Ana Menü

Deco: “Ronaldo+Ronaldinho=Messi”

Başlatan El Maestro, Ağustos 22, 2011, 03:42:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Portekizli orta saha oyuncusu Deco'dan Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'ye övgüler geldi.

Bir dönem Barcelona'da da forma giyen Portekizli orta saha oyuncusu Deco, Katalan devinin dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi'nin mükemmele yaklaştığına inanıyor.
Tecrübeli orta saha oyuncusu, Messi'nin Brezilyalı efsane Ronaldinho'nun bütün teknik özelliklerine sahip olduğu hatta Romario ve Ronaldo gibi yıldızların yeteneklerini de bünyesinde bulundurduğuna inanıyor.

Arjantinli yıldızın mükemmele yakın bir oyuncu olma yolunda adım adım ilerlediğini belirten Deco, Don Balon'a yaptığı açıklamada, "Kariyerine forvet olarak başlamasa da, kulüp tarihinin en etkili golcülerinden birisi oldu. Ronaldinho kadar göze hitap ediyor. Ronaldo ve Romario kadar da etkili bir golcü. Aslında bir 10 numara ancak onda yok yok. Futbol tarihinin en iyisi olma yolunda ilerlediğini söylemek yanlış olmaz" dedi.
Barcelona'nın çok önemli bir takım olduğunu belirten Deco, "Barcelona sadece oynadığı futbolla değil, Messi'ye sahip olduğu için de dünyanın en iyi takımı. Bu iyi gidişe ne kadar devam edeceklerini kestirmek çok güç. Ancak onlara 2-3 yıl daha kimsenin yaklaşabileceğine inanmıyorum" diye konuştu.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~