Ana Menü

Bursaya ceza yağdı !

Başlatan NoPasaran, Mayıs 12, 2011, 21:52:40

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylar nedeniyle TFF Bursaspor'a 5 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verirken, PFDK da 1 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verdi. Bursaspor, toplamda 6 iç saha maçını tarafsız sahada ve seyircisiz oynayacak. Bunun yanında 3-0 hükmen sayılan yeşil-beyazlı takım, 3 deplasman maçına da seyirci götüremeyecek.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

eRe

bu mu yağan ceza !. deplasmana seyirci götürmeyecekmişmiş..bin kişi çok etkiliyordu zaten!...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Mayıs 08, 2011, 02:31:58
Alıntı yapılan: L_James_6 - Mayıs 08, 2011, 02:29:00

inşallah..

Ama bunu yapabileceklerini sanmıyorum.. böyle bir gücü olduğunuda.. TFF'nin böyle birşey yapmak istese bile korkacağınıda..

Ben bir tahmin atayım ortaya kendimce..

bizim maçta hükmen yenilgi + 5 maç ceza + bonus olarakta yanında belki para cezası..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Maestro

Ceza çokta hafif bir ceza değil bence ..

6 İç saha maçı seyircisiz ne demek bi düşünsenize bu sene biri gider 5 maç ..

Sırf bu 5 maç yüzünden kombine satışlarında bile baya bir düşüş görülür.. Futbolcuların bile bu durumdan fazlasıyla etkileneceğinide eklemek lazım. (özellikle yabancıların)

Tüm camianın üzerinde de psikolojik olarak yaratacağı etkide cabası ..

Yani bu demek oluyorki seneye Bursanın kafaya oynaması çok çook zor ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Grocbenn

Olaya taraflı bakmamak lazım aslında..Bence cok agır bir ceza geldi Bursaspor'a..

Banucan

yani eğer taraftar sokulsaydı Bursa'ya ne olurdu diye düşünüyorum hala açıkçası ve bu organize olan bi suç bi küfür bi olay olupta yaşanmış birşey değil bunu düşününce ceza çok az geliyor bana neden se
ve kesinlikle taraflı değilim beni tanıyan bilir bu olay Beşiktaş'ın değilde GS'nin yada FB'nin başına gelmiş olsaydı aynı tepkiyi koyardım hatta bunu bizim traftar yapsaydı vr bu kadar ceza verilseydi inanın bana az gelirdi ne olursa olsun insan hayatından daha önemli değil ve bu takım sevgisi değil SEVEN ZARAR VERMEZ!
FEDA

NoPasaran

Kesinlikle "hafif" bir ceza..

Resmen ölüm kokan bir gündü..

Bir daha olmaması için yeterli bir ceza..

Zaten yeniden yaparlarsa daha ağırını alırlar herhalde..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

5 maç ama 1'ini sil bu sene çekicekler zaten seyircili oynasalar ne olur oynamasalar ne olur.
4 maç diyelim şuna seneye 4 maç seyircisiz oynıcaklar kendi sahalarında çok iyi oldu.
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

İyi ceza olmuş birde para cezası verselerde daha iyi olabilirdi.

Bizim milli takıma 5-6 maç ceza verdiklerinde sıkıntısını çekmiştik hatırlıyorum onlar içinde zor olacaktır mutlaka...
Since 1903

IL Capitano

yalniz galatasaray butun stadi su altinda biraktiginda aldigi 5 maclik cezada 5 macida kazanmisti. belli olmaz.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Mayıs 13, 2011, 15:40:53
Bizim milli takıma 5-6 maç ceza verdiklerinde sıkıntısını çekmiştik hatırlıyorum onlar içinde zor olacaktır mutlaka...

Orda ki olan olaylar bu olayın yanında olay bile denmez..

Ya Milli takım haddinden çok fazla ceza aldı yada bizim federasyon çok az ceza verdi.

Bence az bile aldı Bursa..
Bölünür senin için uykular!

CR7

5 maç tff vermişti.
1 maç da pfdk verdi 6 maça çıktı ceza.

3 maç da deplasmana seyirci götüremeyecekler. 1'i bu sezon Kasımpaşa. 2 maç gelecek sezon.
deplasmanda başlarlarsa;

d(cezalı)-e(cezalı)-d(cezalı)-e(cezalı)-d-e(cezalı)-d-e(cezalı)-d-e(cezalı)-d-e(CEZASIZ)

ancak 12.hafta iç sahada olacaklar.

iç sahada başlarlarsa

e(c)-d(c)-e(c)-d(c)-e(c)-d-e(c)-d-e(c)-d-e

ancak 11. hafta iç sahada taraftarıyla olacak.

gelecek sezon kafaya oynayamazlar asla.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

iyi oldu bu iyi. adam olsunlar. kendilerini nimetten saymasınlar. büyük değiller ve asla da büyük olamayacaklar.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Umarim indirilmez ceza..

Milat olur bu durum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net