Ana Menü

Federasyon kararını açıkladı "İddianame Beklenecek"

Başlatan Cem Goren, Ağustos 15, 2011, 15:25:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

[KralKartal]

Adamlar 3 hafta arastirma yapmiyormuydu? Bu dosyalar bos mu, boru mu , kimi kandiriyorlar.

Bu aciklama zaten oncedende yapilmisti, belge beklenecekti. Yeni birsey degil ki?

Lig ertelensin, o normaldir, cunki bir surecten gecildi, kaos ortami olustu, lig baslayamazdi
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Vallahi twitterda olsun, burada olsun bazı yazıları okuyunca hayretler içerisine düşüyorum..

Bu sabahtan itibaren tek dileğim vardı Fenerbahçe düşmesin..

Fenerbahçe Düşerse, Bizde düşecektik. Halende öyle..Fener Düşerse Beşiktaş Düşer..

Hatta bizimki çok daha kesin düşer. İşin içine oyuncular girmiş ve oyuncular şu an TUTUKLU olarak yargılanıyor. Direkt şikeye çok çok rahat sokabilirler. Hatta İbrahim Akın denen adam bunu itiraf bile etmiş. Sonra yalanlasada..

Nasıl olurda bu olayda bizi saf dışı bırakıp Feneri düşünüyoruz anlamıyorum..

---

İkinci konuya gelirsek..

Karar çok doğru..

Yukardaki yazımla bağdaştırıyorum HANGİ BEŞİKTAŞLININ VİCDANI O MAÇ İÇİN KÜME DÜŞTÜĞÜMÜZDE HAYRKIRMAYACAKTI ?

Soruyorum ya sadece bu foruma soruyorum. Hangi Beşiktaşlının ?

Şimdi gözlerinizi kapatın siyah beyazdan çıkın, olun sarı lacivert..

Hangi Fenerbahçeliye anlatabilirdin maçlarında şike olduğunu..

Yine diyorum yine maçlarının sonucu 20. dakikada biten takım Trabzonspordu..Bu adamların neredeyse bütün maçları zorlu geçti (şike var yok bilemem) , hangi kamu vicdanında bu takımı küme düşürecekti Federasyon..

M Ali Aydınlar bence çok güzel konuştu. Aslında topu adalete attı. Eğer varsa kanıt (kendilerine söylendiği gibi) kararı verin, bizde düşürelim der gibi konuştu..

Bu iş bu kadar kolay bir iş değil..

İnsanları içeri atmakla suçları kesinleşmiyor..

Benim babam zimmtine para geçirmekten  1 ay hapis yattı bu ülkede.Aradan 20 sene geçmiştir daha geçen sordum baba olan oldu biten bitti yaptın mı bişey dedim. Adam yemin ediyor alakası yok diye. 1 ay boşuna hapis yattım, 1000 sene gibi geldi diyor..

Forumlarda olsun, Twitterda olsun açık söyeleyeceğim hatta gazeteciler olsun bi bok bilmeyen bir sürü adam var..

Daha savcının görevini bilmeyen adamlar var. Gidin hukuk okuyan arkadaşlarınıza sorun.

Savcıların her dediği doğru olsa ohoooooo...

Savcı sürekli suçlar bu işin kanunudur. Sürekli hemde. Delil gibi bir sürü şey ortaya kor. Basında çıkan her iddaayı yapılmış gibi okumak doğru değil..

Serdal Adalı bitik diyor bizim gazeteciler. Ya hiçmi haksızlık yapıldığını düşünmüyorsunuz ?

Yada ne bileyim telefonununda (iddaanemeyi okudum) en az 15 kez "Telefonlarımız dinleniyor. Yanlış cümleler konuşmayın" diyen Aziz Yıldırım'ın haksız yere ieçrde tutulduğuna inanmıyorsunuz..

Beklemek en doğrusu..

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray Ne Juventusa benzer ne Başkasına benzer..

Yeni Federasyonu tebrik ederim kısacası..

Gaza gelmediler....

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

www.erdemeksi.com

saldır beşiktaş

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu'nun Türkiye Futbol Federasyonu'nun son kararına yönelik açıklamasıdır:
Türk futbolunda ortaya çıkan olağanüstü durumu yasalar ve talimatlar çerçevesinde, sürecin başından bu yana Türk futbolunun çıkarlarına uygun olarak ve sağduyu ile yöneten Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugün aldığı kararı, beklediğimiz ve verilmesi gereken bir karar olarak değerlendiriyoruz.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na tedbirli olarak sevkedilen arkadaşlarımızla ilgili olarak da, kurul üyelerinin, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararında açıkladığı gerekçelerle, kişilerin savunma hakkını gözetir bir tutum içerisinde olacağını umuyor ve bekliyoruz.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Aferin yönetim

Savunması dahi alınmadan cezalandırma isteyen belkide tek ülke Burası..

"kişilerin savunma hakkını gözetir bir tutum içerisinde olacağını umuyor ve bekliyoruz."

Olayda budur..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

3 haftadir ETIK KURULU neyi inceledi? Bana bunu soyle volkan?

3 hafta once bilinen aciklamayi, yani BELGE beklenecek, yada mahkeme karari beklenecek gibi deyimler
zaten verilmisti,

AYDINLAR hangi yeni bir sey acikladi ki? Neden 3 haftadir insanlar veya kurumlar, taraftarlar, bos yere bekletiliyor???

Karar verilemeyecekse, bu zaten belliydi, neden bir BEKLENTI olusturuyorlar insanlarda, ve sonra CARK ediyorlar?

Bana MASAL anlatmasinlar, bana degil, bunca insana !

Olay DUSURULME olayi degil ki, fener bjk suan konu icindeki takimlar, yani biri duserse digeride yaninda gidecektir.

Ama olay DURUMU NETLESTIRMEK...Dusmeyecekse, dusmeyecek, kalacaksa, kalacak, uzatmanin anlami nedir?

Inceledikleri dosya degil bildigin Boruymus yahu
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eRe

adamlar hapse atılıyor belge var dıye
tff baskanı cok cıddı belgeler var dıyor

nolduysa bır anda belgeler yeterlı degıl
hapse gırmelerı ıcın yeterlı olabılır ama ceza vermemız ıcın yeterlı degıl dıyor
nasıl yeterlı olmaz ya
veya neyın kırıtması
basından berı duzgun hareket etse
tek bır soz soylese
o yonde gıtse zaten kımse bu kadar sınır olup durmaz
www.erdemeksi.com

NoPasaran

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ağustos 15, 2011, 22:46:18
3 haftadir ETIK KURULU neyi inceledi? Bana bunu soyle volkan?

3 hafta once bilinen aciklamayi, yani BELGE beklenecek, yada mahkeme karari beklenecek gibi deyimler
zaten verilmisti,

AYDINLAR hangi yeni bir sey acikladi ki? Neden 3 haftadir insanlar veya kurumlar, taraftarlar, bos yere bekletiliyor???

Karar verilemeyecekse, bu zaten belliydi, neden bir BEKLENTI olusturuyorlar insanlarda, ve sonra CARK ediyorlar?

Bana MASAL anlatmasinlar, bana degil, bunca insana !

Olay DUSURULME olayi degil ki, fener bjk suan konu icindeki takimlar, yani biri duserse digeride yaninda gidecektir.

Ama olay DURUMU NETLESTIRMEK...Dusmeyecekse, dusmeyecek, kalacaksa, kalacak, uzatmanin anlami nedir?

Inceledikleri dosya degil bildigin Boruymus yahu

İhsan konuşmayı dinlediniz mi..

Vallahi şimdi yine dinliyorum adamın dediği herşey doğru..

Hiç bir savunma yapmadan bu kulüpleri cezalandırmak mümkün değildir diyor..

Savunma alamıyoruz , çünkü elimizde doğru dürüst belge yoktur diyor..

Etik Kurulu neyi inceledi dersen ?

Türkiyede bu sorun çok büyük. Malesef önemli detaylar okunmuyor.

Etik Kurulu 26 dosyada 14 bin BELGEYİ İNCELEDİ..

VE SONUÇ :

Şike bu belgelerde bulunamadı.

Gayet açık ve net..

Bi daha dinledim adam aynı şeyleri diyor..

Elimizdede suçlayacak belge yoksa beklemekten yanayız diyor..

İncelenmedi demiyorki

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

melankolizm

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=96820 1.45ten sonra kendi diyor ama bazı maçlarda şike,teşvik ve teşebbüsler etik kurulu tarafından ulaşılmış diye :S şike bazılarında var bazılarında yok diyor açıkcası.. :S

NoPasaran

Alıntı yapılan: melankolizm - Ağustos 16, 2011, 00:03:36
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=96820 1.45ten sonra kendi diyor ama bazı maçlarda şike,teşvik ve teşebbüsler etik kurulu tarafından ulaşılmış diye :S şike bazılarında var bazılarında yok diyor açıkcası.. :S

Bazı maçlarda şike ve teşvik hiç yok bizce demiş..

Bazılarındada kanaatimize göre var ancak bunada kesin diyemiyıoruz demek istemişler sanırım

Yada Başkan yanlış okudu  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

Sonucu belli olan bir lig öncesi son hazırlıkları yapmıştır herkes. Şehir tiyatrolarını takip edelim biz daha eğlenceli olur kanısındayım.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Beşiktaş'ımı izlerim gerisi alakadar etmez.
Beşiktaş kazandığı sürece istediklerini ayarlasınlar. bu takım fb'yi de hakemi de yener.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

Alıntı yapılan: CR7 - Ağustos 16, 2011, 01:48:02
Beşiktaş'ımı izlerim gerisi alakadar etmez.
Beşiktaş kazandığı sürece istediklerini ayarlasınlar. bu takım fb'yi de hakemi de yener.

geçen sene de böyle diyorduk 20 puan geride bitirdik hatırlatırım..
www.erdemeksi.com

CR7

hakkımızla bitirdikten sonra sorun yok.
ayarlayıp 20 puan fark atmaktansa hakkımızla 5. olalım.
ki fb'yi 2 maçta da yenebilirdik. Almeida'nın pozisyonu mesela kırılma anı.
o kadar hakem katline rağmen.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)