Ana Menü

Real Madrid'de Mourinho Depremi !

Başlatan El Maestro, Ağustos 23, 2011, 16:21:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Portekizli teknik adamın sözcüsü, Mourinho'nun yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle Real Madrid'den ayrılabileceğini açıkladı.

Süper Kupa finalinde Barcelona'ya yenilen Real Madrid'de sular durulmuyor. Maçın son anlarında çıkan kavgada Tito Vilanova'ya saldıran Jose Mourinho'nun basın sözcüsü, Portekizli teknik adamın takımdan ayrılmayı düşündüğünü açıkladı

Canal Plus'ye açıklamalarda bulunan basın sözcüsü Eladio Paremes, "Jose ile yönetimin arası çok kötü. Yönetim ona güvenmiyor. Bu yüzden takımdan ayrılmayı düşünüyor." ifadelerini kullandı.

Bu haberin İspanyol basınında yankı bulması üzerine yeniden bir açıklama yapan Paremes, Mourinho'nun çok mutlu olduğunu ve Real Madrid'i bırakmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi. Jose Mourinho'nun veya Real Madrid yönetiminin konu hakkında bir açıklama yapmaması olayın belirsizliğini korumasına neden oluyor.

48 yaşındaki Mourinho, geçtiğimiz sezonun başında Inter'den ayrılarak Real Madrid'in başına geçmişti.

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

BJK_Kübra

Morinhosuz real madrid olcak artık yani :)
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

ERHUN

Barça adamı hayatından bezdirdi yönetim falan farketmiyor adam için önüne gelene saldırıyor.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Banucan

bence anlaşırlar tatlıya bağlanır en az bir sezon daha Maurinho lu Real madrid izleriz
FEDA

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

[KralKartal]

Mourinho, Real Madrid yönetimine, 'Gönlüm Besiktasta, beni serbest birakin gideyim' diye teklifte bulundu ve 'tüm alacaklarima karsilik, sözlesmem fes edilsin' dedigi öne sürülüyor.
Tayfur Havutcunun belirsizligi ve Mourinho-Demirören dostlugu, bu haberin ciddiliginin bir belgesidir. Diger yandan Ispanyada Mourinhonun Almeida askini bilmeyen kalmadi, Almeida gelmezse ben yanina giderim diyen Mourinho, dedigini yapacak gibi ve resti cekmis durumda.

Haber: kralkartal :D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Ersin Develi

Abi Morinho bize gelse direk Fatih Terim'e dalar :D

NoPasaran

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ağustos 23, 2011, 22:32:42
Tayfur Havutcunun belirsizligi ve Mourinho-Demirören dostlugu, bu haberin ciddiliginin bir belgesidir. Diger yandan Ispanyada Mourinhonun Almeida askini bilmeyen kalmadi, Almeida gelmezse ben yanina giderim diyen Mourinho, dedigini yapacak gibi ve resti cekmis durumda.

Haber: kralkartal :D

Zaytung haberi gibi olmuş  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Her ne kadar İnter'i ve Madrid'i çalıştırsa d[kufur otomatik degistirilmistir]ibirli,şımarık,egoları en üst seviyede olsa da bayılıyorum bu adama.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.