Ana Menü

Şenol Hoca "Paraya karşı emeğin savaşını verdik"

Başlatan NoPasaran, Mayıs 23, 2011, 00:17:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş şu açıklamada bulundu: "İlk maçımızdaki oyun anlayışımızla, bugünkü oyun anlayışımız aynıydı. Galibiyeti hak ettik. Rakibimiz ligde çok iyi işler yaptı. Taraftarımızın destek olması bizim için çok önemliydi, bizi desteklediler. Futbolcularım görevlerinde başarılı oldular. Futbolcularımızın bu kadar emeğinin boşa gitmemesi gerekiyordu. Onlarla gurur duyuyorum. Biz şampiyonluk yarışına Fenerbahçe ile birlikte ortak olduk. Ama hak ettiğimiz şampiyonluğu alamadık. İkinci olmaktan çok, şampiyonluğu hak etmiştik. Emek veren bir takım olarak, paraya karşı yetenek ve emeğin savaşını verdik. Tarih bunları yazacak."
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

Anlamadım...

Trabzonlular para almamış mı?

Fenerlilerde yetenek yok muymuş? Emek harcamamışlar mı?

2.liğini takdir ediyoruz, şampiyonluğun ortağı olarak görüyoruz. Bokunu çıkarma Şenol Hoca... Çok yetenekliysen, Kadıköy'de birkaç pozisyona girseydin.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

[KralKartal]

Bu olay bizim serefli 2.ciligimize benziyor. O zamanda 1.olan emek vermemismiydi?

34 maclik maratona bakarsak, ki sadece bu sene icin degil, Fenerbahcenin tarihi saibeli oldugu icin

acik ara sampiyon olmadiklari bir ligde herturlu saibe dusunuluyor..

Aklima gelen ilk Korcan'a kac para verildigi? Ve gecmisteki ankaragucu maci aklima geldi.

Ne diyelim ki, bunlar varsayimlar ama Aziz Yildirimin hakemleri etki altinda biraktigi hakem odalarina girdigi dogru.
Feneri yenemedi belki ama diger kalan maclara baktigimizda Azize TFF ve Hakemler uclusune ne demeli?

Bu sene boyle, seneye yine olacak... Ama avrupada iste hakemler 'kuzu' olmuyor.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

DIABLO

Gelecek sezon büyük bi zevkle fener' i izlicem avrupa liginde  :)
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

El Maestro

Acıtasyona gerek yok be Şenol Hoca ..

Büyük işler yaptın ve yapacaksında ama bu sözlerle başarını gölgeleme ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

keskinli

gecmis olsun
tabiiki cok büyük bi hayal kirikligi onun icin
para derken febenin maddi gücünün cok yukarilarda oldugunu anlatmaya calismis
son derecde hakli
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Ersin Develi

Bence kinaye yapmış.
Ama şunu söylemekte fayda var,febe hak etmediği bir şampiyonluk aldı buna inanıyorum
Ama ts nin de orada olması onun sütten çıkmış ak kaşık olduğunu göstermiyor.

Bknz:Beşiktaş-Trabzon maçı maç 1-1 iken verilmeyen penaltımız + verilmeyen golümüz
Trabzonun ilk yarıda iki maç üst üste verilen heybeden penaltıları..

Şöyle özetliyim
Fenerbahçenin kayrılma payı %90
Trabzonun % 70 tek fark bu.

Olan bize oldu,çalınan emeklerimiz çalanların yanına kâr kaldı.

IL Capitano

ilk yari trabzonun lehine garip garip seyler oldu. buda bi gercek. 9 puan öndeyken bu durumlara geldiyse bunun aciklamasi para pul olamaz. zaten eskisehire puan vermesen simdi trabzonda bayram vardi. neyse baska bahara artik.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

+18 !

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü kim diye sorulduğunda "Şenol Güneş" der ve susarım..

CR7

Alıntı yapılan: +18 ! - Mayıs 23, 2011, 19:12:21
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü kim diye sorulduğunda "Şenol Güneş" der ve susarım..

Fatih Terim derim ben de.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

Görecelidir tabi.

Bana göre tartışmasız Şenol Güneş.

IL Capitano

senol hoca, mustafa hoca ve fatos. fatosun artisi kulup bazinda avrupada kupa.

[KralKartal]

Fatih Terimin devamliligi olmadi, bir basaridan sonra basari yakalayamadi. O nedenle istikrar olmayan hoca suan icin basarisizdir.
Terimin takimi cok iyiydi...

Denizli, FB ve BJK haric ve kimine gore milli takimdaki basarisi, avrupada basari yakalayamadi, Iranda takim calistirdi?
Vestel Manisa milyon eurolar harcadi ama Denizli zamaninda super lige cikamadi.

Ve Senol Gunes, elestirsemde kendisini, Trabzondaki basarisi, Milli takimdaki 3.lugu yani basarisi bir sekilde devam etti.
Ama en basarili hocalar zaten bu 3 kisi. Kupalara bakarsak Terim.

Ama Senol hocayi bu sene kalirsa takimin basinda, avrupada neler yapacagini izlemek gerekir, ondan sonra onun 1 adim onde
veya geride oldugunu soyleyebilirim.

Nedense Senol Gunes bana daha cok guven veriyor. Bilmiyorum niye..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

IL Capitano

bana senol hoca cok pasif,silik geliyor , ayni tayfur gibi. bulent uygun iki sene önce sivasla ligde ikinci geldi, bu sene senol hoca trabzonla ligde ikinci geldi, var mi baska basarisi turkiyede? buda guney koreleri filan gezdi. ?

2000 gs-fatos kadrosunun iskeleti , 2002 dunya ucuncusu kadronun iskeleti. yani takimi iyiydi senol hoca icinde gecerli. buda zaten futbolda bir yere gelebilmek icin birinci sart kadronun iyi olmasi lazim. vestel manisanin kadrosu iyi degilmis demekki.

mustafa denizli, ilk defa bir turk takimina avrupa kupalarinda yari final oynatti.1988 , turk milli takimina ilk defa avrupa kupasinda ceyrek final oynatti 2000 ve ilk defa bir avrupa kupasina katildik.1996. uc buyugu sampiyon yapan ilk ve tek teknik hoca.

NoPasaran

Terim hepsinden ondedir..

Ac milani calistirmak her yigidib harci degil
Aşk bu Aşk !

volkanca.net