Ana Menü

Aziz Yildirima gözalti/ tutuklandi

Başlatan IL Capitano, Temmuz 03, 2011, 09:54:43

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Bizi niye katiyorlar yahu isin icine..

Ulan 5. Olduk
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Temmuz 03, 2011, 22:23:45
Bizi niye katiyorlar yahu isin icine..

Ulan 5. Olduk

türkiye kupasını aldık ya
penaltıyı kaçır dedik sanırım!!!
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

Serbest bırakılan kurye telefona sarılıp "Polis çevirdi, ben geri dönüyorum" diyor. Telefonda konuştuğu kişi de o kurye de şu an gözaltında!
12 minutes ago

CandasTolga Candaş Tolga Işık
Polis kuryeye "Bu kadar yüklü miktarda paranın arabada ne işi var?" diye soruyor...Kurye bir açıklama yapıyor. Serbest bırakılıyor. >>>
16 minutes ago

Trafik kontrolünde ele geçirilen paranın şike parası olduğu teknik takipe takılan telefon görüşmelerinden tespit edilmiş...
19 minutes ago

"150 kişi gözaltına alınacak" haberi de doğru değil...Yarın ve sonraki gün iki dalga gözaltı daha yapılacakmış ancak sayı o kadar yüksek dğl
36 minutes ago

Kuryelerin para taşırken çekilen görüntüleri...Mesela: Bir trafik kontrolü sırasında yakalanana yüklü miktarda şike parası görüntüsü var.
39 minutes ago

Hüseyin Çapkın'a "Emniyet'te futbolculara para dağıtılırken çekilmiş görüntüler var mı?" diye sordum. "Görüntü var ama o şekilde değil"dedi
41 minutes ago

Sadece Fenerbahçe degil, bu operasyon derinlesirse butun kuluplerden akla hayale gelmeyecek isimler alinabilir...
5 hours ago
»

Az once İstanbul Emniyet Muduru Huseyin Capkin ile gorustum. Şike operasyonu ile ilgili cok onemli bilgiler aldik. Yarin Posta'da...
5 hours ago
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

yuNuS1903

Bülent Uygun Ve Ümit Karan'ın Bagajına 200 Bin TL Girdiği Polis Kamerası Tarafından Tespit Edilmiş. Kaynak : Trt Spor

El Maestro

Çok garip şeyler oluyor ya .

Tvlerde Ergenekon ile ilgisi var falan deniliyor hep kafam karıştı ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Simurg

bence hiç bişeyolmaycak bi kahve içtiği yer değişti aziz başkanın o kadar
Türkiyede lig kirli malesef

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Banucan

eğer video varsa ellerinde kuryenin yaptığı söylediği felan doğruysa bu sefer yırtamazlar kolay kolay
FEDA

Simurg

Geçen sene kazım kazımı yollarını ayıran fenev bahçe bu sene yusuf yusuf ile prensipte anlaştı

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsibxl

Aziz yildirim Bilica'yi aldirmis yanina. Ceza evinden tunel kazacakmis.  :muha
Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: eRe - Temmuz 03, 2011, 19:15:13
kanald de

KUPA ŞAMPİYONU lig şampiyonu değişebilir dedi ya :S

ayrıca Beşiktaşlı bir yöneticide alınabilir dedi :S

Bizim ne alakamız olabilir yahu yuh
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Grocbenn

Türk futbolu cok ciddi bir durumla karşı karşıya..

Bu saatten sonra yanılmışız diyemezler..Mutlaka çok sağlam deliller vardır.

Yalnız Serdal Adalı'nın maçtan önce hangi kafayla İbrahim Akın'ı aradığını merak ediyorum.B.k mu var arıyorsun.Transfer teklifinde bulunuyorsun.

Bu kafadaki insanların bu Türk Futbolundan temizlenmesi gerekiyor.Bu operasyon Besiktas'a zarar verecek olsa bile ben destekliyorum..

Tahminim;

Fenerbahce-Sivas-Eskişehir küme düşürülür.

Diğer takımlarda sezona eksi puanla başlatılabilir.

ilhan mansız_melis

Fenerbahçe kulübü hakkındaki soruşturmayı UEFA da yakından takip edecek. Sarı-lacivertlilerin gruplarının belirleneceği 25 Ağustos tarihine kadar Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA'yı bilgilendirmek durumunda. UEFA'nın, hakkında şike soruşturması bulunduğu için Fenerbahçe'yi kupadan men etmesi ihtimali bulunuyor.

ERHUN

Boşa dememişler gün gelir devran döner diye... Beter olsunlar.

ilhan mansız_melis

Fenerbahçeli Emmanuel Emenike basına yaptığı açıklamada : "No problem, ben var ikinci lig tecrübe, ben çok gol attı orada, gol kralı oldum" dedi.  :ahaha   :ahaha

CR7

Ibrahim akın'i harbiden niye arıyorsun ya. Valla ne ceza verirlerse versinler serdal adalı'ya da. Ayrıca teşvik teklifi almış bizim takimdakilerden bazilari fb'den. Kimlerse ortaya çıkarlar umarım ve ilişkileri kesilir kulüple. Kabul ettilerse tabi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)