Ana Menü

Vidal: "Juve'yi seçtim, çünkü..."

Başlatan El Maestro, Ağustos 28, 2011, 16:07:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal, İtalyan futbolundaki tutkudan ve Juventus'un sunduğu fırsatlardan dolayı siyah-beyazlıları seçtiğini söyledi.

Juventus'un Şilili yıldızı Arturo Vidal, Bayern Münih yerine Torino ekibini seçmesinin sebeplerini açıkladı.

Yetenekli orta saha oyuncusunun adı uzun süre Bavyera ekibiyle anılmıştı fakat Vidal ani bir seçimle Juventus'a gelmişti.  La Gazzetta dello Sport'a konuşan Vidal bu seçimi hakkında "Juventus'u seçtim çünkü burası geleneklere sahip bir kurum gibi ve her oyuncu için en üst seviye. Burada Alessandro Del Piero, Gianluigi Buffon ve Andrea Pirlo gibi fenomenler var ve bana çok yardımcı oluyorlar." ifadelerini kullandı.

"Bir futbolcu olarak bu oyuncularla oynamak ve kendimi geliştirmek için bu büyük şans." diye Vidal sözlerine "Bayern Münih'in de çok iyi oyuncuları var ama Juventus, Juventus'tur. Ayrıca İtalya'da da Şili'de olduğu gibi büyük bir futbol tutkusu olduğu için burayı seçtim." şeklinde devam etti.

Juventus'un sezonu bu gece Udinese'yle açması bekleniyordu fakat futbolcu grevinden dolayı bu maç ertelenmişti.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

IL Capitano

Alıntı Yap
"Juventus'u seçtim çünkü burası geleneklere sahip bir kurum gibi ve her oyuncu için en üst seviye. Burada Alessandro Del Piero ......

"Bayern Münih'in de çok iyi oyuncuları var ama Juventus, Juventus'tur.

ge-li-yo-ruz Ulan...  :)

bu sene ilk uc sonra gelsin sampiyonlar ligi.. 2005-2006 sampiyonlugu geri alinirsa, alinacak tazminati dusunemiyorum bile.. ;D
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....