Ana Menü

Bursaspor'da şok ! İbrahim Yazıcıya yakalama emri

Başlatan NoPasaran, Haziran 17, 2011, 01:33:07

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Bursaspor Kulübu Başkanı İbrahim Yazıcı hakkında yakalama ve yurt dışına çıkış yasağı kararı alındı.

Bursaspor'da 2'si yönetici 5 kişinin gözaltına alınmasıyla başlayan operasyon kapsamında Cumhuriyet Savcılığı'na ifade vermeye gelmeyen Bursaspor Kulübu Başkanı İbrahim Yazıcı hakkında yakalama ve yurt dışına çıkış yasağı kararı alındı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI
Bursaspor Genel Müdürü Osman Nuri Biçer, ikinci başkan Haluk Özkıyıcı, yönetim kurulu üyesi Öztürk Yazıcı ve Bursaspor TV Genel Müdürü Mehmet Gerçeksi'nin de aralarında bulunduğu 6 kişi, gözaltına alındı.

Bursaspor Genel Müdürü Osman Nuri Biçer'in de yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alındığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Büro Amirliği'nce, ''usulsüzlük ve zimmete para geçirme'' iddiaları kapsamında yürütülen soruşturma çerçevesinde Bursaspor'un bazı yöneticilerine yönelik operasyon düzenlendi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

Yabancı futbolcu transferi için gidemeyecek olması sevindirici ;D
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Haziran 17, 2011, 15:22:46
Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Haziran 17, 2011, 01:40:13
Ertuğrul Sağlam İstifa Edebilirmiş.

o neden?

Bursaspor'da yaşanan kaos ortamı, transfer dönemi öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam başta olmak üzere taraftarlar arasında şok etkisi yarattı.

Transfer görüşmelerinin yapıldığı, hazırlık dönemi çalışmalarının sürdürüldüğü bir ortamda yaşanan bu gelişme Ertuğrul Sağlam'ı kara kara düşündürüyor. Telefonla kendisini arayan DHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Sağlam, iki gün içerisinde yaşanan gelişmelerle ilgili açıklama yapacağını söyledi. Sağlam, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruya ise, "Bu süre içerisinde değerlendireceğim" yanıtını verdi.

DHA
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eebjk

başkan genel müdür avukat tutuklanarak cezaevine gönderildi. kulüp bi kaç gün içinde kayyuma devredilcek. şuan imza yetkileri ertugrul saglamda..
sadece BEŞİKTAŞ

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

keskinli

kapsamli bi arastirma yapilsin cok seyler cikar türkiye liglerinde
bu kadar paranin dödügü yerde kontrol mekanizmalari daha cok olmali
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

unicorn

Bu arada Ertuğrul Sağlam sonuna kadar buradayım, ben suçlu olduklarına inanmıyorum diyor.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Ersin Develi

Ertuğrul Sağlam, faturanın kendilerine kesilmemesini istemiş

Ertuğrul hoca E-fatura yaz herhangi bi numaraya yolla faturaların e-mail adresine gelsin  :D

Ertuğrul Sağlam'ı çok severdim ama bursayı körü körüne savunması,üstelik haksız olmasına rağmen.Senden nefret etmiyorum,sevmiyorum da her hangi bir insandan farkın yok.

Ayrıca Fatura olayına gelince
Taraftarın şehri birbirine katar,fatura kesilmemesini istersin
Başkan para götürür,fatura bize kesilmesin dersin.
Sen hangi kulüptesin biliyor musun?