Ana Menü

Basketbolda Şampiyon Fenerbahçe Ülker..

Başlatan NoPasaran, Haziran 17, 2011, 23:50:12

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Takımın en iyi zamanın da ben akatlarda herhangi bir maçta bile dışarda kaldığımı biliyorum. El Amin'li Ayuso'lu kadroyu hatırlarsanız o sene akatlar'da her maç dolu salona oynamıştık. Yönetim'den çalışmalar gelmesi lazım önce. Bunu sponsorla yapmak şart değil bu gerçekten çok basit. Fenerbahçe'ye 10lira verdiler ama onlarda o 10 liranın üstüne birşeyler koyarak ilerledi. Ama biz o 5 lirayı bile futbola aktardık ve şu an kötü durumdayız.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Brestgerfich

Alıntı yapılan: Cem Goren - Haziran 18, 2011, 17:58:05
Takımın en iyi zamanın da ben akatlarda herhangi bir maçta bile dışarda kaldığımı biliyorum. El Amin'li Ayuso'lu kadroyu hatırlarsanız o sene akatlar'da her maç dolu salona oynamıştık. Yönetim'den çalışmalar gelmesi lazım önce. Bunu sponsorla yapmak şart değil bu gerçekten çok basit. Fenerbahçe'ye 10lira verdiler ama onlarda o 10 liranın üstüne birşeyler koyarak ilerledi. Ama biz o 5 lirayı bile futbola aktardık ve şu an kötü durumdayız.

Salonun küçüklüğünden olabilir mi dışarda kalma sebebiniz? Demek istediğim şu idi. Fb 15bin kişilik salonda 10 bin kişiye oynuyor. Biz 5bin kişilik salonda 5bin kişiye oynuyoruz.
  Tamam yönetim kaynak ayırmalı sponsor bulamıyorsa bile. Ama sponsor bulamamasının da geçerli sebepleri var.
X miktarda paranız var. Takım tutmuyorsunuz ve reklam vereceksiniz. Hangi takıma yatırırsınız bu parayı? Fenere mi Beşiktaş'a mı?
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Cem Goren

Anlayamadığım konu reklam vereceksiniz seçiminizi hangi taraftar yaparsınız konusu doğru ama o firmanın Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin büyüklüklerini tartışması bile saçma olur.

Bakın ne diyorum fenerbahçe kaz gelicek yerden tavuğu esirgemedi verilen parayı en iyi şekilde kullandı. Beşiktaş'a verilen para bu ülkede basketbol takımı kurmak için yeterde artardı bile ama biz beceremedik onu.

CR7

Fener sponsor filan almadı gitti ülkerle birleşti tüm basketbolcularını kendisine bağladı.
bize tek katkısı oldu mu colaturka'nın?
ayrıca ülker o sene sonrası da para verdi takıma.
zaten iyi olan kadro daha da ilerledi.
euroleague'e giriyorsa bugün fener tamamen ülker sayesinde.

biz eğer bir şeyler başarmak istiyorsak ya birleşeceğiz ya da adam gibi bir sponsor bulacağız.
adaylar da ister vodafone olsun ister türk telekom.
yoksa asla başarı gelmez.
sen baskete yatırım istiyorsan kombineni formanı alacaksın almıyor musun o zaman maçlara gideceksin devamlı ve o salon dolacak.
ama o salon her ne kadar dolsa da  Brestgerfich'in de dediği gibi yine yetişemeyeceksin çünkü adamlar 15 bin'e oynarken sen 5 bine oynuyor ve bunun 500 kişisini de bedavaya alıyor olacaksın.
acı ama gerçek.
he dersin ki önce yatırım yapsın sonra giderim o zaman bir şey demem. her koşulda destek yalan demektir.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

bu sene elimden geldiğince gittim ben sende biliyosun :)

CR7

abi lafım sana değil ya :D

genel olarak :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)