Ana Menü

# 55 Egemen Korkmaz

Başlatan CR7, Mayıs 25, 2011, 16:53:55

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Pascal yerdeki adamamı vurdu ?
Pascal bilerek isteyerek karşısındaki rakibini sakatlamayamı çalıştı ?

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

El Maestro

Türkiyede 2 stoperin 1i mutlaka böyle olmalı bence.. Galatasarayda: Servet, Fenerde: Lugano (geçen sene) Kız gibi oynayan stoper Türkiye'de kimi zaman istediği çizgiye ulaşamıyor.

Zamanında Recep Çetin vardı, sonra Zago ..

Şimdide Egemen..

Hırslı ve sert oynayan stoper ..

Ve ayrıca istikrarlı, Trabzonspor adına son 3 sezonda 97 maçta forma giymiştir ..

Bu sene yaptığımız tek nokta transferdir belkide Egemen .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Alıntı yapılan: El Maestro - Eylül 02, 2011, 23:04:12
Hırslı mücadeleci adamları severim ..

Bugün yine tekmeye kafa soktu, Egemen bu sene işimize yarıcak arkadaşlar ..

Ne var yani adam Bursa'lı milli takımda 16 numara giymek istiyor. Beşiktaş'a gelince geçmişini mi unutsun? Ben takımımda oynadığı futbola bakarım. Ruhsuz, artistlik peşinde olup doğuştan Beşiktaş'lı olacağına, savaşçı olsun, takım için elinden geleni yapsın nereli olursa olsun.

Cem Goren

Pascal ile Egemen'i bir tutuyoruz ya daha bir şey demiyorum bu konu hakkında.

Egemen Bursa'da oynarken içerde bursa'yı 3-1 yendiğimiz maç sonrası taraftara bakarak hareket çekmesi ve soyunma odasında Bunun bursası var bursa'ya geliceksiniz siz demesini unuttun herhalde Yiğit yada bilmiyorsun her neyse işte. Egemen karaktersiz bir adamdır BENİM GÖZÜMDE. Sizin için ne ifade ettiği beni bağlamaz bunu da yargılamam hakkım yok zaten ama benim görüşüm bu. Yakıştıramıyorum bu adamı Beşiktaş'a.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

unicorn

Aurelıo da Rıcardınho'ya dalmadı mı Cem+oyu ıcınde de degıldı.
Egemen'ın affedılmez bır hatası yok su ana kadar bence. Bursalı ve Bursasporlu terımlerını de ayrı tutalım derım.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Cem Goren

Alıntı yapılan: unicorn - Eylül 02, 2011, 23:33:43
Aurelıo da Rıcardınho'ya dalmadı mı Cem+oyu ıcınde de degıldı.
Egemen'ın affedılmez bır hatası yok su ana kadar bence. Bursalı ve Bursasporlu terımlerını de ayrı tutalım derım.
Aurelıo geldiği zaman yazdıklarımı arayın bulun isterseniz o zaman da görüşlerim aynıydı ve Aurelıo'nunda alınmasına karşıydım ben. Kaldı ki Benim çok iyi olan Bursalı arkadaşlarım var ama Egemen olayı çok farklı. 2. sayfada belirttim yaptıklarını o bursa maçında gözümle gördüm ya herkes de görmüştür. Neyse uzatmayalım

ERHUN

Herkesin görüşü kendine tabii kimseye şöyle davran böyle davran diyemeyiz, demeye hakkımız yok. Egemen benim gözümde Volkan gibi değil. Ben bu tarz adamları seviyorum, takımda olmasından memnunum. Yanıltacağını da pek düşünmüyorum.

unicorn

Bunlar oluyo Cem oynadıgın takımdayken o an hırsla yapılıyo tamam tasvıp etmıyorum ama Egemen tarzında yırtıcı ve hırslı adamlar boyle davranabılıyor.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Cem Goren

İyi akşamlar herkese. Birini kırdıysak affola. Yanlış bir kelam etmemişizdir umarım.

erdibatmaz

Beşiktaş'a yanlış yapmış adam Beşiktaş'ta barınamaz. İyi niyetini göstermek için eline fırsat geçmiştir, ama kullanamamıştır. Bir futbolcu Bursaspor'lu olamaz diye bir şey yok, ama olursa da Beşiktaş'ta işi yok.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

ERHUN

Daha önce eleme grubunda Belçika ile deplasmanda yapılan maçta 18 kişilik kadroda yer alan ancak oynama şansı bulamayan Egemen, Kazakistan maçında ilk kez bir maçta milli formayı giydi. Bu arada tecrübeli savunmacı, A millilerin Kazakistan maçındaki 11 kişilik kadrosunda tek Beşiktaşlı futbolcu olarak yer aldı. Egemen, "Ay-Yıldızlı formayı terlettiğim için çok mutluyum. Zor da olsa galip geldik. Amacım uzun yıllar milli takıma hizmet etmek. Takım olarak amacımız ise hem Avrupa hem de Dünya Kupası'nda ses getirmek" ifadesini kullandı.

Cem Goren

Bugün 8 numara giymiş. Hani değişmiyordu

eRe

8 ıcın denılen durumda kalbımı 2ye boldu...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Cem Goren

Gol attı yerimden kalkmadım ne bileyim sevinemedim. Yalan yok

Brestgerfich

Attığı golde tekmeye kafa uzattı. Yürekten oynuyor Egemen. Böyle devam eder insallah. Sivok ile anlaşınca daha bi iyi oluyor ama baskı yapan rakiplere karşı görmek gerek bu ikiliyi.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?