Ana Menü

aZiZ YıLDıRıM'DaN iNCiLeR...

Başlatan die-4-u, Mart 08, 2007, 13:38:48

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

dün gece yayınlanan santra özel programının konuğu aziz yıldırım'dı..program başlar başlamaz agresif bi tavır takınmaya başlayan aziz yıldırım programdaki tüm yorumculara sert çıkışlar yaptı..özellikle gürcan bilgiç'e gürcan diye hitap etmesi,takımın başarısızlığı konusunda o'nu ve eleştiri yapan diğer fb yazarlarını hedef göstermesi hiç yakışmadı..Beschastnykh transferinde imzaların sahte çıkması sonucu kulüpten ihraç edilen sadettin saran cevap hakkını kullanmak için yayına bağlandığında ortam daha da gerginleşti..hatta saran yıldırım'a adam olsan net cevaplar verirsin gibi ağır ithamlarda bulundu..yıldırım ise ersin düzen'e dönerek eğer telefon kesilmezse programı terkedeceğini söyledi..ama net cevaplar yine gelmedi konuyla ilgili...dün yıldırım'ı çok yalnız ve çaresiz biri olarak gördüm zaten kendisi de artık hayatında ailesine bile yer olmadığını tüm zamanını fb'ye ayırdığını söyledi..fakat şunu da unutmamalı ki 100. yılını kutlayan bi camianın başkanı uzun zaman sonra kendi kanalı dışında bi programa katıldığında bu kadar antipatik ve saldırgan olmamalı olursa türkiye genelinde özellikle geçen seneden başlayan fb düşmanlığı artarak devam eder..yaptığı tesisler,stadlar ve hizmetler bi yana fb tarihinde kötü izler bırakarak görevine son verir...

ugur24

bizimle alakalı konular değil ama saran telefondan alınmasa , aziz programı terkederdi..çok feci köşeye sıkışmıştı çünkü..saran yüklendikçe aziz'in yüz ifadesi değişip durdu..ayrıca insanlara nasıl hitap ettiğinide gördük..

sedokajmeran

hahah aziz cok komikti dun aksam
kapatınnn kapatın bakkk valla konusmam :)
giderim bak oynamam bak diyordu hehehe
ahmet cakar guzel sorular sordu istifa ettiginiz dönemde neden takıma hoca olmak icin girisimleriniz oldu demekki biliyordunuz dedi geri döneceginiz yani bu istifa feykk yani sahte :)

orada olsaydım alex baska takımda oynamaz öyle bir karakteri yok onun dedigi an sorardım peki ya tümerin karekterini nasıl degerlendiriyorsunuz diye
BEN İMZA ATMASINI BİLMİYORUM... PARMAK BASSAM OLUR MU :)

unicorn

Programı bende izledim fena sıkıştı köşeye ikisi de.
Birbirlerinin kirli çamaşırlarını ırtaya döktükçe ikis de yalanlara sığındı. Yazık.
Ayrıca programda sadece fenerbahçe konuşuldu. Ayrı bi program yapılabilirdi Aziz Yıldırım için...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

carsi52

Ben kaçırdım bea :( ama çok komiktir yine bu azize ;D
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

saran gol attikca azize kizariyordu :)

azize baskanin sonu geliyor...

artik adam gibi biri ciktida bu azizeye DUR diyebiliyor en azindan
fenerlide olsa, azizenin yalakaligini yapmiyor
helal olsun
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

[KralKartal]

SARAN "AZİZ YILDIRIM BELDEN AŞAĞI VURUYOR, ADAM GİBİ DAVRANMIYOR
Santra proğramında Canlı yayında Aziz Yıldırım'ın suçlamalarına cevap vermek için proğrama bağlanan Saadettin Saran ile Yıldırım arasında büyük kavga yaşanmıştı. Sadettin Saran bu defa Mehmet Ali Birand'ın hazırlayıp sunduğu 32.Gün'e konuk oldu. Saran Yıldırım için neler söyledi. SADETTİN SARAN F.BAHÇE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞI İÇİN NELER SÖYLEDİ
Canlı yayında böylesine bir kavganın kendisine yakışmadığını aldığı aile terbiyesine ters davradığını belirten Saran tüm izleyicilerden özür diledi.
Aziz Yıldırım'ın çelişkiler içerisinde olduğunu belirten Saran "Fenerbahçe için hep sustum. Ancak şahsıma yapılan bi hakaret karşısında kendimi savunmak için proğrama bağlandım. 100. yılda Fenerbahçe camiasına bu tartışma yakışmadı. Aziz Yıldırım tüm olanları bilmesine rağmen, disiplin kurulu benim için F.Bahçe'yi zarara ugratmamıştır demesine rağmen Belden aşagı vuruyor. Ancak parayı vermediğim konusunda adam gibi davranmıyor. Parayı vermedi diyemiyor. Dese biliyor ki hesabını soracağım. Dava açacağım. "
Başkanlık konusunda ise "Ben başkan olmak için herşey mübahtır demiyorum. Hayırlısı ise kongre üyeleri teveccüh gösterirse benim idealim ve hedefim Fenerbahçe başkanlığıdır" diyorum. şeklinde konuştu
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Seyredemedim..

Fenerliler saran dün rezil oldu dediler bir çoğu..Saranı detsekleyen arkdaşlarım vardı şimdi bu kadar terbiyesizce bir adamı desteklemem diyorlar..

Buraya geldim baktım aziz yıldırım çareziz kalmış..

alla alla..Hangisine inansak ;D ;D

Bende tam telefon görüşmesi yapacak günü bulmuşm be :(
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

sedokajmeran

onlar uyuyorlar azizi haklı buluyorlar
aziz onu rakip gordu o yuzden adamı lekeliyor
saran koydu lafı adam gibi söyle o parayı sparta aldımı almadı mı dedi
aziz yorum yapmıyorum diyoru cunku zan altında kalsın istiyor
forza saran

die-4-u

fenerli arkadaşlarım da aziz'i haklı buluyorlar..hepsi de gereksiz bi şekilde taparcasına seviyolar başkanlarını..ama objektif bi gözle değerlendirebilseler aziz yıldırım'ın yardım ister şekilde ersin düzen'e bakışını görebilirler..bu transferin perde arkasında kesinlikle rus mafyası var..iki taraf da bunu açıklayamıyo el altından ruslara verilen para fifa tarafından araştırılırsa ağır cezalar alabilir kulüpleri

sedokajmeran

zaten var kabul ediyorlar herkes adamlar ek sözlesme yapmıslar para koparmak icin verilen 800,000 dolar klube degil mafyaya ve o takımın baskanına gitmis ama azizin haberi var saaddettin aramıs sölemis oda andersona kaptırdık birde ona kaptırak demis habersiz is yok yani... saranı halt etmek icinde aziz haberim yok ayagına yatıyor simdi...
aziz yeter artık kendi adamların bile adam degilsin diyor sana

SATUKBLADE

lig bitimi ile gitsede futbolumuz rahatlasa artık

Delirdik

satuk fenere gidenLe geLen arasında fark yok ki
sadece isim değişiyor kişiLikLer hep benzer :)
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

alper_1903

Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

karakartalsafa

aziz yıldırım gitsinde doktora:D dilini düzeltsin :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) r leri diemio mal :Ddoktoğ