Ana Menü

Galatasaray Yönetiminin ve Taraftarının takındığı tutum

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 31, 2011, 23:46:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Son olaylar malum.
Ve bu olaylar başladığından beri gerek Galatasaray yönetimi gerekse taraftarı kendilerini sütten çıkmış ak kaşık ilan ettiler.
Twiterr'dan kampanya başlatmalar her birinin konuşmasında alaylı tavır.

Galatsray'ın Şaibelerine bir göz atalım.

86-87 sezonunda Malatyalı futbolcular giden doğanlar.

Ergün Gürsoyun meşhur çantası .

92-93 sezonunda son hafta 8-0'lık galibiyet.

96-2000 arası federasyonun desteği hakemlerin kimi maçalarda gs gol atıncaya kadar maçı uzatması.
Vahap Beyaz'lar Ahmet Çakar'lar.

Adı bu kadar şaibeye bulaşmış bir takım çıkıp nasıl ahlak dersi verip başkalarına b.k atmaya çalışır anlamıyorum.
Sizde hiç utanma yokmu ?
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Hepsinin kafasını ezesim geliyor, nefretimi bu sözden başka şekilde anlatamıyorum!

eRe

f... y.. system diye bir şarkı vardı.ahanda işte öyle birşey..
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Cem Goren

Galatsaray konuşacak en son takımdır. Bu ülkeye şikeyi onlar soktu bunu bilmeyeni dövüyorlar arkadaş. İşte böyle kendilerini bir moda soktular.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

El Maestro

Ayrıca bunlara ek olarak; Fatih Terim'in ilk döneminde Mehmet Ağar'ın şampiyonluk poster çekimine korumalarıyla dahil olması, doksanda penaltı, Arif elle attı besteleri ..

Galatasaray'ın yaptığı şikeyi Türkiye'de hiç bir takım yapmamıştır .. Bu kadar net .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Cem Goren

Yarın güzel bir yazı yazarım bunla ilgili uzuuun uzuuun. hem zaman da geçer. şimdi sahur zamanı :D

ERHUN

Şike olaylarıyla alakalı değil ama adamlar artık teknolojik takılıyor ya:
Almanya'dakilerin megafonuna Türkiye'den kardeş geldi, mikrofonlu kediler.

NoPasaran

Galatasaray son yıllarda güçsüz , o yüzden bunları pek takan yok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

Geçenlerde çıkıp Galatasaray'lı birileri Türkiye'nin en temiz kulübü Galatasaray'dır gibisinden bir kaç kelam etmiş. Aslında şu an derdimiz başımızdan aşkın ama bu olayı görmezden gelemem arkadaş.

Ülkeye şikeyi ilk sokan takım olan Galatasaray'ın bu denli açıklamalar yapması komiklikten öte gidemez.  87 sezonun da Malatya'ya verilenler 92-93 sezonunda milyonlarca Beşiktaş'lının gözyaşlarına sebep olan Ankaragücü ve Zalad'lar unutulmadı unutulmazda. Şu geride bıraktığımız sezon da kümede kalma savaşaı veren Galatasaray'ın bu soruşturmadan yara almadan kurtulması demek onların ne kadar adi aşşalık şerefsiz bir camia olduğunu örtbas etmez. Çıkıp kendilerini kandırırlar bir de bi boktan anlamayan sadece skor taraftarı olan öyle fasulyeden takım tutan 3-5 elemanı kandırırlar. Yoksa kendi takım taraftarları arasında bile bu şike olaylarını ülkeye sokanların kendileri olduğunu bilenler idrak edenler mevcut.

Neyse son söz olarak Şerefsizler şike yapar şikeyi de Galatasaray

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

saldır beşiktaş

Polis, Galatasaray Spor Kulübü'nün Florya Tesisleri'nde arama yapıyor. Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un evi ve Türk Telekom Arena'da da arama yapılacak.

Şike soruşturması kapsamında Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde arama yapıyor.

Sabah saatlerinde Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne gelen 3 ekip, Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek arama yapmaya başladı. tesislerdeki arama devam ediyor...

IL Capitano

1 ay sonra baslatilan bir operasyon, delil varsada kalmamistir zaten. bu arama 2005-2006 icinmis bide.

aradik birsey bulamadiga getirecekler olayi..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Alıntı yapılan: Cem Baba - Ağustos 04, 2011, 11:30:04
1 ay sonra baslatilan bir operasyon, delil varsada kalmamistir zaten. bu arama 2005-2006 icinmis bide.

aradik birsey bulamadiga getirecekler olayi..

Cem turkiyede is baska ilerliyor.

Eger seni suclu cikaracaksa, belgeleri zaten polis koyuyor :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net