Ana Menü

iyi ki doğmuşsun be admin :D (22 temmuz Volkan admin)

Başlatan Banucan, Temmuz 21, 2011, 12:48:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Banucan

valla baktım kimseden hareket yok açtım Ceren bi daha ki sene bende açmam son güne kadar kimse açmazsa :D ;D
FEDA

BJK_Kübra

Halkın admini doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere :)
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

IL Capitano

Nerden nasil basliyim bilmiyorum aslinda. Felicianin telefonda sana dede demesimi, hemen hemen hergun whats up sohbetlerimiz mi, simdi bige google+ cikti  :)  dadaslarin diyarina gidiyorduk , sIke engeline takildik , yani bu biten yasinda bayagi bayagi arkadas olduk.. ;D 

Yeni yasinda,  her istediginin en guzelini diliyorum sana

Iyiki dogdun iyiki bu forumda varsin Volkan  :bjk

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Catak

ÇATAK

ilhan mansız_melis

Ne yazayım bilemedim açıkçası. 13-14 yaşında girdiğimde foruma ilk tanıştığım kişi sendin. Doğal olarak ilk sevdiğimde. :) Her zaman beni savunan ilk sen oldun. :) Düşüncelerine her zaman saygı duydum,yazılarını ise büyük bir keyifle okurum. Doğum günün kutlu olsun Admin Abi.(Foruma ilk girdiğim zamanlarda sana kendi kendime Admin Abi diyordum. :D ) Seni çok seviyorum. Nice beraber KK'lı senelere. :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eRe

admınım dogum gunun kutlu olsun nıce senelere...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

melankolizm

yuNuS1903

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

NoPasaran

Banucan : Vallahi ismin banucan kalacak  :ahaha :ahaha Banu demeyi unuttum  :hehe Dizilerimin geri sayım tuşusu biliosun  ;D

Şaka bir yana , çok iyi bir arakdaş kazandığıma inanıyorum, teşekkürler topic için..

Guti Orçun : Teşekkürler Orçun.Nickin çok yakışıyor demeden geçmeyim  ;D

L_James_6 : Teşekkürler yiğit. Bazen sinir olsakta birbirimize artık anlaşabil,iyoruz. Farklı düşünceler yeni fikirler demektir  ;D

El Maestro : Serkan teiekkürler. Çok admin var nette, bize krallık gelene kadar ömür biter  :D Foruma kattığın renk için buradan teşekkür edeyim.

Cem Goren : Cem gören seni severim bilirsin. Niye seviyorum bilmiyorum  :hehe :hehe Şaka şaka :) Samimiliğin , sıcakkanlılığın seni 10 numara yapıyor  :ok

Grocbenn : Serhatım selamlar. Belkide forumda en eski tanıdığım insansın. Yurttaki futbol tartışmaları aklıma geldi ve tabiki "Sergen attı Şampiyonluk geldi" .. O günü hiç unutamıyorum ...

KeePSaKe : Andaçcım teşekkürler.Artık 10,000 mesajın olsun seninde. Forum müdavimi oldun gönlümüzde ama rakamlarda onu gösterse iyi olmazmı..

keskinli : Tartışma olur Ahmet Abi. Beni yakından tanısan dünyanın en demokrat adamı olduğumu görürsün aslında. Dünyadaki her görüşe yüzde yüz açık çok insan yoktur bence..

ErhuN : Teşekkürler Erhun. Farklı yorumların ve mesajların ile beğenerek takipteyim

Brestgerfich : Valla gökhan çok eski dönemler. Senle nedense bir kader ortaklığı seziyorum. Tabi yeni nesilsin  :D Sevdiğim, forumda görmekten memnun olduğum ve olacğaım kardeşlerimden birisin..

DIABLO : 5 senede 2000 mesaj yazmışisın cihan  ;D Valla mahkeme olsa idam olurdun diyeyim  :D Yaşlanmadım bi kere  :P

Simurg : Kız senle ne çok kavga ederdik öyle . Bu aralar çıkmıyorsun karşıma   ;D Ama forumda görmediğim zaman arıyorum bak o mavi nicki demedi deme sonra  ;D Teşekkürer, daha gencim ben ayrıca  :sopa

ceren : Canum seneyeki konu için rezerve yaparım ben burada bir konuluk yeri  ;D 22 temmuz oldu ama kutlamadın ayrıca  yazdım kayıtlara. Muckk  ;D Teşekkürler doğum günü topiğime yazdığın için  :D Sen hanımsultansın öyle her topiğe yazmıyorsun, tuttum bu huyunu  :D Admine  ;D

BJK_Kübra : Küprraaaa. Naperrr :D Teşekkürler doğum günü mesajın için

Cem Baba : Valla cem nasıl oldu bende anlamadım . Ama aramızdaki arkadaşlık bağı uzak olsada mesafeler bu sene çok çok gelişti. Seni tanıdığıma açıkcası çok ama çok memnunum . İyi ki varsın arkadaşiım..

Erzurumu boşver bu sene bir derbiye gideriz  :ok

Catak
: Admin abi ne çatak  ;D Sana bir asker ziyaret borcumuz var aslında unuttum sanma  :D

ilhan mansız_melis : Mobil Melis :) Sende büyüdün be. Valla bende seni hep gerçek kız kardeşim gibi gördüm bu forumda, hatta bir gün gidince çok kızmıştım yalan yok  ;D Yine aklıma geldi bak şimdi .. Teşekkürler güzel dileklerin için..

eRe : Fatal Erdem di dimi nick :) Erdem senin tarzında çok farklı forumda bence. En azından objektif olduğunu bilmek okunma açından inanılmaz güzel. Teşekkürler ..

melankolizm : Çok teşekkür ederim, artık sende bu forumun bilinenlerinden birisin bence. Ölçülü, düzgün,, obektif.. Bunun içinde ayrıca teşekküğrler..

yuNuS1903
:  Yunusum seni seviyorum  ;D Vallahi yakışıklı çocuk oldun, sana bu forumdan bir bayan bulup evlendirmek lazım  ;D Benden sonra sıraya geç bence  ;D

Free Idea : Erdi teşekkür ederim. Radikal görüşlerin eskiden çokmuydu yoksa banamı öyle geliyordu sormak istiyorum aslınad  ;D Forumda olman, nickini görmek beni fazlası ile memnıun ediyor. Teşekkkürler tekrakr

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Banucan

topic için rica ederim ne demek ama seneye ben açmam ;D
nick değiştirme olursa banucan yapıcam zaten çoğu kişi banucan diyor :D
biz iyi arkadaşız be admin ama unutma süper üçlüyüz bide Cem var gerçi msn bayadır çöküşte ama eğleniyoduk daha doğrusu Cem'i delirtiyoduk ;D ;D ;D :hehe
FEDA

Brestgerfich

Yeni yaşında şaşırttın beni abi be :D Böyle tane tane ve güzel cevaplar beklemiyordum doğrusu. Teşekkürler... Benim için söylediklerinden dolayı ayrıca ve cok teşekkür ediyorum.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ilhan mansız_melis

Biliyordum çok kızdığını :D Girmediğim dönemde en çok seni ve yazılarını özlemiştim. Ama artık affettin kardeşini dimi :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.