Ana Menü

Adnan Polat'sız Kongre!

Başlatan El Maestro, Mayıs 14, 2011, 14:04:23

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Bunalımlı bir sezon geçiren Galatasaray'ın yeni başkanının seçileceği kongreye Adnan Polat rahatsızlığı nedeniyle katılmadı.

Bu sezon Süper Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu yaşayan, yönetim anlamında kargaşa yaşayan Galatasaray, dirlik ve birlik umuduyla yeni başkanını seçiyor.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleşen 96. Dönem Olağanüstü Seçim Genel Kurulu bugün saat 10.00 itibariyle devam ediyor.

Gözler son başkan Adnan Polat'ı ararken, Genel Kurul açılış konuşmasını başkan yardımcısı Taner Aşkın yaptı. Adnan Polat'ın ses kırılması rahatsızlığının nüksetmesi nedeniyle Genel Kurul'a katılamadığı öğrenildi.

Genel Kurul Divan Başkanlığına ise üç başkan adayının ortak önergesiyle İrfan Aktar seçildikten sonra başkan adayları kısa birer konuşma yaptılar.

Özgür iradenin hakim olacağı bir seçim dileğini ifade eden Turgay Kıran, "Mustafa Kemal Atatürk'ümüz, 'Ben, sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim' demiş. Biz de bu seçimde bir beyaz sayfa açmak için günlerdir sizin huzurunuzdayız. Her yerde proje, program ve arkadaşlarımızı tanıttık. Yeni bir sabahın, yeni bir güneşin doğuşundayız. Artık söz sırası sizde. Umuyorum ki özgür iradenin hakim olacağı bir genel kurul yaşarız," dedi.

Bir diğer başkan adayı Ünal Aysal ise birlik ve beraberliğie vurgu yaparak, "Geçtiğimiz 30 gün içinde elimizden geldiğince gerek sizle veya basın yoluyla düşüncelerimizi, Galatasaray için yapmak istediklerimizi dile getirmeye çalıştık. Arkadaşlarımla ben, Galatasaray'ın en iyisi olması dileğiyle planladıklarımızın hepsini teker teker bilgilerinize sunduk. Bugün daha fazla bu konuda sizi yormak istemiyorum. Sadece bugün buraya kadar zahmet edip gelen, Galatasaray'a sahip olan, Galatasaray'ın etiklerine ve istikbaline sahip olmak isteyen üyelere özellikle teşekkür etmek istiyorum. Yeni bir Galatasaray kurmak niyetinde değiliz. Galatasarayımız her türlü etik değerlere ve her türlü techizata sahip. Tek yapmak istediğimiz Galatasaray'ı bu yetenekleriyle, bu özgüveniyle tekrar bir araya getirmek, birliği, beraberliği ve hep beraber sevinmeyi yeniden öğrenebilmektir. Size bu konuda elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğimize şu anda sadece bu konuda bir vaatte bulunabilirim. Hayırlı olsun, iyi seçimler diliyorum," şeklinde konuştu.

Mehmet Helvacı ise konuşmasına başlarken seçime giden süreci değerlendirdikten sonra, "Değerli Galatasaraylılar en başından beri sloganımızı 'biz bir aileyiz' olarak dillendirdik. Galatasaray'ı daha güzel günlere götürmek için yaptığımız çalışmalarda bugün bu salondaki birlikteliğimiz, katılımımız, bu ailenin ne denli büyük olduğunu çok güzel ortaya koyuyor. Galatasaray büyük bir ailedir ve hak ettiği gibi yönetilmelidir. Galatasaray kurulduğu günden bu yana yönetime talip olanlar kadar onlara destek verenlerin de katkılarıyla hareketli seçim süreçleri yaşamıştır. Her birinden de alnının akıyla çıkmıştır. Çünkü Galatasaray diğerlerinden farklıdır. Çünkü Galatasaray'ın bir tarafı Ali Sami Yen, diğer tarafı ise Tevfik Fikret'tir. Galatasaraylı, Galatasaray için hür iradesini her zor dönemde olduğu gibi gerektiğinde ortaya koymuş, müesselerine sahip çıkmıştır. Bundan sonra da böyle olacaktır," ifadelerini kullandı.

Kaynak:LigTv
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

İlk sandıktan Aysal çıktı, muhtemelen kazanır.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

RCA

kazandı 34. başkan oldu hemde baya bi oy farkıyla
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Umarım bu seneden beter hale getirir Galatasarayı..
Bölünür senin için uykular!

unicorn

Helvacı'nın belliydi alamayacağı zaten ama bu kadar kişiyi ikna edebilmek de kolay değil aslında.
Gerçi sistem kendi içinden çıkardı başkanı. Yine de ezici üstünlük sağladı. Bakalım yeni dönemde neler olacak Gs'de.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !