağladı ve gol pasıda çok iyiydi, Kesimal - Egemen fazla zorlanmadılar ama iyiydiler, Balta ve Sabri çok kötüydüler böyle bir maçta bile hücuma 0 katkı, M. Ekici çok kötüydü sahada hiç yoktu, Kazım bildiğimiz Kazım .. Diğer oyunculardan da sonradan giren Gökhan Töre göze çarptı .. Oda iyi mücadele etti .

Herşeye rağmen kazanmak güzel lakin; Hiddink ve Oğuz ile bu iş olacak gibi değil bunuda tekrar vurgulamak lazım ..

Birde, bizim için maç 90'da başlıyor 90 + larda bitiyor .  :D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Eğer Kazakistan'ı zorla yeniyorsak, ona rağmen bu takımı savunuyorsanız diyecek lafım yok. Karımızdaki rakibin forveti ya heryeri geçtim forveti iyi olsa farka giderlerdi.

O yok bu yok diyorsunuz da, bu takım O.Çetin'in eseri. Alabileceği daha iyi adamlar varken almıyor.

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Eylül 02, 2011, 21:59:12
Yalnız sen kendi evinde Kazakistan'ı bu kadar zor yeniyorsan git
kumda oyna.

ilhan mansız_melis

17 yaşındayım ve futbol bilgim var mı yok mu,varsa ne kadar geçmiş yorumlarımdan çıkarabilirsin.

Yenilse üzülmem demedim bu maç 1-1 bitse üzülmem dedim.

Milli takım yenilse demedim 'BU' milli takım berabere kalsa üzülmem dedim.

Yoksa milli takımı ben de senin kadar destekliyorum rahat ol.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

saldır beşiktaş

Şaşırdığımı söylediğimi hatırlamıyorum  :)
Çok abartıp şişiriyor medya bazı şeyleri bizde kanıyoruz buna.
Azerbeycan ve Kazakistan maçları bunu birkez daha gösterdi.

Arda,Gökhan,Hamit,Nuri dışında yetenekli diyeceğimiz maç aldıracak oyuncumuz yok.
2.sınıf futbol ülkesiyiz maalesef.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

unicorn

Melıs'cım ben senın mahalle arkadasın degılım oncelıkle onu belırteyım. Rahat ol mahat ol tarzında benımle konusamazsın.
Hem senden 7 yas buyugum ayrıca hem de karsılıklı saygı sevıyenı korumanı tavsıye edıyorum sana.

Mıllı takımın o'su bu'su olmaz. oraya km alınırsa alınsın ıyı veya kotu desteklemek drumundayız TAKIMI. elestırırz alınmaması gerek derız ama takım olunca ıs kı bu Mıllı Takım soylenecek cok fazla sey kalmaz galıbıyet dısında her sonuc bızı uzer
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Simurg

Ceza gerektirici yazı yazma olasılığınızı
UYARIMA RAĞMEN sürdürmeniz nedeni ile konuyu kısa süreliğine kitliyorum.
Devamı halinde CEZA'yı gerektirici yazıyazanlara yaptırım uygulacaktır!

İyi forumlar..

BEŞİKTAŞK

Simurg

BEŞİKTAŞK

CR7

güzel oynadık bence.
milli takım oldukça iyi oynadı. tek kale oynadık. saçma bir top gitti gol oldu adamların.
penaltı kaçtı. gol verilmedi.
ben beğendim takımı.
Arda ise yıldız arkadaş. Müthiş bir futbolcu.
Emre de oldukça iyiydi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Valla yorum yapmak bile saçma bence..

Seyredemedim maçı, unutmuşum valla :)

Geldiğimde 78. dakikaydı..

Heyacanlandım ama üzüldüm sonra..

Kazakistan kim ya, kim ?

Bu milli takım yarın atıyorum GÜRCİSTAN ile maç yapsa, yeneceğimizi kimse garanti edemiyor..

Ama Almanya ilede yapsa YENİLECEĞİMİZİ kimse garanti edemiyor..

Buda ortaya şunu koyuyor

Melisin dediği gibi "Kalitesizlik"

Sadece vatan millet sakarya ile gaza gelirsek o zaman Almanyaya yenilmiyoruz işte..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Su anki ettigimiz maClara bakarsak pekte iyiyiz denilemez her macta ayri bir sikinti yasadik bu macta kazaklarda cok sansliydi bende oyuncularimiz yoktu gibi bahanelere katilmiyorum kazakistani yenemiyorsak katilmayalim hic bu takim elbette eksiklerle oynayacak her takimda oluyor
Since 1903