Ana Menü

Balotelli: "Mancini için buradayım"

Başlatan El Maestro, Mayıs 14, 2011, 13:59:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Golcü oyuncu önümüzdeki yıl taraftarların bambaşka bir Balotelli izleyeceklerini söyledi.

Manchester City'nin genç yıldızı Mario Balotelli, İngiltere'de olma sebebenin teknik direktör Roberto Mancini olduğunu söyledi.

The Mirror
'a konuşan 20 yaşındaki oyuncu, kendisini geliştirmeye çalıştığını belirterek, "Değişmeye çalışıyorum. Eğer Roberto Mancini olmasaydı, burada olmazdım. O benim için çok önemli. Serie A'da onunla birlikte oynamaya başladım ve ona çok şey borçluyum. Davranışlarımı da değiştirmeye çalışıyorum. Bazen sahada kötü olmasa da hatalı davranıyorum." ifadelerini kullandı.

Herkese saygı duyduğunu da söyleyen Balotelli, "Bazen topu kaybettiğimde diğer oyuncuya gidiyorum, ama bazen topu kaybettiğimde onu takip etmiyorum. Artık bunların hepsini yapmaya başlayacağım çünkü Mancini benim için çok değerli. Onu dinlemem gerekiyor ve eğer büyük bir oyuncu olmak istiyorsam, bazı hoşlanmadığım şeyleri de yapmam gerekiyor." dedi.

Üzerindeki kötü ünden rahatsız olduğunu ve problem çıkartan biri gibi gözükmek istemediğini söyleyen Balotelli, "Kaç kez arabamı park ettiğimi ve orada birçok park etmiş araba olmasına rağmen sadece bana ceza kesildiğini biliyor musunuz? Bilmiyorum belki sadece benim kötü biri olduğumu göstermeye çalışıyorlardır. Ama umuyorum ki birgün bu değişecek. Kendimi 20 yaşında, futbolu, ailesini, arkadaşlarını seven normal bir insan olarak görüyorum. Benim yaşımdaki diğer insanlardan tek farkım param olması ama para benim için bir şey ifade etmiyor. İnsanlar benim için 'Mario sadece parayı düşünür, tembeldir' diyor. Çünkü ben bir Maserati kullanıyorum. Ancak eğer 20 yaşındaysanız ve Maserati alabiliyorsanız, alırsınız değil mi?" şeklinde konuştu.

Genç oyuncu önümüzdeki sezona çok iyi başlayacağına inandığını söyleyerek, "Bu sene çok iyi değildi, çünkü geldiğimde sakattım ve ardından birkaç maç oynadım, sonra tekrar sakatlandım. Bu yüzden biraz şanssızdım. Ama önümüzdeki yıl çalışacağım ve performansımı yukarıya taşıyacağım." ifadelerini kullandı.

Kaynak:The Mirror
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~