Ana Menü

Copa America 2011

Başlatan CR7, Haziran 25, 2011, 15:59:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Copa America 1 Temmuz'da başlıyor. Japonya çekildi, Meksika ile birlikte Costa Rika davetli. Maçlar A Haber'den naklen yayınlanacak. Final 24 Temmuz'da River Plate'in stadı El Monumental'de. Tabii yarın akşam o stadyum yıkılmazsa (!)

A HABERFrekanslar
SD YAYIN:
DIGITURK: 32. kanal
D-SMART: 35. kanal
TELEDÜNYA: 56. kanal
TÜRKSAT UYDUSU: 11791 MHz, S.RATE: 16000, FEC: 5/6, POL: H (YATAY)
HD YAYIN:
DIGITURK: 332. kanal
TELEDÜNYA: 8. kanal
TÜRKSAT UYDUSU: ŞİFRESİZ 11896 MHz, S.RATE: 11200, FEC: 2/3, DVBS2 8PSK,POL: H (YATAY)
[acetoblog]
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

A Grubu:

Arjantin, Kolombiya, Kosta Rika, Bolivya

B Grubu:

Brezilya, Paraguay, Ekvador, Venezuela

C Grubu:

Uruguay, Şili, Meksika, Peru

Grup ikincileri ve en iyi 2 üçüncü çeyrek finale yükselecek.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

El Maestro

Benim favorim Uruguay ..  :)

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsibxl

M E K S I K A !  :alkis

Cimbom'un begenmedigi ve yolladigi Dos Santos'u gördünmü? Bunlar harbi anlamiyorlar topcudan  ;D
Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar

El Maestro

turnuvayla ilgili bazı bilgiler :

* kupayı en çok kazanan takımlar 14 kezle arjantin ve uruguay.

* arjantin 18 senedir (6 turnuva) şampiyon olamıyor.

* son 5 turnuvanın 4'ünde şampiyon brezilya oldu.

* conmebol'a üye 10 ülkeden 7'si şampiyonluk yaşarken şili, ekvador ve venezuela'nın şampiyonluğu yok.

* arjantin evinde düzenlenen 8 turnuvada 6 kez final oynarken bu finallerin 5'ini kazandı.

* 2011 gold cup'ın en iyi futbolcusu seçilen meksikalı javier hernandez (chicharito) meksika'nın copa america kadrosunda yer almıyor.

* turnuvada oynaycak eski ve yeni süper lig futbolcuları :

A Grubu : pedriel (bolivya-sivasspor), teofilo (kolombiya-trabzonspor)

B Grubu : a.santos (brezilya-fenerbahçe), jefferson (brezilya-trabzonspor konyaspor), elano (brezilya-galatasaray), santana (paraguay-kayserispor), cristian riveros (paraguay-kayserispor), renny vega (venezuela-bursaspor denizlispor)

C Grubu: giovani dos santos (meksika-galatasaray), lugano (uruguay-fenerbahçe), arevalo rios (uruguay-samsunspor)

El Maestro

1-2 maça baktımda maçlar beklenilenin aksine sıkıcı geçiyor .. Gruplardan sonra sarar umarım .

İlgilenenler için bugün maç yok ..

En yakın maç yarın gece 03.45'te Arjantin - Kolombiya, sonraki maç perşembe gecesi 01.15'te Bolivya - Kosta Rika ..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

YARI FİNALE KALAN TAKIMLAR

Peru-Uruguay
Paraguay-Venezuela

El Maestro

Turnuvanın başında da yazdığım gibi benimde favorim olan Uruguay şu ana kadar ki izlediklerim arasında en takım olabilmeyi başaran ekip, Peru yine katı defans yapar Guerrero ve Vargas ile sonuca gitmeye çalışır ama ilk yarıda gol yerlerse maçı çeviremezler bana göre.

Venezuela çok ilginç takım, Paraguay ile tam bir taktik savaşı yaparlar gibime geliyor.İlginç bir maç olacak ve eğer çıkarsa Venezuela'ya final çok yakışacak.

Son maçta Brezilya'da Santos ,Elano,Thiago,Fred. 4 penaltı kaçırdılar gerçekten çok ilginçti ..

2 sevdiğim takım Uruguay ve Venezuella finale çıkarsa müthiş bir final olur.. Biri şu ana kadar turnuva boyunca en iyi takım olabilmiş, en iyi oyun yapısına sahip Uruguay.. Bir diğeri ise tarihinde hiç kupa almamıs ve çok ilginç bir ekibe sahip olan Venezuella ..

Son maçlarında kısa hikayesi böyle..  :)

Umarım Uruguay - Venezuella finali izleriz .

eRe

ne arjantın var ne brezılya cok ama cok ılgınc :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

Ben 2sinide istemiyordum zaten .  :)

Emin ol Uruguay daha iyi top oynuyor ..

Venezuella ve Paraguay'da gerçekten sürprizdi.. Kesinlikle bu sürprizler turnuvaya renk kattı..  :)

ERHUN

Uruguay'ı dünya kupasındayken severdim, dk'dan sonra ne olduysa sevmemeye başladım. Uruguay dışında kim alırsa alsın, içimden böyle geçiyor ama ülkelerin ismine bakınca Uruguay bir adım önde gibi duruyor. Gerçi isim falan boş işler gördük Arjantin'ide Brezilya'yıda.

El Maestro

http://www.sporxtv.com/futbol/dunya/diego-forlan-sac-bas-yolduruyorSXTVQ25201SXQ/?ref=FKM8

Dünya Kupası'nda üstün performası ile Uruguay'ı yarı finale kadar taşıyan Atletico Madrid'in golcüsü Diego Forlan, Arjantin'de düzenlenen Kupa Amerika'daki performansı ile hayal kırıklığı yarattı. Henüz gol atamamış olan Uruguaylı yıldız, birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı.