Ana Menü

Süper Lig Transfer Dedikoduları

Başlatan NoPasaran, Haziran 08, 2011, 01:16:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Galatasaray Muntari transferini askıya aldı ve Olympiakos forması giyen Albert Riera transferine yoğunlaştığı iddia ediliyor.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Maestro

Bursaspor, Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Onur Arıkan ile görüşüyor.

NoPasaran

Trabzonsporu red eden ziegler büyük ihtimal fenerbahçede..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

Zıegler kıralık olarak  fenerde dıyorlar.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

El Maestro

Galatasaray Carlton Cole ile ilgileniyormuş ..

El Maestro

Samsunspor, Murat Ceylan (Gaziantepspor), Fink, Mustafa Sarp ve Ergün Teber transferlerini resmen açıkladı, imzalar yarın.

El Maestro

Galatasaray yönetimi, Albert Riera'nın transferi için görüşmelerin başladığını borsaya bildirdi.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Yarın sabah yeni oyuncu aramaya başlayabiliriz  :ahaha :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Galatasaray'ın Carlton Cole için yaptığı teklif, West Ham United tarafından reddedildi. (Daily Mail)

El Maestro

Yine Sercan, yine Galatasaray...

Galatasaray transferin son günlerinde frene basacak gibi görünmüyor.

Süper Lig'in transferdeki en hareketli takımlarından birisi olan Galatasaray, Bursaspor'un başarılı golcüsü Sercan Yıldırım için çalışmalarını sürdürüyor.

DHA'nın haberine göre, genç oyuncunun yurt dışında futbol oynama isteğine rağmen Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürdüğü iddia eidldi.

Anderlecht ile oynana UEFA Avrupa Ligi play-off maçı sonrasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kararı doğrultusunda satış listesine konan milli oyuncu, Ukrayna ve Rusya'dan teklifler alıyor.

Galatasaray ile Bursaspor arasında bir anlaşma sağlanamamasının nedeni ise, sarı-kırmızılı ekibin genç oyuncuyu 1 yıllığına opsiyonlu olarak kiralamak istemesi. Bursaspor yönetiminin bu teklifi beğenmediği ve direkt satışa yönelik teklifleri değerlendirmek istediği öne sürülüyor.

NoPasaran

Arkadaş ver Holoskoyu Al Sercanı..

Yerli ve yeni bir heyecan olsun işte..

Galatasarayın belki ilk 11 i bizim kadar iyi olmayacak ama kesinlikle kulübesi zengin bir takım olacak ve buda başarısının asıl anahtarı olacak bence..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

GYAN SAVAŞI

Gyan için Aslan 7, Kanarya ise 7.5 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Ancak Sunderland 8 milyon Euro’yu ‘peşin’ olarak istiyor ve bu şart her iki kulübü de başka arayışlara itiyor

YEŞİL sahalardaki rekabet, şimdilerde transfer masasına sıçradı. G.Saray ve F.Bahçe bu kez Sunderland’lı golcü Asamoah Gyan için kıyasıya çekişiyor. Sarı-lacivertliler Al Sadd’ın markajındaki Niang’ın gitme ihtimaline karşılık Gyan’la arayı sıcak tutarken, sarı-kırmızılı yöneticiler de son dakika sürpriziyle taraftarlarını yeniden heyecana boğmak istiyor..

PEKİ transferdeki son durum ne? G.Saray oyuncu tarafında daha avantajlı.. Çünkü Kanarya’nın şike skandalıyla çalkalanmasını göz önünde bulunduran Ganalı yıldız, Aslan’a daha sıcak bakıyor.. Sarı-kırmızılılar menajeri Fabien Piveteau’nun 5 gündür İstanbul’da olduğu Gyan’ı önce kiralamak istedi ama Sunderland buna yanaşmayınca Cimbom, 26 yaşındaki oyuncunun bonservisine 7 milyon Euro önerdi.. İngiliz ekibi önce 12 milyon Euro istedi, Aslan ‘hayır’ deyince de 8 milyon Euro’ya indiler ancak bu parayı peşin istediler.

LUCA TONI İDDİASI

BİR yandan Ajax’lı El Hamdoui’yle diğer yandan da temmuzda Suudi Arabistan’ın Al-Hilal takımına imza atan Youssef El-Arabi’yle görüşen F.Bahçe için de Sunderland’in şartları aynı.. Ancak Niang’dan gelmesi muhtemel 7.5 milyon Euro’yu bu transferde kullanmayı planlayan sarı-lacivertlileri de ‘peşin’ şartı zorluyor.. Ve şimdilik iki kulübümüzün de bu transferi bu koşullar altında bitirmesi zor görünüyor..

GYAN cephesindeki gelişmeler böyleyken F.Bahçe ve G.Saray’ın Luca Toni için de kapıştığı belirtiliyor.. France Football, Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici’nin Luca Toni için iki kulübe teklif götürdüğünü iddia ederken, G.Saray’ın ‘Bonservis ödemeyiz, yıllık 2.5 milyon Euro’luk maliyetini biz, 1.5 milyon’luk kısmını da siz karşılarsınız’ cevabını verdiğini öne sürdü. Haberde Kanarya’nın ise İtalyan devine henüz yanıt vermediği belirtildi.

ROMAN’A TEKLİF VAR

BU arada Gyan transferinin zora girmesi üzerine G.Saray, Rus forvet Roman Pavlyuchenko için Tottenham’a 7 milyon Euro’luk teklif yaptı..

Ali CAN / Vatan

El Maestro

Tita sonunda Antalyaspor'da!

Üç sezondur Antalyaspor'da kiralık olarak forma giyen Tita, FIFA'dan aldığı geçici lisans sonrası iki yıllık sözleşmeye imza attı. Medical Park Antalyaspor, son 3 sezondur kiralık olarak formasını giyen Tita ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

DHA'nın haberine göre Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Akıncıoğlu ile Salih Peker katıldı.

Tita'nın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu belirten Akıncıoğlu, "3 yıldır bizimle olan bir oyuncu. Bonservisi elinde olarak bize geldi ve iki yıllık sözleşme imzaladık. Artık Ankaraspor ile bir bağı kalmadı." ifadelerini kullandı.

FIFA'ya yaptığı başvurunun ardından bonservisini eline aldığını belirten Tita ise, "2 aylık belirsizliğin ardından ikinci evim olan Antalyaspor'a döndüm. Ankaraspor Bank Asya'da yer alamayacaktı ve ben de FIFA'ya giderek geçici lisansla sorunu çözdüm. Hakkımda çok şey söylendi ama ben Antalya'ya döndüm. Seçimlerimde önceliğim para değil mutluluk." dedi.

Tita geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla 10 gol ve 5 asiste imza atmıştı.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.