Ana Menü

Ver Tevez'i, al Eto'o'yu!

Başlatan El Maestro, Temmuz 31, 2011, 17:52:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Inter'in Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o'yu Manchester City'den ayrılmak isteyen Carlos Tevez'le takas etmek için uğraştığı ileri sürüldü..

İtalyan basınına yansıyan haberlerde, FC Inter'in Kamerunlu 30 yaşındaki golcüsü Samuel Eto'o'nun Rus Anzhi kulübünden gelen astronomik teklifi ''Ben biraz daha Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Ruslar, Şampiyonlar Ligi'nde yok'' diye geri çevirdiği belirtildi.

İngiltere'nin Manchester City takımından ayrılmak istediği bilinen Arjantinli golcü Carlos Tevez'in menajerinin FC Inter ile görüştüğü ve İtalyan ekibinin başkanı Massimo Moratti'nin Kamerunlu golcünün ayrılması durumunda, mavi-siyahlı takımda görmeyi arzuladığı Tevez'i alabileceği yazılıyor. Ortaya çıkan bu durum nedeniyle FC Inter'in takas seçeneği üzerinde durduğu iddia edilirken, Manchester City'nin Tevez ile son bir kez daha anlaşma yolunu arayacağı kaydedildi.

Milliyet

Ya bu City harbiden transferden anlamıyor ..

Eto'o geldiğini varsayalım Agüero, Eto'o, Dzeko, Balotelli, Adebayor bu kadar lükse kaçılırmı ya? Hiç biri yedekte oturmaz bu adamların .. Sonra takım içi dengeler bozulur bilmem ne . Sonrada derler neden başarı gelmiyor bu kadar para harcıyoruzda ? E sen hiç ihtiyacın olmadığın mevkilere para saçarsan, takım olamadan, istikrar sağlanmadan birşeylerin gerçekleşmiyeceğini bilmiyorsan zaten bu başarı hiç bir zaman gelmez ..

Önce takım olacaksın sonra gerekirse parayı saçıp eksik mevkiiye sağlam adamı alacaksın..

Transfer politakası budur .. Her önüne gelene 30 milyon euro, 50 milyon euro vermek transfer politikası değil, ahmaklıktır ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Adı geçen iki oyuncuyuda severim ama bence Tevez, Eto'o kadar iyi değil.

CR7

buna cevabım Bebe-Quaresma-Simao-Mustafa Pektemek-Mehmet Akyüz-Almeida.

elbette alternatiflerin olacak. 4-5-1 oynayacak mı sanıyorsunuz?
bıktım artık şu City eleştirilerinden. Adamlar Agüero-Eto'o-Balotelli 3'lüsü koyar gerekirse Dzeko'yu ileri koyup Balotelli'yi çıkarır oyunun akışına göre. Daha Adebayor'un da satılacağı söyleniyor.

Ben doğru buluyorum.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Bebe-Quaresma-Simao-Mustafa Pektemek-Mehmet Akyüz-Almeida.

Bunda ne var yahu ?

Geçen sene Quaresma ile Simaonun yerini 1 maç sakatlanıyorlardı kimse dolduramıyordu.

Pektemek Almeida Bebe tek forvetli sistemde 3 tane forvet çok normal .. 2 Forvetlemi tüm sezona çıksaydık yani ? M.Akyüz'ü bunların arasına dahil etmiyorum bile zaten. Biz değlmiydik forvet transferi isteyen ? Neyse konuya gelirsek ..

Tevez, Agüero, Adebayor , Balotelli, Santa Cruz, Adebayor, Bellamy.. Allah aşkına burda bi gariplik yok mu ?

4-3-3 oynarlar diye tahmin edersek bunların anca yarısı oynuyor. 4-3-3 tede zaten banko Silva veya Milner oynuyor .

Sayalım tam 9 tane forvet çıkıyor ya. Adebayor gitse 8. Bu normal yani ? Araplar resmen gerçek hayatta fm oynuyor gibi şu an..

CR7

Adebayor-Santa Cruz ve Bellamy'yi ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar. ki geçen sene 3'ü de yoktu.

Bu sene tevez de gidecem diye tutturdu ne yapsınlar almasınlar mı yerine kimseyi.
bırakın allah aşkına. sanki onlarda hiç sakatlık olmayacak.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Alıntı yapılan: L_James_6 - Ağustos 01, 2011, 03:19:09
Adebayor-Santa Cruz ve Bellamy'yi ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar. ki geçen sene 3'ü de yoktu.

Bu sene tevez de gidecem diye tutturdu ne yapsınlar almasınlar mı yerine kimseyi.
bırakın allah aşkına. sanki onlarda hiç sakatlık olmayacak.

Herkesin fikrini saygı duymak lazım tabii, laf söyleyemem yorumuna ama bence transferi abarttılar, bu ve bunun gibi başkanların insanları futboldan soğuttuğuna inanıyorum.

El Maestro

Aynen..

Transfer piyasasının resmen içine ediyorlar .