Ana Menü

Berlusconi: "Barça şansa kazanıyor"

Başlatan El Maestro, Ağustos 23, 2011, 16:14:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

İtalya Başbakanı Berlusconi, Katalan devinin başarısında şansın büyük rol oynadığına inanıyor.

AC Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi, Barcelona'nın başarısında şans faktörünün yüzde 50 oranında etkili olduğunu iddia etti.

Katalan devi geçen sezon La Liga şampiyonluğunun yanı sıra Şampiyonlar Ligi'ni de kazanmıştı ve bu sezona da İspanya Süper Kupası'nı alarak başlamıştı. Berlusconi bu başarılarda muhteşem futboldan başka şansın da büyük rol oynadığına inanıyor.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan İtalya Başbakanı konu hakkında "Barcelona bence şu anda Avrupa'daki en iyi takım. Ne var ki başarılarının sadece yüzde ellisi kaliteye, yeteneğe ve taktiklere bağlı. Diğer yüzde elliyi şans faktörü oluşturuyor." ifadelerini kullandı.

Berlusconi ayrıca Milan'ın forvet dizilişi hakkındaki düşüncesini de "Bana göre ileride Ibrahimovic, Pato ve onların arkasında Cassano'yla oynamalıyız." ifadeleriyle dile getirdi.

Son şampiyon Milan, Serie A 2011-12 sezonunu önümüzdeki cumartesi Cagliari deplasmanıyla açıyor.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

El Maestro

İlaçlarını almamış anlaşılan.  :D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Cem Goren

Alıntı yapılan: El Maestro - Ağustos 24, 2011, 19:03:01
İlaçlarını almamış anlaşılan.  :D
sesli güldüm buna ya :ahaha :ahaha
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ERHUN

Milan'ı severim ama Berlusconi'yi pek sevmezdim zaten, bunamış bu herif bıraksın Milan'ın başkanlığını.