Ana Menü

Aziz Yildirima gözalti/ tutuklandi

Başlatan IL Capitano, Temmuz 03, 2011, 09:54:43

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Emniyet kayıtlarında olduğu iddia edilen telefon görüşmelerinin bazıları şöyle gerçekleşti:
13 MAYIS 2011 SAAT: 21.54
Bülent İbrahim İşçen (FB'li yönetici): O arkadaş ile görüştüm. O hale gelmiş mallar abi. O gidecek fiyat konuşacak. Gereken neyse onları sordu etti. Ben direk onlarla kendim görüşeceğim bizzat dedi. Gereğini sen hiç merak etme. O Hamsi tarafı da var ya abi. (Trabzonspor'u kast ediyor.) Onlarda şey yapıyorlarmış, baskı yapıyorlarmış dedim. Biz bunu engelleyeceğiz dedim. Bizzat kendim görüşeceksin çağıracaksın yani bu işin şakası yok. Bir de dedim adamın şeyi gider ondan buna dedi. Az öz temiz, net bir şekilde görüş. Bugününün yarını da var hani.
Aziz Yıldırım: Bence şeyi(Ahmet Çelebi'yi kastederek) Ahmet'i de gönder.
Bülent İbrahim İşçen: Abi tabi gidiyor. Bizim maçtan sonra pazartesi salı günü direk 5 gün orda kalacak, kampta. Arkadaş abi, ismini söylediğin kişi. Dedik yüzüne. Bakmam yüzüne bir daha. Bunu yapmazsan Aziz abiye bir daha selam verme.
Aziz Yıldırım: Yarın gel konuşalım, tamam

22 MAYIS 2011 SAAT: 22.34
Sefer Yılmaz (Eskişehirspor Ant. Yrd.): Ne yaptınız?
Sivaslı futbolcu: Ne yapayım Fenerbahçe'yi şampiyon yaptık gidiyorum.
Sefer Yılmaz: Oğlum orda kafayı çakıp atsana gölü ya. Sen ayakta duruyorsun, ayakta vuramazdın topa.
Sivaslı futbolcu: Ne gölü ya ben oraya gol atmaya gitmedim ki. Ben oraya bulunmaya gittim.

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile şike amaçlı görüşmeler yaptığı ve bunun emniyet tarafından tespit edildiği iddia ediliyor

Türk Futbolu'nun gündemine bomba gibi düşen "şike operasyonu"nda çok önemli belgeler ortaya çıktı. Özel Yetkili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada gözaltına alınanların sayısı dün 59'a ulaşırken, örgüt lideri olarak nitelendirilen ve önceki sabah evinden alınıp İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 22 Mayıs 2011'de Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan şampiyonluk maçı öncesinde kendi ekibinin kazanması için çeşitli girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

ŞİKE TALİMATI VERMİŞ
Soruşturma çerçevesinde Aziz Yıldırım'ın İlhan Yüksel Ekşioğlu'na bazı Sivassporlu futbolculara şike teklifi yapması için talimat verdiği, kendisinin de Sivasspor Başkanı ve yöneticilerle şike amaçlı telefon görüşmeleri yaptığının tespit edildiği belirtildi. İddaya göre emniyet, F.Bahçe yönetimi ile Sivasspor yönetiminin maçın Fenerbahçe lehine bitmesi için anlaşma yaptıklarını tespit etti.

İŞÇEN VE ÇELEBİ DEVREDE
Şike için Aziz Yıldırım ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın görüşmelerinin ardından, irtibatı kurmak üzere Fenerbahçe yöneticisi Bülent İbrahim İşçen ile Sivasspor yöneticisi Ahmet Çelebi görevlendirdiği, şampiyonluk maçı için şike görüşmelerini bu kanaldan sürdürdüklerinin tespit edildiği de iddialar arasında. Ayrıca emniyetin, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Sivassporlu yönetici Ahmet Çelebi ile görüşmeye giden kendi yöneticisi Bülent İbrahim İşçen'e hitaben, "Söyle bize yardım etsinler tamam mı, yani belli etmeden yardım etsinler" ifadesini de kayda aldığı belirtiliyor.

YILDIRIM İLE GÖRÜŞME
Bülent İbrahim İşçen'in, Ahmet Çelebi ile yaptığı yüz yüze görüşmenin ardından Aziz Yıldırım'ı arayarak, Sivasspor'un maçta şike yapmayı kabul ettiğini, fiyat konusunda futbolcularla görüşüleceğini aktardığı da
belirtiliyor. Emniyet kayıtlarında olduğu iddia edilen görüşmede İşçen'in Aziz Yıldırım'a "O arkadaş ile görüştüm o hale gelmiş mallar abi. O gidecek fiyat konuşacak. Gereken neyse, işte onları sordu etti. Ben dedi direkt onları kendim görüşeceğim bizzat' dedi" şeklinde konuştuğu, bu sözlerin telefon tapelerine girdiği ifade ediliyor.

OPERASYONA BAŞLADIM
Yine emniyetçe kayıt altına alındığı iddia edilen belgelere göre Ahmet Çelebi'nin, Fenerbahçeli yönetici ile şike anlaşmasına varmasının ardından bazı Sivasspor'lu futbolcuları da bizzat İstanbul'a çağırarak, bazı futbolcularla da maçtan 5 gün önce Sivas'a giderek görüştü. Bu görüşmelerdeki anlaşma doğrultusunda kimi Sivassporlu futbolcuların maçta zaman zaman Fenerbahçe lehine davrandıkları belirlendi. Sivas'a gitmeden diğer bir Sivasspor yöneticisi olan Faruk Taşdelen ile görüştüğü tespit edilen Çelebi'nin bu görüşmenin ardından Fenerbahçeli yönetici İşçen'i arayarak, "Abicim ben şimdi bizimkiyle görüşmeye gideceğim de senle görüştüklerimizde mutabık mıyız" dediği ifade ediliyor.
Yine emniyetin, Bülent'in bu sözleri onaylaması üzerine Çelebi'nin, "Tamam ben yani operasyona başladım. Haberin olsun" dediğini kayda aldığı iddialar arasında. Emniyet istihbarat birimlerinin fiziki takibe de aldığı Sivasspor yöneticisi Ahmet Çelebi'nin, 20 Mayıs'ta Sivas'a gittiği, burada Mecnun Otyakmaz, Faruk Taşseten ve Mehmet Oflaz ile Sivasspor tesislerinde buluştuğu tespit edildi. Çelebi'nin aynı günü akşam bazı Sivassporlu futbolcularla Büyük Otel'de görüştüğü belirlendi.

NE GOLÜ ATACAĞIM?
Emniyet birimlerinin, Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 4-3 yendiği maçın ardından bazı Sivassporlu futbolcuların telefonda "Fenerbahçe'yi şampiyon yaptık" dediğini de kayda aldığı iddia ediliyor. Yine iddiaya göre emniyetin kayıtlarında, gol pozisyonuna girip atmayan bir futbolcunun, "Ne golü atacağım ya ben oraya gol atmaya gitmedim ki, Ben oraya bulunmaya gittim" dediği bile var.

SİVAS'I KURTARMIŞLAR
F.Bahçeli yöneticilerin, Sivasspor'u küme düşmeden kurtarmak için de şike faaliyetinde bulunduklarının tespit edildiği de şike soruşturması kapsamında ortaya atılan iddialar arasında. Sivasspor'un oynadığı son üç maçın incelemeye alındığı, bu şike operasyonundaki amacın Sivasspor'u küme düşmekten kurtarıp son maçta Fenerbahçe'ye karşı rahat oynamasını sağlamak olduğu belirtildi.

tribün dergi.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

SIKE OPERASYONU - Emniyet kayitlarinda Sike sorusturmasina ve teknik takibata takilan telefon görüsmeleri http://on.fb.me/jEl2y2

SIKE OPERASYONU - Emniyet'in tespitine gore FB ve Sivasspor, karsilikli olarak macin FB lehine bitmesi icin sike konusunda anlasmislar.

-----------

TD TWITTER

NoPasaran

Futbolun şu an için tadı kaçtı vallahi..

transferler
kamplar

herkesi etkiledi..

lig naıl başlayacak merak ediyorum..

süper kupa bile zor oynanır gibi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da gözaltına alındığı şike operasyonunda polis şüphelileri adım adım takip etmiş.
Önceki gün gözaltına alınan ve Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla tanınan Bülent İbrahim İşçen'in sorgusunda ilginç bilgilere rastlandı.
Önceki gün sorgulanan İşçen'e;
- Bucaspor-Fenerbahçe (3-5)
- Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (2-0)
- Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (3-1)
- Fenerbahçe-Ankaragücü (6-0)
- Sivasspor-Fenerbahçe (3-4)
maçlarında şike yapılıp yapılmadığı soruldu.
İşçen tüm sorgusu boyunca şike olayına karışmadığını söyledi.
Polis raporuna göre, başta İşçen olmak üzere, Aziz Yıldırım'ın, Ali Kıratlı'nın, Mecnun Odyakmaz'ın, İbrahim Akın'ın emniyet güçlerince adım adım takip edildiği ortaya çıktı. Bu takibin neticesinde görüntülere de ulaştı. Polis İşçen'e, bu isimlerle yaptığı telefon görüşmelerini tek sordu.
Teknik takibe alınan görüşmelerde, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu İbrahim Akın'ın şike parasını bir poşet içinde teslim aldığı ve "Bu parayı kabul etmemin dinen bir zararı var mı" diye bir hocaya sorduğu öğrenildi.
İşte sorgudaki o bölüm:

İşçen ve Çelebi aracı olmuş

(Tüm tutanak boyunca, Aziz Yıldırım'ın şike için para verdiği iddia edilmekte. Bu para alışverişinin içinde Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, Fenerbahçe Kulübü muhasebecisi Tamer Yelkovan'ın ismi geçmekte. Diğer isimler ise Ali Kıratlı, İbrahim Bülent İşçen, Mecnun Odyakmaz, Ahmet Çelebi, İbrahim Akın, Yusuf Turanlı, Cemil Turan, Kaan Söylemezoğlu)

Şüpheli ifade tutanağında;

1 Mayıs 2011'deki Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediye maçı öncesinde Aziz Yıldırım, Bülent İbrahim İşçen'i, Ahmet Çelebi ile birlikte yapılacak şike için yanına çağırdığı ifade edildi. Akın'a bu maçta iyi oynamaması ve gol atmaması için 100 bin dolar teklif edildi.

'Dolar değil Euro olsun' dedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu İbrahim Akın, polisin tespitlerine göre, kendisine teklif edilen şike parasıyla ilgili bir din görevlisini arayarak görüş sordu. Bu görüşme polisin mahkeme kararıyla yaptığı telefon dinleme tutanaklarına yansıdı. İbrahim Akın akıl danıştığı kişiye, "Hocam bir şey sormam lazım. Şimdi hafta sonu Fener'le maçımız var ya, demişler ki İbo gol atmasın; 100 bin dolar para verelim..." diyerek şike yapıp para almasının sakıncalı olup olmadığını sordu. Görüşme yaptığı kişinin sakınca olmadığını söylemesi üzerine İbrahim Akın'ın, Yusuf Turanlı'yı arayarak teklifi kabul ettiğini ancak 100 bin dolar değil 100 bin Euro'dan aşağı kabul etmeyeceğini söylediği belirlendi. Aziz Yıldırım ve diğer şahısların Ahmet Çelebi'ye İbrahim Akın ile görüşülmesi ve şike karşılığında para teklif edilmesi yönünde talimat verdikleri, Ahmet Çelebi'nin Yusuf Turanlı aracılığı ile bu teklifin İbrahim Akın'a iletildiği ve şike konusunda mutabakat sağlandığı polis fezlekesine yansıdı.

Şike parasını poşet içinde aldı

Polisin tespitleri sonunda İbrahim Akın'ın, Yusuf Turanlı'ya rüşvet parasının 14 bin lirasını kumar borcu için göndermesi, 16 bin lirasının da kendisi için almasını söylediği belirlendi. İbrahim Akın'ın, Yusuf Turanlı'dan parayı Etiler'de Big Chefs isimli restaurantta bir poşet içinde alarak mekandan ayrıldığı tespit edildi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Aziz Yıldırım ve diğer şahısların Ahmet Çelebi'ye İbrahim Akın ile görüşülmesi ve şike karşılığında para teklif edilmesi yönünde talimat verdikleri, Ahmet Çelebi'nin Yusuf Turanlı aracılığı ile bu teklifin İbrahim Akın'a iletildiği ve şike konusunda mutabakat sağlandığı polis fezlekesine yansıdı.

ETİLER'DEKİ BİR KEBAPÇI... SAAT 22.00

İZMİR'DE OTEL ÖNÜNDE BUCA BULUŞMASI...

SİVASSPOR BAŞKANI YAKIN TEMASTA...

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

Kurtulabilir mı artık Aziz Yıldırım ?
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

NoPasaran

Valla kimse bişey bilmiyor Gökhan

Zaten bir nevi sessizlik ondan kaynaklı..

Sadece iddialar var ve henüz hiç karşı taraf konuşmadı..

Şu görüntüler anlamsız açıkcası. Ben görüntüden ziyade ses kayıtlarını merak ediyorum.

Gerçekten benim merak ettiğim şeyler var..

Ya şike şaibe yapan adamlar nasıl bu kadar amatör davranıyor. Hamiline çek yazar Azizin şirketi olur biter..

Kurtlar vadisi hesabı paralarla "maçtan 1 gün önce" felan bana çok polisye filmi gibi geldi..

Ortada bişeyler döndüyse bunu ses kayıtları verecek. Zira burada yenilen yemek, buluşma yada başka şeyler hiç bişeyi göstermeyecektir bize..

Ancak Fenerbahçe "aklansa" dahi artık bu şike damgasından ömür boyu kurtulamayacak.

Ve bunun sorumlusuda Aziz Yıldırım. Ve bu yüzden Aziz gidecektir..

Fener Küme düşermi ?

Açıkcası ben yapabileceklerine çok ihtimal vermiyorum..

Bir yerden yine kıvırtacaklar fenerbahçeyi.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

Cok buyuk bir sike ortaya cıkarsa bilmiyorum neler olur ama bana en fazla puan silme yapabilirlermiş gibi geliyor.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

RCA

Geçen sezon KAZIM KAZIM ile sözleşmesini fesheden Fenevbahçe bu sene YUSUF YUSUF ile anlaştı.. :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Ersin Develi

Görüntülere göre maçtan bir gün önce Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Bülent İbrahim İşçen, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, Sivas Büyük Otel'de buluştular.

(1). Sivasspor Yönetim Kurulu üyesi Faruk Taşseten saat 21.44 sıralarında otelden çıkarak aracından bir spor çanta getirdi. Gece saat 00.52'de grup otelden ayrılırken, ilk önce Faruk Taşseten getirdiği çantayı aracına tekrar koydu

(2). Teknik takibe takılan birkaç saniye sonraki görüntüde ise çantayı araca bırakmakta olan Taşseten'in yanı sıra şehir meydanına doğru yürüyen Mehmet Oflaz ve Mecnun Otyakmaz yer alıyordu

(3). Bir diğer görüntülü takip 1 Mayıs'taki Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediye maçı öncesine ait... İddiaya göre 26 Nisan'da Aziz Yıldırım, İşçen'i yanına çağırdı. Şükrü Saraçoğlu'nda gerçekleşen bu görüşmeye Ahmet Çelebi ve Abdullah Başak da katıldı. Daha sonra Ahmet Çelebi menejer Yusuf Turanlı ile Suadiye Cafe'de buluştu. Turanlı'nın İBB'li futbolcu İskender'i arayarak takım hakkında genel bilgi alışı dinlemeye takıldı, ardından Turanlı, İBB'li futbolcu İbrahim Akın'la Etiler Big Chefs Restaurant'ta saat 22.19'da buluştu

(4). 29 Nisan günü Aziz Yıldırım, Tamer Yelkovan'ı çağırarak ödeme talimatı verdi. Aynı günün akşamı İBB'li futbolcu İbrahim Akın ile Yusuf Turanlı Etiler Yüzevler Kebapçısı'nda 1 saat görüştü

Rüşvetin belgesi çanta
Şike yapıldığı iddiasıyla teknik ve fiziki tekibe takılan Fenerbahçe-Büyükşehir Belediye maçı (1 Mayıs 2011) öncesi Aziz Yıldırım'ın şike için talimat verdiği verdiği iddia edildi. Talimatın ardından Yusuf Turanlı'nın Büyükşehir Belediyespor takımının futbolcularından İbrahim Akın'ı arayarak, takım kadrosu hakkında bilgi aldığı sonra da İbrahim Akın ile irtibata geçerek yanına çağırdığı belirtildi.
İkilinin buluştuğu ve görüşmenin ardından Turanlı'nın durumu Ahmet Çelebi'ye bildirdigi iddia edildi. İbrahim Akın'ın da 'dini' açıdan saygı duyduğu bir şahsı arayarak "Hocam bizim hafta sonu Fener'le maçımız var ya; demişler ki İbo gol atmasın, yüz bin dolar verelim ona" diyerek şike karşılığı para alıp almamasının sakıncası olup olmadığını sorduğu, şahsında sakınca olmadığını söylediği iddia ediliyor. Akın'ın da pazarlık esnasında 100 bin eurodan aşağı almayacağını söylediği iddia edildi. Aziz Yıldırım'ın yaptığı bir toplantının ardından İbrahim Akın'la bir görüşme daha yapılması takibe takıldı. İbrahim Akın'a paranın siyah renkli bir çantayla verilmesi de polisin takibine takıldı.

SİVASSPOR-FENERBAHÇE: 3-4
Ali'yi basın görmüş mü?
Futbolda şike iddiası 22 Mayıs'ta Sivas'ta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçına ilişkin de gündeme gelmişti. Teknik ve fiziki takibe takılan görüntülere göre maç öncesi eski futbolcu Ahmet Çelebi Sivasspor'lu Mehmet Yıldız'la görüşerek İstanbul'a çağırdı. Yıldız, İstanbul'a gelemeyince Çelebi, Faruk Taşseten adlı kişiyi arayarak "Sivas'tan bir havadis var mı" diye sordu ve daha sonra kendisini sabit numaradan aramasını istedi. 17 Mayıs'ta ise Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile yaptığı görüşmede Sivas'a geleceğini söyledi.
9 Mayıs saat 00:03'te Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Bülent İbrahim İşçen'le şu görüşmeyi yapıyor:
Yıldırım: (Ali Kıratlı'yı kastederek) Ali'yi basın görmüş mü Ali yi.
İşçen: Basın görmüş abi Ali'yi.
Yıldırım: Daha önce Eskişehirspor-Trabzonspor maçına gidip, daha sonra gitmedim demişti. Şimdi sakın demesin gelmedim diye, gelmedim demesin ha... yakmasın bizi... sonra yanmayalım.

BUCASPOR-FENERBAHÇE: 3-5
Alnından öpüyorum
24 Nisan 2011 tarihinde İzmir'de oynanan Bucaspor - Fenerbahçe maçı öncesinde ise Aziz Yıldırım'ın, İlhan Ekşioğlu'na verdiği talimat doğrultusunda Bucasporlu yabancı futbolcularla menajerlerin maçta kötü oynamaları konusunda anlaştıkları öğrenildi. Fenerbahçelilerin Bülent Uygun üzerinden Musa Aydın ile de görüşerek şike konusunda anlaştıkları iddia ediliyor. Bazı Bucasporlu futbolculara ulaşılamadığı da teknik takibe takılan bilgelerde yer alıyor. Aziz Yıldırım, Ali Kıratlı, Bülent İbrahim İşcen, Cemil Turhan, Ahmet Çelebi Ve Abdullah Başak'ın İzmir'e giderek şike çalışması yaptığı tespit edildi.
Örgüt üyesi Abdullah Başak'ın İzmir'de yürütülen çalışmalar esnasında tüm örgüt üyelerinin çalışmalarından haberdar olarak bu çalışmalar neticesi şike anlaşması sağlanan şahıslar hakkında bilgi sahibi olduğu ve birtakım şahıslarla da doğrudan kendisinin görüştüğü ve bunun sonucunda da maçın ilk yarısı Bucaspor'un üstünlüğü ile bitmesine rağmen Fener'in maçı 5-3 kazandığı belirtildi. Maç sonrası İlhan Ekşioğu'nun Abdullah Başak'a "Alnından öpüyorum seni" demesi dinlemeye takıldı. 

FENERBAHÇE-ANKARAGÜCÜ: 6-0
Emre mesaj gönderdi
15 Mayıs'ta oynanan Fenerbahçe - M.K.E. Ankaragücü maçı öncesinde Aziz Yıldırım'ın İlhan Yüksel Ekşioğlu'na bazı Ankaragücü futbolcular üzerinden şike yapılması için talimat verdiği iddia ediliyor. Teknik takip bilgilerine göre Mehmet Yenice ve Yavuz Ağırgöl konu ile ilgili olarak Ankara'da çalışmalarda bulundu. Kasımpaşa'dan bir futbolcu aracılığı ile Ankaragücü kalecisine ulaşmaya çalıştı. Kasımpaşa kalecisi Murat Şahin teklifi reddetti. Ankragücü maçı için 400 bin dolar ayıran Fenerbahçe'nin bazı Ankaragücülü futbolculara verildiği iddia ediliyor. Abdullah Başak'a "Abi olumsuz, korkuyorlar, olumsuz" "dediği iddia ediliyor.
Maç Fenerbahçe'nin 6-0 galibiyeti ile sonuçlandı. Maç sonucunda anlaşılan isimlere paranın verildiği tespit edildi. Emre Belözoğlu'nun Kaan Söylemezler'le 'Seni Fener'e aldıracağım. Maçta beni fazla zorlama' diye mesaj çektiği de belirlendi. Olayın ortaya çıkmasıyla Söylemezler'in ağzından bir bildiri hazırlandığı ve olayın şakadan ibaret olduğu belirtildi. Söylemezler'e bildiriyi Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı imzalatarak Yıldırıma götürdü.

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

IL Capitano

aynen valla.. bu kadar acik aciga yapilmasi cok garip Volkanin dedigi gibi.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

RCA

bunlar cezasız kalırsa.. siz o zaman görün neler oluyor..

That's me.

ilhan mansız_melis

Aziz'in avukatı ne biçim adam yahu.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Maestro

A.Yildirim'in araci takibat esnasinda 8 ay boyunca sivil bir polis araci tarafindan takip edilmis. Her hareketi kaydedilmis.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~