Ana Menü

İtiraf ediyoruz!!!

Başlatan WaGNeR LoWe, Mart 09, 2007, 14:02:27

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WaGNeR LoWe

oooo helal olsun alperen kardeş ii yapmıssın...

DIABLO

Alıntı yapılan: alperen - Mart 09, 2007, 15:50:38
itiraf ediyorum

ben bırcak pkk sıtesı hackledım gozaltına gırdım mahkemelık olduk 9 gun yattım hala akıllanmadım

ıtıraf edıyorum ben delıyım hemde raporlu
abi bende deliyim ama raporum yok bu gidişle onuda alacağım tek sorunum var oda hacker'lık oda gün gelir oluruz

itiraf ediyorum şimdiye kadar hiç site hack' liyemedim sadece 1 pc yi ele geçirmiştim ondada vicdanım el vermedi bıraktım
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

ugur24

iki sezon önce sami yen'de 1-0 yenildiğimiz galatasaray maçını yeni açıkta , rakip taraftarlarla izlemiştim..

SATUKBLADE

itiraf ediyorum yakında kayseriden kurtuluyorum ;)

Dem@

itiraf ediyorum babamın kyüp olan öğrencileri cinliler(çinli)lerle onlara özgü yemek yedik çin lokantasında ama solucan yediğimi bilmiyodum tadı lezettli ama söyledikten sonra fena kusmuştum iğrenç bişey ya çinliler hamam böceğini bile yiyolar öğğğğğğğğğğğğğğğğğhhhhhhhhh

WaGNeR LoWe

demet abla tamda yemek yiyodum oldu mu simdi yaw :)

DIABLO

Alıntı yapılan: dem@ - Mart 09, 2007, 16:18:33
itiraf ediyorum babamın kyüp olan öğrencileri cinliler(çinli)lerle onlara özgü yemek yedik çin lokantasında ama solucan yediğimi bilmiyodum tadı lezettli ama söyledikten sonra fena kusmuştum iğrenç bişey ya çinliler hamam böceğini bile yiyolar öğğğğğğğğğğğğğğğğğhhhhhhhhh

bildiğim kadarı ile onlar köpek leşi ,karınca (limon niyetine ALPEREN abi söylemişti),akrep çok bacaklı ne bulurlarsa yerler hepsi tamamda hamam böceğini nasıl yerler leş gibi kokuyor yaaaaa

itiraf ediyorum bu gidişle kayseriden evlenmeyeceğim kayserinin kızlarını hiç sevmiyorum işleri güçleri paralı gün ,altınlı gün vs vs iğrenç
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

eyup1903

itiraf ediyorum
benden bi halt olmaz

AsA

Angut'larin sitesinde kalece kaptanlari gelince forumdaki konusmasinin arasina girip ana avrat kufur edip Alemde CARSI diye yazip cikan sahis bendim (:

Simurg

itiraf ediyorum abimin gs formasını ben kestim ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

sedokajmeran

çinliler taylandlılar köpek etinin yanı sıra, hani bizim kumpirciler varya bir yanda mayonez olur mısır olur sos olur o sekilde bölüm bölüm sokak ortasında akrep,yılan,böcek,köpek,cenin, satıyorlar
BEN İMZA ATMASINI BİLMİYORUM... PARMAK BASSAM OLUR MU :)

noumAyberk

İtiraf ediyorum küçükken 3 günlüğüne febeli olmuştum babam beni aç bırakınca Beşiktaşa döndüm ama febeyide akrabalar ısrar etti diye tutmuştum suçluyum ceza neyse çekerim :)

Nazli_

Itiraf ediyorum kucukken annem benim en sevdigim elbiseyi atinca onun alyansini ben atmistim çöpe  ;D bi daha bulunamadi zati.. (baya bi dayak yemistim)

WaGNeR LoWe

alyans atılırmı bea.Sende haketmişşin dayagı :D

mertcan

itiraf ediyorum gayse nin feneri 5-1 yendiği maçta polislerle beraber olimpiyat stadındaydım...
kupa maçı hani...