Ana Menü

Son Dakika "Fener Şampiyonlar Ligi´ne katilamayacak"

Başlatan Cem Goren, Ağustos 24, 2011, 18:48:51

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

NTVSPOR SON DAKİKA.

UEFA A.[kufur otomatik editlenmistir-uyarildiniz].
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ERHUN

TFF, Fenerbahçe'nin ŞL'den men edilmesine karar verdi.

Vay anasını arkadaş. Helal olsun be. Kim varsa bu işlerde ceza versinler ya.

ilhan mansız_melis

Uefa'nın değiştirme durumu olabilir mi ?

Bi de bizde de böyle bi şey olabilir mi ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

unicorn

Bızım ıcın ne karar verılecek acaba. Bız maclara basladık sonucta ama.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ERHUN

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Fenerbahçelileri şok etti. Daha önce UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi kura çekimine katılacağını söylemişti. Ancak TFF Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağını açıkladı.

İşte o bildiri:
UEFA, 23 Ağustos 2011'de Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazıda, ülkemizde sürmekte olan şike soruşturması çerçevesinde,Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan çekilme kararı vermesi gerektiğini, kulüp bu yola gitmeyecek olursa,Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi 2011-2012 sezonundaŞampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men etmesi gerektiğini, bu 2 yoldan herhangi birisi benimsenmeyecek olursa, UEFA'nın kendi disiplin soruşturmasını başlatabileceğini ve Türkiye Futbol Federasyonu yani ülkemiz aleyhine disiplin yaptırımları uygulama yoluna gideceğini bildirmiştir.
Bu yazı üzerine durum TFF tarafından yazılı olarak derhal FenerbahçeKulübü'ne bildirilmiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü, 24 Ağustos'ta TFF'ye gönderdiği cevabi yazıda, TFF'nin bu konuda iddianamenin mahkemece kabulünün beklenmesine yönelik kararına saygı duyduğunu ve kendisine tanınan kısa süre içinde böylesine önemli bir konuda herhangi bir karar almasının fillien mümkün olamayacağını bildirmiştir.
Bu gelişme karşısında, durum 24 Ağustos'ta TFF Yönetim Kurulu'nun yapmış olduğu olağanüstü toplantıda ele alınmış ve gerek Fenerbahçe'nin maruz kalabileceği, ağır disiplin yaptırımları gerekse Türkiye FutbolFederasyonu'nun yani ülkemizin maruz kalabileceği disiplin yaptırımları göz önünde bulundurularak, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon UEFAŞampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmesine karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Cem Goren

Uefa galiba çıkıp el altından "kardeşim ya şu adamları şurdan uzak tut bu işi temizle bir şeyler yap bir yerden başla yoksa ben sizin sülalenizi lavicerte boyarım" dedi.

El Maestro

Delil yoktu hani ?

Delil varki men ediliyor diye düşünüyorum, madem delil var bir alt ligede düşürülür o zaman değil mi ?

Peki delil yoksa nasıl men ediliyor ?

Bu 3 sorunun cevabını versinler ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

KeePSaKe

Şampiyonlar liginde oynamayacaklarsa süper ligde neden oynuyorlar o zaman çok saçma.
Since 1903

ilhan mansız_melis

Fener ligde oynamayabiliriz demiş. :D

Uefa adama etek giydirir. :)

ERHUN

Dün gelen adam zamanında Juventus'u falan küme düşüren İtalyan savcı. Vay anasını ya ne herifmiş, bizim ülkede de böyleleri olsa ne güzel olur ya.

O değilde cidden madem suçları var Avrupa'ya göndermiyorsun, o zaman lig bazında neden bir yaptırım uygulanmıyor?

El Maestro

Bende bunu soruyorum işte .

Türkiyede yapılan birşey için adamlar Avrupada ceza alıyorlar, ama Türkiye'de ceza almıyorlar ne kadar garip değilmi ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

Fener'den açıklama : Türk futbolunu ateşe attılar.