Ana Menü

Galatasaray'da PODOLSKİ sesleri

Başlatan NoPasaran, Ağustos 20, 2011, 21:56:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Lukas Podolski ile büyük ölçüde anlaşan Galatasaray, Köln ile anlaşırsa hafta başında imzalar atılacak. (NTV Spor)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Forvettemi kullanılacak yoksa kanat olarak mı ? Bildiğiniz gibi Almanya milli takımında kanatta oynuyordu genellikle .

Eğer kanat olarak kullanılacak ise Arda'dan dahamı iyi bu adam ?
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

IL Capitano

begendigim bi futbolcu, her zaman bizim eksikligini duydugumuz, amokachiden sonra hic yirtici bi forvetimiz olmadi.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Maestro

Galatasaray'a Köln'den kötü haber

Sarı-kırmızılıların transfer hedeflerinden Lukas Podolski, takımında kalıyor. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Lukas Podolski, Köln'de kalacak gibi.

Ntvspor.net'te yer alan habere göre sarı-kırmızılılar Podolski'ye yıllığı 3.5 milyon avrodan dört yıllık sözleşme önermiş ve transferde sona yaklaşmıştı. Ayrıca yetenekli forvet oyuncusunun Kaiserslautern maçının kadrosuna alınmaması da bu transferin gerçekleşeceğine dair şüpheleri artırmıştı.

Fakat Köln Teknik Direktörü Stale Solbakken'den Galatasaray'a kötü haber geldi. Express'in haberine göre Norveçli teknik adam konu hakkında "Yüzde yüz eminim ki Lukas Galatasaray'a gitmeyecek. O, büyük bir takımda oynuyor. Kendisiyle telefonda birkaç kez görüştüm, bu konu hakkında bir şey konuşmadık."" ifadelerini kullandı.

Habere göre ayrıca Köln yöneticilerinden Claus Horstmann da yetenekli futbolcuyu satmayı düşünmediklerini ve henüz resmi bir gelişme olmadığını ifade etti.

Podolski konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı fakat Polonya asıllı Alman yıldız eğer Galatasaray'a gelmek isterse maddi sıkıntı içinde olan Köln'ün kendisini bırakması söz konusu olabilir.

Grocbenn

Podolski gelmek ister de..Köln bırakırmı bilmem..

Bu kadar kötü bir Köln'de Podolski'yi gönderecek başkanı kurşunlarlar..

ilhan mansız_melis

Köln Gs'nin teklifini reddettiğini açıkladı.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Maestro

Galatasaray hiç bir dediğini alamıyor .

Demirören olsa şimdiye 10 kere almıştı.  :D

NoPasaran

Alıntı yapılan: El Maestro - Ağustos 22, 2011, 15:41:33

5 oyuncu ismi cikiyor, en kotusu geliyor ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Ağustos 22, 2011, 16:00:52
Alıntı yapılan: El Maestro - Ağustos 22, 2011, 15:41:33

5 oyuncu ismi cikiyor, en kotusu geliyor ;D

Aynen şimdide büyük ihtimal Benayoun gelicek gibi .. :D 30 yaşında ve son 2 senedir çok ciddi sakatlıklar geçiriyor ve formsuz .

Yani teklif götürürler ise çok kolay anlaşma sağlanır hem klüp hem de futbolcu ile ..

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

Holosko'yu verelim gs'ye uzaklarda aramasınlar golcüyü  :lol
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Podolski ve Köln'le görüşmelere başlandığı bildirildi.

Geliyor herhalde. :-/
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Ağustos 24, 2011, 20:35:52
Podolski ve Köln'le görüşmelere başlandığı bildirildi.

Geliyor herhalde. :-/

Drogba, Forlan, Reyes falanda bildirilmişti. Ben bunların aldığını "tamam aldık" demeden inanmıyorum. Hatta adam ülkeye ayak basmadan inanmıyorum.

KeePSaKe

Anlamıyorum valla adamlar Avrupa kupasına gitmedikleri halde çok iyi transfer dönemi geçirdiler Eboue,Muslera,Ujfaluji,Melo,Elmander gibi önemli isimleri aldılar ve şimdide Podolski deniyor.
Since 1903

RCA

aldılar bence. nasıl bir takım oldular gerçekten kaleden forvete kadar gıptayla bakılacak bir takım .. eger ki eboue yi defans oynatırlarsa tabi.. muslera eboue melo podolski baros ujfalusi 6 yabancı böyle olur
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.